PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

doniro fierbe-i orezul si cu apa aia fa-i laptele...e cel mai bun remediu fara medicamente pe care l-am testat eu...incerca...offf

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Multam mult, l-am aplicat deja . De aia sunt asa ingrijorata, ca nimic nu pare sa functioneze...

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Eu scot iaurtul din frigider si-l tin aprox. 2 min sub jetul de apa calda, in chiuveta. Ideal este cum procedeaza Muuh. Imi reprosez ca-mi lipseste curajul, caci sunt patita cu Vladut! Una dintre fete, cred ca Oana, spunea ca in SUA se recomanda bebeilor, inca de la 8 luni, inghetata. Mi-e rusine sa va spun de cate ori i-am luat inghetata lui Vladut pana acum! Cam de 10 ori...incerc sa fiu mai curajoasa! Sunt constienta de faptul ca, asa cum il obisnuiesti, asa il ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by martta

Doniro: sa elimini total sucul de fructe! Lapte, apa, ceai(menta/afine) indulcit doar cu glucoza, nicidecum zahar. Febra a mai facut? Parerile sunt impartite...Mie directorul de la Gr. Alexandrescu, dr. Ulmeanu, mi-a zis ca, in cazul scaunelor diareice, nu se da Nurofen Contine mult zahar. Tot el mi-a zis ca sunt recomdate doar cele doua tipuri de ceaiuri. E important sa-ti faca medicul o schema cu alimentatia pe zile(pt o sapt) pt a avea idee cum poti reveni la alimentatia normala.
Pupam piersicutza!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze

Febra nu a mai facut deloc, slava Domnului. Suc de fructe nu i-am mai dat absolut deloc, iar zahar nu am pus niciodata in nimic. A baut doar ceai, apa si lapte. Iar ref Nurofen, azi dimineata i-am dat ultima doza, devreme ce oricum nu mai face febra. O sa ii mai dau diseara Panadol si gata cu antitermicele.
Mersi mult!

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

fetelor ma ajutati cu o reteta? cum preparati voi spanacul ca sa le placa micutilor?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Doniro pupici pt Dariutza sa ii treaca mai repede.
Si eu scoteam iaurtul din frigider cu aproapre 2 ore inainte de masa (il scotea sotul cand pleca). Azi a uitat si l-am scos doar cu jum de ora inainte.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

fetelor ma ajutati cu o reteta? cum preparati voi spanacul ca sa le placa micutilor?
Multumesc.

O reteta interesanta a dat-o Anasia.Uite cum suna:
piure de spanac cu galbenus
se fierbe pe jumatate un cartof mic curatat si taiat cubulete;se adauga 4-5 guguloaie de spanac (congelat)si se mai lasa 15-20 min; se strecoara de apa ramasa, se paseaza cu un galbenus de ou tare, cateva lingurite de lapte cu putin unt (optional); se combina cartoful cu spanacul pt ca amidonul fixeaza fierul in organism;

Si pare si delicioasa...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

multumesc lucians.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by maryion

fetelor am o intrebare:
Cu cat timp inainte (de a da bebeilor sa pape) scoateti iaurtul din frigider?

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

chiar atunci pe moment.
Inainte il scoteam mai din vreme, sau daca uitam il incalzeam un pic la microunde, dar am renuntat de mult, isi schimba gustul. E mult mai bun asa, de la frigider.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Alexei si parintii lui

Miruna + Alexei (13.07.2006)

O familie fericita ! Bravo !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex