PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
doniro spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
doniro fierbe-i orezul si cu apa aia fa-i laptele...e cel mai bun remediu fara medicamente pe care l-am testat eu...incerca...offf
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Multam mult, l-am aplicat deja
. De aia sunt asa ingrijorata, ca nimic nu pare sa functioneze...Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
martta spune:
Eu scot iaurtul din frigider si-l tin aprox. 2 min sub jetul de apa calda, in chiuveta. Ideal este cum procedeaza Muuh. Imi reprosez ca-mi lipseste curajul, caci sunt patita cu Vladut! Una dintre fete, cred ca Oana, spunea ca in SUA se recomanda bebeilor, inca de la 8 luni, inghetata. Mi-e rusine sa va spun de cate ori i-am luat inghetata lui Vladut pana acum! Cam de 10 ori...incerc sa fiu mai curajoasa! Sunt constienta de faptul ca, asa cum il obisnuiesti, asa il ai!
doniro spune:
quote:
Originally posted by martta
Doniro: sa elimini total sucul de fructe! Lapte, apa, ceai(menta/afine) indulcit doar cu glucoza, nicidecum zahar. Febra a mai facut? Parerile sunt impartite...Mie directorul de la Gr. Alexandrescu, dr. Ulmeanu, mi-a zis ca, in cazul scaunelor diareice, nu se da Nurofen Contine mult zahar. Tot el mi-a zis ca sunt recomdate doar cele doua tipuri de ceaiuri. E important sa-ti faca medicul o schema cu alimentatia pe zile(pt o sapt) pt a avea idee cum poti reveni la alimentatia normala.
Pupam piersicutza!de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
Febra nu a mai facut deloc, slava Domnului. Suc de fructe nu i-am mai dat absolut deloc, iar zahar nu am pus niciodata in nimic. A baut doar ceai, apa si lapte. Iar ref Nurofen, azi dimineata i-am dat ultima doza, devreme ce oricum nu mai face febra. O sa ii mai dau diseara Panadol si gata cu antitermicele.
Mersi mult!
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
chiara.2005 spune:
fetelor ma ajutati cu o reteta? cum preparati voi spanacul ca sa le placa micutilor?
Multumesc.
maryion spune:
Doniro pupici
pt Dariutza sa ii treaca mai repede.
Si eu scoteam iaurtul din frigider cu aproapre 2 ore inainte de masa (il scotea sotul cand pleca). Azi a uitat si l-am scos doar cu jum de ora inainte.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
lucians spune:
quote:
Originally posted by chiara.2005
fetelor ma ajutati cu o reteta? cum preparati voi spanacul ca sa le placa micutilor?
Multumesc.
O reteta interesanta a dat-o Anasia.Uite cum suna:
piure de spanac cu galbenus
se fierbe pe jumatate un cartof mic curatat si taiat cubulete;se adauga 4-5 guguloaie de spanac (congelat)si se mai lasa 15-20 min; se strecoara de apa ramasa, se paseaza cu un galbenus de ou tare, cateva lingurite de lapte cu putin unt (optional); se combina cartoful cu spanacul pt ca amidonul fixeaza fierul in organism;
Si pare si delicioasa...

Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by maryion
fetelor am o intrebare:
Cu cat timp inainte (de a da bebeilor sa pape) scoateti iaurtul din frigider?
VARSTA DARIUS-THEODORDIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica luiDarius-Theodor (14.07.2006)
chiar atunci pe moment.
Inainte il scoteam mai din vreme, sau daca uitam il incalzeam un pic la microunde, dar am renuntat de mult, isi schimba gustul. E mult mai bun asa, de la frigider.
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Alexei si parintii lui
Miruna + Alexei (13.07.2006)
O familie fericita ! Bravo !!!
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex