PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by mami-mami

Buna fetelor,
va citesc de multisor, de cand v-am descoperit de fapt, desi cu toata bunavointa n-am reusit sa citesc chiar tot, dar ma straduiesc
Mi-am luat in sfarsit inima in dinti si sper sa ma primiti si pe mine in club.
Am si eu o piersicutza, de fapt un piersicel, Alexandru (am vazut ca se poarta)nascut pe 13 august 3000g si 48cm destul de cumintel si cam bolnavior, ca de-aia n-are mami a lui timp liber prea mult.
Am aflat multe de la voi, si sper sa va pot ajuta si eu cu experienta mea (atata cata este)

mami-mami de Alexandru

Ce frumos!Data zilei mele de nastere...Bine ati venit la noi in livada si asteptam sa va cunoastem mai bine

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaluidavid
Noi am schimbat pampersii,nu mai faceam fata cu cei normali la cat se misca asa ca am trecut pe pampers-chilotei care se trag foarte usor si repede.
Duminica in magazin,merg la raionul de pampersi si caut marimea ei. M erau pana la 10 kg,ea are acum 9,700 asa ca ma uit dupa L.Mi se parea atat de cunoscut ambalajul si il intreb pe Masaaki unde am mai vazut la care el:pai marimea asta o foloseste David Nu am mai cumparat ca aveam acasa!
Nu imi vine sa cred ca au ajuns sa poarte aceeasi marime de pampers ,inca o data realizez ce fetita mare am

Si cand face kk,cum ii scoti?Nu se manjeste pe picioruse?M-ar tenta si pe mine varianta asta,caci sunt sa nu strang prea tare copchilul la burtica.D-aia si frica sa nu o tin prea mult in popou...

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

lucians nici noi nu avem gratii, avem patut tarc, dar a improvizat sotul o bara de fier (din alea de la patut care erau sub salteluta) si a prins-o putin mai jos de marginea patutului, astfel a putut sa se ridice. Acum in orice moment e in picioare daca-l las in patut si asta de doar 4 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
nicolica papaciosul mic...ma bucur ca i-a placut
sanziana uraaa...ma bucur mult ca au iesit analizele bina
mada esti o dulcica mamica cu o dulcica de fetita
doniro eu i-am dat humana HN ptr diaree si l-a papat destul de bine
ramoon de ce nu incerci sa mergi la spital sa va vada cineva daca de 3 saptamani nu papa lapte?
consi pup fortosu' mic
fetele legat de lapte de vaca eu m-am hotarat sa-i dau formula pana la 2 ani...are tot complexul de vitamine, fe etc si cred ca e mai bine asa...stiu ca laptele de vaca produce anemie si eu una nu as risca...sa nu dati cu rosii

acum am si eu o intrebare: e normal sa doarma de la 7 seara pana la 6 juma' dimineata fara sa se trezeasca deloc...ii dau in somn sa pape la 10 seara si doarme asa...chestia asta se intampla de sambata trecuta...ziua doarme cam 2 ore

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Muuh

Eu scot iaurtul chiar inainte sa i-l dau.
Miruna + Alexei (13.07.2006)

Totusi,mi se pare cam rece sa-i dau iaurtul de la frigider.Io-l scot cu 2 ore inainte.Caleala,caleala,dar totusi...e prea riscant.Asta-i doar parerea mea...

7-8 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Muuh

Alexei si parintii lui

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Dar chiar ai cumparat tot babyexpo? Frumoase,ce sa mai...Sa ne spui si noua,dintre toate,de care este mai interesat.Ca sunt tentante...

7-8 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

bulinuta si iana are momente in care doarme 11 ore fara sa se trezeasca! am citit si in capraru ca la varsta lor dorm intre 10 si 12 ore pe noapte! deci, parerea mea e ca e de bine! pupici!

pup sfortosii si alexeiul cel falcos!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

fetelor mersi inca o data pt parerile voastre, conteaza pt mine, ma mai linistesc pana ajung la dr.
buliam reusit sa vb cu pediatra si ne primeste azi la spital asa ca acum astept sa se trezeasca bb si sa plecam. sa ne tineti pumnii sa fie bine!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

alina nu m-am speriat asa cateva zile dar vad ca o tine asa de o saptamana si nu pricep ce are...o fi normal...il mai las o saptamana sa vad ce face

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

ramoon iti tin pumnii sa fie bine

Poze

Mergi la inceput