PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by lucians

quote:
Originally posted by nicolica

gabitza si bulinutza, am mancat spanacel si ne-a placut. L-am filmat f putin ca trebuia sa schimb bateriile si i-am facut si o poza dupa ...

Ma bucur ca i-a placut!Si poza e haioasa...Uite si de la noi una si inca una tot la mancat de spanacel,numai ca eram in vizita si nu aveam conditiile de-acasa.Dar si-asa ne-a placut...

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Lucians, dar ii dai sa pape mancare solida cu lingurita intinsa pe spate ? nu ti-e frica ca se inneaca ? eu am vazut-o facand asa pe mama asta iarna cu Alex si am crezut in intzepenesc de frica, i-am zis sa nu mai faca asa niciodata...mi-e frica sa nu se innece. Sau e poza intoarsa ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by miti2004

quote:
Originally posted by maryion

fetelor am o intrebare:
Cu cat timp inainte (de a da bebeilor sa pape) scoateti iaurtul din frigider?

chiar atunci pe moment.
Inainte il scoteam mai din vreme, sau daca uitam il incalzeam un pic la microunde, dar am renuntat de mult, isi schimba gustul. E mult mai bun asa, de la frigider.

una mai curoajoasa ca alta...bravo,fetelor

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

alina in principiu despre Ibuprofen se crede ca, folosit pe termen lung poate afecta ficatul. Si tot in principiu este bine sa le dam copiilor ibuprofen pe stomacul plin si nu gol. Din pacate nu am explicatia stiintifica exacta si nu as vrea sa te induc in eroare. Asta este ceea ce stiu eu dar repet nu sunt sigura.
Consi masinuta este Chicco 4 in 1. Are roti dar nu are pedale. Copilul trebuie impins sau poate da el singur cu picioarele pe jos. Acum in faza asta are un fel de talpici pe roti si se bataie putin. Eu am primit-o la botez si din pacate nu m-am uitat ieri la pretul ei de la Babyexpo. Calutul e tot cadou de botez iar balansoarul verde l-am primit de la niste prieteni si e luat de la Ikea. De la Baby Expo i-am luat palaria si ochelarii de soare si inca cateva nimicuri.
lucians nu vreau cu tot dinadinsul sa il calesc dar e comoditate. Am mai spus eu ca el se adapteaza la mine si nu eu la el iar eu uitam sa scot iaurtul din frigider inainte de ora de masa. A stai ma ca la mine nu raceste asa tare frigiderul. Adica dupa zece minute e clar mai cald.
doniro doctorii de pe salvare habar nu au de pediatrie de asta nu au zis nimic. Sanatate multa puiutei.
miti eu cred ca daca nu bea lapte dar mananca iaurt, branza, brocoli necesarul lui de calciu tot este acoperit. Sistemul de sanate la voi vad ca "sucks" dar nu te ingrijora prea tare pana marti. Daca bea lichide si mananca cat de cat lactate eu zic ca nu e foarte grav pana marti.
Fetelor nu am nimic cu acest Capraru, tot respectul pentru el, DAR are 150 de ani iar cartea a fost adaptata prost timpurilor noastre. Oricum pana si el spune ca daca exista posibilitatea sa se dea copilului lapte formula. Totusi nu mi-a raspuns nimeni: de ce credeti ca vor bea lapte de vaca daca refuza formula???

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Lucians, dar ii dai sa pape mancare solida cu lingurita intinsa pe spate ? nu ti-e frica ca se inneaca ? eu am vazut-o facand asa pe mama asta iarna cu Alex si am crezut in intzepenesc de frica, i-am zis sa nu mai faca asa niciodata...mi-e frica sa nu se innece. Sau e poza intoarsa ?

Ai fost mortala...Nu e poza-ntoarsa.Dar nici prea bine nu se vede...Avea o perna-n spate si era semi.Eram la socrela si n-aveam scaun de masa si nici vreun scaun pe care ma puteam baza.Si nici in ea n-aveam incredere ca se simte bine pe vreunul din acestea ca-n scaunelul ei.Asa c-am ales pozitia asta.Nu mi s-a-ntamplat s-o vad innecandu-se.

7-8 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

continuarea povestii cu programare la doctor...:

La clinica unde are el pediatrul daca suni dimineata de la 8 pt urgente poti capata programare in aceeasi zi.
Sun azi de la 8 in continuu, linia ocupata pana la 8:12 cand imi raspunde o vaca. Ma pune in asteptare la telefon pana la 8:30 cand, dupa ce ii povestesc ( putin mai exagerat, evident, ca sa ma bage in seama ), imi spune ca locurile pt urgenta s-au ocupat.
Ii zic: "cum de la 8 la 8:12 sa se ocupe ?"...ea: "Pai s-au ocupat pana la 8:10, azi avem doar 11 locuri pt ca e un singur doctor"....eu: "Adica in 10 minute au sunat 11 parinti ???"...ea: "Nu am ce face, daca e urgent duceti-va la un spital la urgente"....
Normal ca nu ma duc, pt ca stiu din proprie experienta ca sub 6 ore de asteptare nu ma vede nici un doctor...asa ca maine la ora 8 ma duc chiar la cabinet in fata alea care face programarile ca sa fiu sigura ca am sanse sa ma vada cineva.

Si revin cu intrebarea: Vi se pare normal asa ceva ?

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

miti nu mi se pare normal. Am zis in mesajul meu de mai sus ca sistemul de la voi cam "sucks". Maine e sambata au program si maine? Nu de alta dar sa nu faci un drum degeaba.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Abia acum mi-am dat seama ca maine e sambata, credeam ca e vineri.
O sa-i dau acum sa pape masa de fructe si ma duc sa cumpar lapte fara lactoza...sa vad daca o sa bea.
Si o sa astept pana marti...daca doamne-fereste se agraveaza o sa merg la spital la urgente.
Tot marti o sa-i spun ca vreau sa ii fac analiza la kaka si pipi, si daca o sa zica ca nu e cazul ( pt ca ma astept la acest raspuns ) o sa ma interesez de o clinica particulara sa i le fac.
Asa ca o sa va rog pe voi sa-mi ziceti ce trebuie sa cer la analizele de pipi si kaka, adica sa vad daca e ceva in neregula cu burtica, sau alte infectii...ca nu ma pricep. Chiar daca nu are nimic si poate or fi mofturi, vreau sa fiu sigura, si analizele sunt cele mai sigure.

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

miti mi se pare de c... nici nu am cuvinte...stiu din america ca si acolo e cam la fel...sucks

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

din pacate nu stiu sa iti zic ce analize i-au facut lui rares cand era mai mic ptr a vedea daca nu are intoleranta la lactoza...dar oricum nu erau cele obisnuite: coprocultura si coproparazitologic...incerc sa aflu dar nu promit

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Miti,mie mi se pare putin anormal,pentru ca eu am o sora in SUA de 21 de ani dar nici odata nu am auzit sa se planga de asa ceva,mai ales ca avea si 2 copii mici.Acum fata ei are 2 copii dintre care unul de 6 luni si iar n-am auzit sa fie nemultumita,chiar o s-o intreb.
Muuh,frumoasa masinuta si calutul.Si noi am vazut niste caluti draguti in Selgros dar ne gandeam ca e prea mic pentru asa ceva.
Si eu ii dau lui Cris iaurtul la temperatura camerei.

Mergi la inceput