Bucurii de sept-oct (54)
Raspunsuri - Pagina 9
alexutza_26 spune:
Cristina - gata de data asta nu mai scapi...cu 4 pe cap nu e asa usor...unde esti? ai trimis barbatu' la cumparaturi serioase????...ca doar suntem doamne serioase si vrem cat mai multe si diverse sortimente care mai de care mai scumpe......
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alexutza_26 spune:
Fetele ce ziceti ne e de ajuns cate a pus pe masa Cristina?????
PRINTZUL
Sephora spune:
Va pup fetelor
Noi suntem bine.Vad ca mucii au inceput sa iasa singuri.
Azi ne-am filmat o gramada.www.youtube.com/watch?v=1SYelCOK2QA" target="_blank"> Ne iubim si www.youtube.com/watch?v=C3qPZG0vBOw" target="_blank"> Matti canta .(scuzati inregistrarea la primul,dar n-am putut sa ratez asa o ocazie)
Alexuza eu am pus in iaurt banana,piersica,cereale ca sa iasa mai dulce in iaurtul Campina.
Susa suuuper emotionant,a vazut si Ste si-mi zicea oare cum a-ti rezistat ca el nu crede ca ar fi in stare.Oricum acum sper insa sa fiti muult timp asa.
Cecilia mai e destul ca am mancat cate o feliuta fiecare,o sa-l impart si pe la vecine.
Itzy foarte frumoase pozele
Adriana am inteles ca voi a-ti renuntat insa m-a interesa un nr de tel sau un detaliu de la cealalta piscina,daca-mi poti da.
Floricel incearca suc portocale,mandarine
Cristina s-o stapaniti sanatosi si io astept de baut (un cocktail non Alccolic macar)
Rezolv copilul urlaret si revin
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Fetele ce ziceti ne e de ajuns cate a pus pe masa Cristina?????
Pentru inceput...asa, de aperitiv. Cristina, nu pleca ccc ca poate trebuie sa umpli iar masa si paharele. Si ce daca alaptez? O bere fara alcool crezi ca nu-mi aluneca bine pe gat?
Sephora, super filmuletele! La primul s-a uitat Mathias cu muuulta atentie, cred ca asculta ce-ti zice Matti. Sa-ti mai zic ce bine seamana cu taxu?
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
alexutza_26 spune:
Da corect....unde fugisi Cristina????Vezi ca ni s-a alaturat si Sephora!!!
Am admirat una bucata Matti - super cum se distreaza el...
PRINTZUL
MamiLili spune:
Sephora, cum se simte Matti? S-a mai ameliorat?
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
beatrix spune:
wow, ce distractie pe aici! felicitari Cristina pt masina! Sa o stapaniti sanatosi si la cati mai multi km!
noi din pacate nu avem vesti bune! dupa nici 3 zile de cresa azi am ajuns la spital! se pare ca este vorba de un virus intestinal! am inceput marti seara cu voma, n-a mai mancat, am continuat cu diaree (scuzati) si evident stare de moleseala de poti sa faci ce vrei cu el! daca nu-si revine pana maine mergem iar la spital sa ne interneze pt perfuzii! deocamdata ne-au dat ceva prafuri antidiareice!
am o rugaminte la voi! Mami Lili si celelalte care va pricepeti, ziceti-mi si mie ce medicamente ar trebui sa am in casa pt prim ajutor asa si se pot da fara reteta! vine cineva din tara de Paste si as vrea sa o rog sa-mi aduca!
eu in afara de supozitoare de paracetamol si ser fiziologic nu am nimic ca atata mi-au prescris!
si pana ajungi la doctor faci cu nervii ca si azi cand am sunat sa ma programeze pana nu m-am rotait la ea si am intrebat-o daca nu exista si serviciu de urgentza n-a vrut sa ma primeasca ca cica nu mai loc ca toti pediatrii sunt plini! dar dupa ce i-am zis ca ma duc la urgentza s-a gasit loc!
imi mai si zice ca acum s anu ma mai duc la urgentza ca am programare!
o seara faina,
Beatrix si Eric
lullabay spune:
Buna seara,buna seara!!!
Hop si eu dupa ..aha...nici nu mai stiu cat timp..de citit v-am citit mai putin capitolul trecut...dar din postarile voastre am vazut ca bebe David si Luca au problemute..multa sanatate voiniclor sa va faceti repede bine!!!
La multi ani bucurii de 22!!!Iulia Teodora si Sophie Marie!!!
Cristina te-au incoltit fetele!!!Eu nu vreau d ebaut..eu vreau plimbata cu masina de catre tanara mamica-soferita!!!
Sa va zicem 2 cuvinte despre noi..sapt viitoare mergem la vaccin..brrr..Stefanul meu merge ca racul il las intr-un loc si il gasesc departe tare..dar in spate..a inceput de curand sa stea in patru labe ca virgula cateii :)))...face vocalize zilnice se crede Pavarotii..o sa ne dea astia afara din bloc ca depasim decibelii admisi..cu diversificarea a fost poveste mare si la noi dupa cateva saptamani de chin in care eu mai aveam putin si clacam nervos de disperare ca o sa manance baiatul restul vietii numai tzitzi acum e bine..papam si fructe si branzica calcica..si ura azi am papat si legume!!!!!!!!!
Asa ca dau si eu de baut ca e realizare mare!!!
Eu m-am apucat de curatenia de Pasti..mi-am luat cateva zile libere..si sunt cam indoita de spate.si deabia sunt la inceput!!!
Marina chiar citeam zilele astea ca zugravesti?Te lasa Maruca?
Susa am vazut si eu pozicile!!Foarte emotionant!!!
Cine se pricepe la filmulete..as vrea sa fac si eu unul pentru sotz ca in curand implinim un an de la nunta...si as vrea sa adaug si text in momentul in care se deruleaza pozele..stiti cum si unde pot sa fac?
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
eleņia spune:
cristina si yo vreau de baut
auzi la ea sa nu zica ccc ca sia luat masina
sephora vazut mattti iubaret si cantaret
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
GETY spune:
Dragi mamici, voi v-ati inteles ca anul asta sa va luati masini, sa le schimbati pe cele vechi, cand noi mai avem de asteptat pana la anu'? Nu-i corect.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA