PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Stefania, bine ca nu se vede nimic.. sa vezi..io am parcat masina in parcarea unui centru comercial si cand am iesit din magazin nu mai era unde am pus-o...ce momente... Era vreo 20 metri in fata intr-un boschet. Avea schimbator automatic si am lasat-o in Drive ...dupa ce am coborat a mai "mers un pic". Norocul meu ca nu era alta masina parcata in fata si am scapat si fara zgariertura. Ma gandesc acum cu groaza, daca era vreun copil nesupravegheat...ii multzumesc lui dumnezeu ca nu s-a intamplat nimic.

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

9 lunisoare

Alexandru Andrei, baietelul lui letitzia

8 lunisoare

Robert Cristian, baietelul lui oncicu

Matei, baietelul lui Mali

7 lunisoare

Rares Gabriel, baietelul lui ingereasa

LA MULTI ANI! Larissa

LA MULTI ANI! Greiere

PS: Larissati-am spus "la multi ani" si pe data de 19 martie.
Nu stiu daca ai citit.
Atunci era ziua lui Nicole25.
Iti cer scuze si tie si lui Nicole pentru gafa pe care am facut.
Acolo am mers si am corectat sa nu ramana asa.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Lushk, Nicolica .

Mami-mami bine ai venit!

Lushk eu am avut ochii albastri pana in clasa a IX-a, cand au devenit verzi. Ochii deschisi la culoare se mai modifica.

Ramoon eu stiu ca laptele de vaca se da doar dupa 1 an. Laptele de vaca e oricum mai sarac in vitamine si minerale.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

fetelor am o intrebare:
Cu cat timp inainte (de a da bebeilor sa pape) scoateti iaurtul din frigider?

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

'neata mamici si bebici!
multumesc mult fetelor pt. raspunsuri! o sa incerc s-o sun pe dr. sa vad cand ma poate primi si va tin la curent, sper sa nu fie decat o faza...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu scot iaurtul chiar inainte sa i-l dau.
Am mai spus eu pe aici, am dat si link, laptele de vaca produce anemie. Ce va face sa credeti ca daca nu beau lapte praf vor bea lapte de vaca?
larissa

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

maryion si miruna, multumesc de urare! Ce naspha e afara...nu stiu cum pot sa am o aniversare atat de urata!
Legat de jucarii...da si eu dupa ce am tocat o gramada de bani ( ultima incercare a fost sa ii i-au multe odata...poate poate ii place vreuna) am zis si eu ca nu ii mai i-au nici o jucarie. Asa si ea...mai degraba se joaca cu sticle, plasticul de la cutia de lapte praf, linguri, telefon mobil, telecomanda, ziare, linguri, cani etc. Deci...clar nici eu nu mai i-au nici o jucarie ca dau banii aiurea....o sa incep sa ma joc eu cu ele...ca sa nu zic ca am aruncat banii pe fereastra.
P.S Si dupa ce eu ma chinui sa sterlizez biberoane si vasele in care papa, am prins-o intro zi cand lingea talpa de la papucul de casa al lui ta'su. Am crezut ca mor ...camd am vazut!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

nu pooot tine pasul cu voi!

urez tuturor LA MULTI ANI, SANATATE SI NUMAI BINE!

larissa pupici de LA MULTI ANI!

va pupilesc!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

apropo de nurofen sunt de acord cu muuh...si mie imi recomanda pediatra tot nurofen in caz de febra ci nu paracetamol ( indiferent de denumire )...muuh totusi sunt unele persoane care spun ca substanta continuta de nurofen ( ibuprofen ) ar fi daunatoare pt stomac: ce stii de asta?

consi referitor la premergator: pune-l treptat adica azi 10 min, maine 15 si tot asa, eu cam asa am facut! acum am noroc cu tarcul ca o mai las acolo si placerea ei cea mare e sa se plimbe!

sanatate multa bolnaviorilor!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Alexei si parintii lui

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput