PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by sanziana

Anasia, Miti, Doniro

Mada mi-au dat lacrimile la mesajul tau.

Doniro eu am folosit Humana HN dar mi-a fost recomandat (impreuna cu smecta) atunci cand bebe a facut o colica abdominala.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mersi mult. I-am luat si eu tot Humana HN, i-am dat aseara cu faina de orez (indicatiile medicului) si primul scaun de dimineata a fost mai solid un pic, dar dupa aia..........au urmat vreo 4-5 aproape lichide. Innebunesc. Mi-e sa nu se deshidrateze; am chemat salvarea, pt ca eu nu pot ajunge din pacate. Mar copt nu a vrut, i-am facut piure de morcov cu orez, sa vedem daca vrea. Bine ca papa cat de cat lapte...

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryion

Ramoon si eu ma chinuiam cu laptele.
Am fost pe la medici si am facut analize fel de fel.
Al meu bea lapte dar foarte putin adik cam 140 ml lapte la o masa si ii dadeam 2 mese cu bibele si una de cereale cu lapte cu lingurita.
pediatra ne-a spus sa ii dam la o masa Milupa HN25 o formula speciala tocmai pe motiv ca s-ar putea sa aiba o intoleranta la lactoza.
Aceasta intoleranta se manifesta doar prin refuzul lui de a bea lapte.

Acum al meu bea lapte la masa de la 12 noaptea (cam 200 ml lapte + 2 cupe cereale). La masa de la 6 dimineata la care inainte bea cam 100 ml - 140 ml ajunsese sa bea doar 30 ml si sarim peste masa asta (dormim)
La 8 dimineata un iaurt natural (150 gr) cu o cupa de cereale sau fara.
La 10 jumate dimineata formula HN25 (90 ml apa + 4 cupe) asa cum mi-a prescris pediatra.
Lapte nu mai primeste decat daca la masa de la ora 19 (masa de fructe) nu ii fac branza calcica. Daca nu ii fac branzica primeste lapte cu cereale Milubrei combinat cu fructe sau simple.
La ora 14 este masa cu pireuturile de legume si carne/sau ou in care inainte ii puneam lapte.
Acum nu stiu ce sa zic, cat lapte ar trebui sa bea un copil de 9 luni s, de cate ori si in ce cantitate.
Laptele de vaca am inteles ca nu se baga pana la varsta de 1 an, dar eu cunosc cazuri care au inceput mnai devreme, dar nu te sfatuiesc.
Cred ca si al meu bea destul de putin lapte, dar asa vrea el si nu pot sa il oblig.
Deci noi avem 5 mese pe zi din care 2 cu lapte si 3 diverse.

mami-mami bine ai venit!

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Am citit in Mama si copilul ca la varsta asta ar trebui sa bea in 24 de ore cam 400-500 ml lapte. Acum stii cum e cu bebeii... fiecare cu "apucaturile" lui. Mie mi se pare ca al tau pui papa destul de bine. Si eu ii dau tot 2 mese de lapte si 3 solide.
Ref lapte de vaca de consum, tot in Mama si copilul am citit ca se introduce de la 9 luni. Eu totusi o sa intreb medicul, sa vedem ce zice.

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Buna dimineata!
Maryion,Muuh,Consi,Anasia,Bulinuta,Mada,Lucians multumim pentru aprecieri
Lili multa sanatate Alexiei,sa nu mai faca febra
Madacristina,Bestutza welcome back
Mada tare frumusica e Arianna
Miti chiar vroiam sa va intreb daca v-ati impacat cu lapticul. Iti inteleg frustrarea.Doar laptele il refuza? Solidele le accepta?
Doniro acum 2 ani cand am venit in tara prima data cu David avea 4 luni si din cauza schimbarii apei si a aerului a facut diaree. Am mers la pediatru si mi-a recomandat Milupa HN25 ,i-am dat si a ajutat cat de cat,dupa aceea am mers la alt pediatru care ne-a dat diagnosticul de "diareea calatorului" care s-a tratat cu niste pastilute. Daca tin bine minte lapticul avea o consistenta mai groasa si am folosit tetinele pentru cereale si era cu gust de banane. Multa sanatate piersicutei
Noi am schimbat pampersii,nu mai faceam fata cu cei normali la cat se misca asa ca am trecut pe pampers-chilotei care se trag foarte usor si repede.
Duminica in magazin,merg la raionul de pampersi si caut marimea ei. M erau pana la 10 kg,ea are acum 9,700 asa ca ma uit dupa L.Mi se parea atat de cunoscut ambalajul si il intreb pe Masaaki unde am mai vazut la care el:pai marimea asta o foloseste David Nu am mai cumparat ca aveam acasa!
Nu imi vine sa cred ca au ajuns sa poarte aceeasi marime de pampers ,inca o data realizez ce fetita mare am

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mersi mult de raspuns, sunt un pic disperata ca vad ca are scaune aproape lichide din ora in ora... Cred ca laptele de care zici e Humana HN, ce i-am luat si eu. Exact cum spui, e gros si cu gust de banana. I-am dat aseara si azi de 2 ori; sper sa isi faca repejor efectul, ca tare pacatoasa e diareea asta........

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

doniro fierbe-i orezul si cu apa aia fa-i laptele...e cel mai bun remediu fara medicamente pe care l-am testat eu...incerca...offf

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicolica

Buna de dimineata!

of ce obosita sunt..s-a tot trezit Philip, din ora-n ora, ca o pierdea pe suzi. La 6 a mancat si amu doarme, iar eu nu mai pot dormi si m-am gandit sa va scriu. Aici parca se intoarce iarna, iar ninge...ca-n povesti. Abia astept sa vina soarele si pe "strada mea" sa ma binedispuna..poate de maine.

Anasia si pentru reteta de spanac
Crys3000 bun venit
doniro, eu i-am dat contra diareei, la pranz morcov fiert si pasat iar seara cereale cu gust de banane. Nu am folosit nimic din ce mentionezi tu. Philip a baut si bea doar lapte BEBA de la Nestle.
Usor de retinut, BART si contra diareei sunt:
Banana
Aple
Rice
Tost

Consi, l-am vazut pe fortzosu' Luca, felicitari . La noi cred ca mai dureaza...
mami-mami, bun venit si asteptam poze cu voi
Muuh, si noi lingem rotile de la buggy si ne jucam cu lingura de lemn, strecuratoare, cana si castron de plastic, cutii... si ce mai are mami prin dulapuri.

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Am vb si eu aseara cu asistenta si mi-a zis sa ii dau o formula de lapte speciala contra diareei, mar copt, banana, piure de morcov cu orez. Asta voi face. Nu inteleg de ce medicul care a venit pe Salvare nu mi-a zis toate astea........

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

quote:

fetelor am o intrebare:
Cu cat timp inainte (de a da bebeilor sa pape) scoateti iaurtul din frigider?

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Eu il scot cam cu 5-10 min, nu mai mult.

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by oncicu

lucians nici noi nu avem gratii, avem patut tarc, dar a improvizat sotul o bara de fier (din alea de la patut care erau sub salteluta) si a prins-o putin mai jos de marginea patutului, astfel a putut sa se ridice. Acum in orice moment e in picioare daca-l las in patut si asta de doar 4 zile.

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete

Oana: ai putea sa pui o poza cu bara? Eu sunt aia cu dropul de sare...mi-e frica sa nu se loveasca! Pe de alta parte, as vrea sa vad cum s-o pun ca sa fie si utila!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by larissa_79

P.S Si dupa ce eu ma chinui sa sterlizez biberoane si vasele in care papa, am prins-o intro zi cand lingea talpa de la papucul de casa al lui ta'su. Am crezut ca mor ...camd am vazut!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Scuze ca ma amuza, dar e super tare cum ai pus tu problema ("eu ma chinui cu sterilizarea si ea linge papucul"). Super! Daria are in tarc urmatoarele jucarii: un chilotel din ala de plastic pt documente (rupt in asa fel incat sa nu pateasca ceva copilu'), o stica goala de Coca Cola, un telefon fix vechi, o cutie de medicamente (de carton). No commnet!

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by doniro

quote:

fetelor am o intrebare:
Cu cat timp inainte (de a da bebeilor sa pape) scoateti iaurtul din frigider?

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Eu il scot cam cu 5-10 min, nu mai mult.

Abia mananc io iaurtul abia scos din frigider.5-10' nu-nseamna nimic la noi.Ori ingheata prea tare frigiderul nostru...cert e ca-mi ingheata dintii de la el.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Doniro: sa elimini total sucul de fructe! Lapte, apa, ceai(menta/afine) indulcit doar cu glucoza, nicidecum zahar. Febra a mai facut? Parerile sunt impartite...Mie directorul de la Gr. Alexandrescu, dr. Ulmeanu, mi-a zis ca, in cazul scaunelor diareice, nu se da Nurofen Contine mult zahar. Tot el mi-a zis ca sunt recomdate doar cele doua tipuri de ceaiuri. E important sa-ti faca medicul o schema cu alimentatia pe zile(pt o sapt) pt a avea idee cum poti reveni la alimentatia normala.
Pupam piersicutza!

Mergi la inceput