Bucurii de sept-oct (54)
Raspunsuri - Pagina 8
alexutza_26 spune:
Cristina - deci aveti masina noua si noua nu ne zici nimic...noroc cu scaunele astea de masina ca asa aflam si noi!!!S-o stapaniti sanatosi si la cat mai multe drumuri cu Vladut!!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
MamiLili spune:
Nu solidarizeaza nimeni cu mine in incercarea de-a o convinge pe Cristina sa ne dea de baut?
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
xandrutza_76 spune:
mamilili, eu propun sa facem un grup si sa mergem pe capul cristinei, cred ca e si alexutza interesata
cristina, s-o stapaniti sanatosi!
floricel, scoate banana; daca nu vezi nici un semn de ameliorare incearca cu prune, am mai auzit mamici ca au folosit cu succes prunele impotriva constipatiei.
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
floricel79 spune:
Multumesc fetelor, o sa scot banana si o sa incerc cu prune la borcanel, ma gandesc, nu?
Alexutza, tu cat ai asteptat pana i-ai pus supozitor??
Xandrutza, piureul de prune cum se da? Cate o lingurita-doua amestecat in pireul obisnuit sau cum?
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Nu solidarizeaza nimeni cu mine in incercarea de-a o convinge pe Cristina sa ne dea de baut?
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mamilili, hai ca ma bag si eu ca-s mai aproape de Cristina si asa sigur nu scapa
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
alexutza_26 spune:
Floricel - pai mi-am dat seama ca ceva nu e in ordine, el facea de obicei dimineata, dar l-am lasat, pana aproape de baita, cand am zis hai sa vedem, incercam cu jumate de supoz...dar nimic, apoi m mai bagat jumate si a trecut cam o jumate de ora pana cand a inceput sa se intrevada ceva...apoi daca am vazut ca se chinuia..am mai bagat unu intreg...si de abia cu chiu cu vai a iesit, dar cu dureri, cu lacrimi....deci in aceeasi zi in care nu a facut!
Xandrutza- you bet....
MamiLili - si yo, si yo
PRINTZUL
xandrutza_76 spune:
floricel, daca am inteles bine, suc sau compot de prune; dar, banuiesc ca poti sa-i dai si piure, eventual amestecat in piureul obisnuit; poate stie alexutza mai bine, parca ea a folosit, eu pana acum nu am avut nevoie, narcisa face kaki in fiecare zi...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Prune - nu am folosit (stia Xandrutza ceva, dar nu am gasit), dar le am in minte pt perioada de vara-toamna...dar am folosit cu succes pere piure adaugat la branzica, sau dat ca atare simplu..in primul rand i-a placut si in al doilea rand am rezolvat problema constipatiei
PRINTZUL
MamiLili spune:
Cristina, te-ai ascuns? Sunt 4 guri insetate care asteapta: Floricel, Xandrutza, Alexutza si je.
CristinaGoji spune:
Asa deci, solidare rau mamicile de Bucurii! Si sa vedem cine se baga la baut - MamiLili - alapteaza, Floricel - alapteaza, Xandrutza - parca si ea alapteaza, Alexutza - nu alapteaza, dar are bebe cu un somn bun si dacaz sufla inspre Gabriel printul dupa o bauta buna. ca la Cristina acasa, o sa aiba somn mai bun. mai fetelor, voi vreti sa rezolvati somnul bebeilor cu bautura de la mine? No, haideti atunci, ne-am inteles - - mai vreti? Aia la mine acasa deja... Va astept!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea