Bucurii de sept-oct (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, buna berea fara alcool. Si eu mai beau din cand in cand.
Lullabay, felicitari pentru realizarea de azi. Si scrie-ne mai des.
Sephora, tare te iubeste baiatul asta al tau.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mda... m-a mancat limba sa ma bag ca musca-n... cu scaunul de masina si am pus de-o betie pe cinste pe-aici.
Deci, anunt ca avem invitati noi la chef - Gety, Sephora, Ellenia, Beatrix - te bagi si tu in gaska? Lullabay, te plimb, cum sa nu te plimb, numa' sa ai curaj sa urci cu mine in masina Las' ca exersez de Paste, cand n-o sa fie aglomeratie in oras si pe cand vii tu la Cluj numa' bine o sa conduc. Vorbim si cu Floricel si punem de-o intalneala pe cand ajungi pe-aici.
Lullabay - felicitari pentru succese!!!
beatrix - iarasi pot numai sa ma mir la culme de sistemul medical din tarile astea! Zice lumea de Romania, dar la astora din tarile "creme-a-la-creme" le pasa chiar mai putin... Multa sanatate la puiut.

Si inca ceva, eu ma duc sa ma culc, dar va las bautura la discretie. Fiti pe pace - e din partea casei. Va astept maine la cafea!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Beatrix:

- supozitoare cu glicerina (ptr constipatie), paracetamol (ptr febra, durere)
- sirop Nurofen sau Panadol (raceala, durere, febra)
- Calgel sau glicerina cu anestezina ptr gingii, la eruptia dentara
- Peritol sirop (ptr alergii, urticarie, stari de slabiciune...merge si ptr linistire)
- gluconat de calciu fiole
- badijonaj bucal (in caz de afte)
- vaselina salicilata (ptr cruste seboreice)

Lista ramane deschisa...

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

MamiLili eu nu stiu cat o sa mai dureze,m-am saturat la cat ser i-am bagat si la cat il chinui sa-i scot,in seara asta i-a venit si un firisor de sange,imi venea sa urlu.Mi-e asa de mila de el.Oare cat mai trebuie sa-l fac sa sufere si nesuferitii astia de muci sa nu se termine?Ufa m-am saturat,sunt super ofticata!

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

sephora incearca cu sray cu apa de mare sterila
mie mi sa parut ca inmoie mai bine decat serul s scoti s mai usor brontozurii din nasul kupilului
s nu te alarma s mie mi sa intamplat cand a fost darius racit dei scoteam brontozaurii din ora in ora sa iasa cate un firicel de sange s pediatra a zis cai normal la cat de des ii scot
matti sa se faca bine repede repede s sa nu mai raceasca

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

scaun de masina eu iam luat unul care e pt 9-18 kg s kupilut sta tare comod in el chiar adoarme fara probleme

va pup s ne vedem dimineata la cafea
noapte buna

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am fost azi la Baby Expo
am luat un nou carut, de la Inglesina Espresso
poze lateral si fata
este super frumos.....m-am indragostit de el
asa ca-l voi vinde pe celalalt (Graco + auto-baby)

i-am mai luat cosmetice de la klorane, caciulite piticot si rombaby,
maieuri rombaby si uni, lapte, cereale, jucarele miniblu, biberoane mari primii pasi si baby nova

am fost oarecum dezamagita
initial am mers pt.fotoliu auto Inglesina Moovy si tarc Neonato Colosseum
si exact p-astea nu le-am gasit dar le-am comandat tot pe net
oricum, am realizat ca preturile sunt cam aceleasi
avantajul e ca le gasesti pe toate la un loc

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

SUSA sunt super pozele si filmuletul .Ma bucur ca in sfarsit,dupa atatea luni de asteptare, familia voastra s-a reintregit. Multa iubire si sanatate!!!
Am vazut pozele de la intalnire;cat de dulci sunt asa aliniati pe banca .
ROXANA01 esti tare frumusica si cu parul scurt.Noi cand ne mai vedem?
IGNATICA multa sanatate lui David;sper din suflet sa se faca bine si sa nu-i mai reapara nenorocita de infectie.
PUFY,ELOISE,RAMOMAR,ITZY
Noua ni s-au intamplat multe lucruri noi de cand n-am mai trecut pe aici: stam in fundulet si avem doi dintisori.Suntem bine,doar ochisorii lui Andrei sunt in continuare cu probleme ;am senzatia ca n-o sa-i vad niciodata ochisorii lui frumosi curati, fara infectii si mizerie.Daca va e dor de noi sa ne vedeti,uitati aici cateva pozici recente.
Multa sanatate la bebici si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Dupa o absenta cam mare revenim si noi cate putin.

Imi pare rau de puiutzii bolnaviori de Ignatica, Scumpik, Sephora.

Cristina, sa o stapaniti sanatosi si fara accidente.

Susa, ma bucur ca sunteti toti impreuna acum. Cred ca a fost tare greu.

MamiLili, cred ca ai intrebat de noi. Sa-ti spun cum am facut eu cu diversificarea. Am inceput cu piure de legume. La inceput se stramba, dar am progresat cam in 10 zile. pediatra mi-a spus sa incerc cam 2 saptamani, nu cu fiecare luguma in parte, ci cu fiecare masa. Am inceput cu legume, am continuat cu cereale si ultima data fructele de la micul dejun. La noi a functionat. Cel mai greu a fost la legume, ca la restul a papat din start fara sa ma chinui cateva zile.

Acum despre noi ... Am fost saptamana trecuta la vaccinul de 6 luni si a trecut. Nu a facut febra, doar ca seara l-a durut piciorusul si a palns vre-o 40 de minute pana i-am pus o jumate de supozitor de novocalmin si a adormit. Ne-a si cantarit atunci si aveam 7,500 kg. In doar 10 zile a pus 400 de grame.
De mancat mancam aproape orice. Nu ii place ficatelul. Cantitativ nu mananca mult (o medie cam de 100 g la o masa), dar eu sunt multumita.
De sambata stau in funduletz si ia priviti averea lui Bogdan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

cri, pupam andrei ca sa-i treaca problema de la ochisori
Doamne, ce frumusel e

flavia, asta da avere
felicitari pt.ca sta in funduletz

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput