PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

mami-mami,bine-ai venit si la cat mai multe postari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

fele acum am venit de la spital, a zis dr k e ok fata nu are nimic decat fite de aia nu bea lapte...a zis sa-i suplimentez papa si sa-i dau budinca. voi ce fel de budinca faceti? si cum o faceti?
aaa si gris cu lapte, voi dati gris cu lapte? de care gris luati?

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

La multi ani piersicutelor sarbatorite azi!!!!!!!!!

Larissa si Greiere

Bun venit mami-mami si crys3000

Fetele care ati fost pe la BabyExpo spuneti-mi daca se merita ca nu m-as duce asa de dragu` de-a ma duce mai ales cu vremea asta...au hainutze frumoase? asta e prioritatea ca la capitolul jucarii improvizam si noi ca jucariile adevarate nu ne mai plac...nush cine zicea de puiul ei ca linge rotile la carutz...ei bine, Mihaitza linge asa: peretzii, papucii (pe talpa bineintzeles), daca nu suntem atentzi vrea sa ne suga degetele de la picioare ...am si dovezi...l-am prins astazi lingand, ce credeti? ...televizorul

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE zis "Electric Baby"

Mergi la inceput

scuze k noi am uitat de urari k ne-am luat cu problema noatra.
asa ca uram si noi bun venit in livada piersicutelor si mamicilor lor!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

mami-mami bine ai venit si curaj la multepostari
ramoon eu ii dau lui mihaita gris cu lapte seara la 10 o zi da, o zi cu cereale nestrle. Folosesc gris din comert, la 270 ml lapte (din lapte praf- adica 9 masuri) plus 1 lingurita gris se fierb 5 min. si se raceste pana se poate bea de . Si pana la 7 dimineata nu mai vrea papa. Ai grija, stiu ca grisul este usor purgativ. Al meu face kk de 2-3 ori pe zi. Dar acum 3 luni, aveam prb. ca era constipat.
Noi tot 2 mese de lapte papam, cam 440 in total. plus la 6 dup-amiaza iaurt cu biscuiti si fructe si cateodata si completare cu lapte, ca nu-i ajunge 200 ml de iaurt. Si nu a vomitat niciodata dupa iaurt.
Ieri am incercat dimineata ananas, dar numai sucul amestecat cu suc de portocala. Un deliciu!!!
As mai vre sa intreb daca a incercat cineva pana acum sa invete sa faca la olita. Al meu face destul de mult deodata si-l spal cu funduletul in chiuveta de fiecare daca. Ma gandesc ca la olita nu mai avem prb cu spalatul. Cumnata mea a invatat fetita la olita de la 8 luni.

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

lushk-multam de urare,piersicutul tau e un dulcic,mai ales in halatul de baie...
LA MULTI ANI!!! si de la noi tuturor piersicutelor si mamicilor lor.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ani_nutu

mami-mami bine ai venit si curaj la multepostari
ramoon eu ii dau lui mihaita gris cu lapte seara la 10 o zi da, o zi cu cereale nestrle. Folosesc gris din comert, la 270 ml lapte (din lapte praf- adica 9 masuri) plus 1 lingurita gris se fierb 5 min. si se raceste pana se poate bea de . Si pana la 7 dimineata nu mai vrea papa. Ai grija, stiu ca grisul este usor purgativ. Al meu face kk de 2-3 ori pe zi. Dar acum 3 luni, aveam prb. ca era constipat.
Noi tot 2 mese de lapte papam, cam 440 in total. plus la 6 dup-amiaza iaurt cu biscuiti si fructe si cateodata si completare cu lapte, ca nu-i ajunge 200 ml de iaurt. Si nu a vomitat niciodata dupa iaurt.
Ieri am incercat dimineata ananas, dar numai sucul amestecat cu suc de portocala. Un deliciu!!!
As mai vre sa intreb daca a incercat cineva pana acum sa invete sa faca la olita. Al meu face destul de mult deodata si-l spal cu funduletul in chiuveta de fiecare daca. Ma gandesc ca la olita nu mai avem prb cu spalatul. Cumnata mea a invatat fetita la olita de la 8 luni.

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

mersi mult! si Timi e mai constipata, face k oita deci ne va prinde bine.
dar grisul nu e unul special pt bebei? sa iau din ala din comert?
si eu i-am luat olita cu muzicuta dar inca nu am pus-o, astept sa se faca mai cald sa o tin mai dezbracata...

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by crys3000

Miti,mie mi se pare putin anormal,pentru ca eu am o sora in SUA de 21 de ani dar nici odata nu am auzit sa se planga de asa ceva,mai ales ca avea si 2 copii mici.Acum fata ei are 2 copii dintre care unul de 6 luni si iar n-am auzit sa fie nemultumita,chiar o s-o intreb.
Muuh,frumoasa masinuta si calutul.Si noi am vazut niste caluti draguti in Selgros dar ne gandeam ca e prea mic pentru asa ceva.
Si eu ii dau lui Cris iaurtul la temperatura camerei.

GABRIELA - mamica de bebe CRISTIAN-ANDREI 27.iulie.2006
http://photos.yahoo.com/gabriela_ionita2000

Pupici frumuseilor!

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Eu am luat spanac din piata si ii pun lui Darius aproape in fiecare zi la masa de pranz in combinatii cu diverse: ou, ficatel, carne, patrunjel, verdeturi, orez, brocolli, morcov, ceapa, mamaliguta, cartof, dovlecel si lista-i lunga.
Ii place foarte mult.
La masa de pranz ii combin multe legume si verdeturi si facem cam asa:
2 zile pe saptamana cu ou
2 zile pe saptamana cu ficatel pui
5 zile pe saptamana cu carne de diverse feluri (piept pui, curcan, vita, peste, etc.)
O zi ii pun cartof, alta zi ii fac mamaliguta, alta zi orez fiert si tot asa. Adik astea, am zis eu, inlocuiesc cu succes painea.
I-am dat si urzici.

Eu nu am folosit niciodata gris. Daca sunt aceste cereale pe piata speciale pt copii, nu este mai bine?
Sunt de la Milupa care au si gris in compozitie.
Eu ii dau cereale pt ca se prepara instant. Nu as avea rabdare sa fierb.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by Ramoon

fele acum am venit de la spital, a zis dr k e ok fata nu are nimic decat fite de aia nu bea lapte...a zis sa-i suplimentez papa si sa-i dau budinca. voi ce fel de budinca faceti? si cum o faceti?
aaa si gris cu lapte, voi dati gris cu lapte? de care gris luati?

Ramona si Timeea (04.08)

TOPFER-ul are gris cu lapte.Il gasesti in farmaciile DONA

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput