PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

LA MULTI ANI Alexandru Andrei, Matei, Rares Gabriel

Larissa, Greiere

Multumim tuturor celor care ne-au urat "la multi ani"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Alina !

Miruna ce smecherutz e Alexei! Mi-a si placut masina. Ma gandeam ca daca Luca e cuminte poate vorbesc cu iepurasul sa-i aduca si lui una. Dar pentru asta te rog sa ma ajuti si sa-mi spui de unde ai luat-o, eventual ce marca e. Si poate sa mearga si singur (are pedale?) sau trebuie impins/tras?

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by nicolica

gabitza si bulinutza, am mancat spanacel si ne-a placut. L-am filmat f putin ca trebuia sa schimb bateriile si i-am facut si o poza dupa ...

Ma bucur ca i-a placut!Si poza e haioasa...Uite si de la noi una si inca una tot la mancat de spanacel,numai ca eram in vizita si nu aveam conditiile de-acasa.Dar si-asa ne-a placut...

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

In sfarsit avem al 3-lea dintisor, fix la 8 luni . Sper sa-i iasa si perechea cat mai repede ca sa fie egali cum sunt aia de jos.
Pt listuta:- al 3-lea dintisor -8 luni
- s-a ridicat in picioare la 8 luni fara 4 zile
Multumim

Consi pt Luca sfortosul, sunt asa haiosi cum se ridica, Robert zici ca e la sala si trage de fiare.

Muuh e super haios Alexei , are si masinuta si calut, e baiat mare ce sa mai

maryion eu scot iaurtul cam cu 10 min inainte sa i-l dau

mami-mami bine ai venit in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by maryion

9 lunisoare

Alexandru Andrei, baietelul lui letitzia

8 lunisoare

Robert Cristian, baietelul lui oncicu

Matei, baietelul lui Mali

7 lunisoare

Rares Gabriel, baietelul lui ingereasa

LA MULTI ANI! Larissa

LA MULTI ANI! Greiere

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE
DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Urez si eu La multi ani sarbatoritilor de astazi!

In legatura cu laptele de vaca, m-a amuzat formularea pe care am citit-o intr-un pliant de la Nestle, in legatura cu administrarea inainte de varsta de 1 an: este ideal pentru vitei! Asigura toate elementele de care acestia au nevoie.

Capraru se adreseaza unei palete extinse, inclusiv celor din mediul rural care nu au posibilitati materiale...Si, in acest context, se refera la posibilitatea de a combina laptele de vaca cu apa etc. Sper sa nu jignesc pe nimeni. Parerea mea e ca nu ar trebui administrat laptele din comert asa de repede.

Pupam bolnaviorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Alexei si parintii lui

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Sunteti frumosi toti 3! In ultima poza, Alexei smecherila e bestial!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

piersicutelor si mamicutelor ce-si aniverseaza azi ziua

Mai devreme amintea mamaluidavid, de cantat. Eu nu stiu cantece pentru copii decat:

Philip face sport
Philip se caleste
Philip nu raceste

Ii misc cand mainile cand picioarele cand cant si se amuza grasanel. Melodia ramane la latitudinea fiecareia.
Poate mai scrieti si voi cate unul-doua, ca e distractiv si pt noi si pt pitici

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mada_mxm

Consi, Muuh multumim de complimente.
Mai si fetei ii plac mobilele si telecomnezile si etc dar si cu jucariile se joaca f happy, dar se plictiseste si deja stie ce face fiecare jucarie si nu mai are nimic de descoperit cum ar veni. i-am dat si eu sticle i-au placut numai vreo doua saptamani acu nu o mai intereseaza de asta ziceam daca voi aveti ceva idei de vreo jucarie care ar fi potrivita pt varsta ei

Si noi,la fel ca si Miruna,ne-am jurat ca nu mai dam banii pe jucarii pompoase.Pe ea o atrag,in afara de cele spuse de voi,cutii,etc,si servetele,din care mai gusta .Ieri,Lucian a venit de la sv,si pana mi-am terminat din putina tb care-mi mai ramasese,a ramas cu ea si ce credeti ca faceau.Fi-mea era pe post de privitor,culcata,in pozitita sperietorii,cu mainile ridicate si cu piciorusele ca broscutele,si privea la ta'su,care era-n picioare-n fata ei, cum facea pe mascariciu cu un servetel,care-l arunca-n sus,dintr-o mana-n alta,ceva banal,dar care ei ii trezise interesul pt ,fara sa exagerez, 2 ore.Nu ca n-ar mai fi stat,dar a tb sa-i dau sa pape si-am stricat toata vraja.Daca-i dadeam o jucarie,si chiar noua fiind,in 10' max era aruncata pe jos,fara a sta prea mult pe ganduri.

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasia

sanziana, ce bucurie ca nu are hepatita, ati scapat de o mare grija;
fetelor, s-a mai discutat, dar n-am retinut, in ce puneti carnita portionata la congelator, am fiert si nu stiu in ce s-o pun, sa iau cate un cubulet?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pt retete.
Io carnea n-o fierb inainte de a o baga la congelator.Cum o cumpar,o spal,o portionez, si-n pungute o-nghet.Iar pungute se gasesc in toate supermarketurile,acolo unde sunt si foliile de aluminiu si multe altele.

7-8 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piersicutze

Din filmul "ba al meu e mai frumos" vi-l prezint pe www.dropshots.com/day.php?userid=202918&cdate=20070322&ctime=121920" target="_blank">Luca sfortosu'!

Suuuper tare,"sfortosul" tau.Vrem si noi asa!Apropo,as vrea sa vad si io o fetita facand pe sfortoasa,ca mi s-a spus ca exista...Noi nu prea cred c-o sa reusim ca n-avem gratii...

7-8 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput