Bucurii de sept-oct (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Scumpik - noi am avut rosu in gat la 2 luni si ne-a dat Nurofen 2,5 ml de 2 ori pe zi ca era micut...acum cred ca ti-a dat de 3ori pe zi pt ca oricum bebe este mai mre...eu zic ca este ok, sa-i dai fara probleme...

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Fetele - am uitat sa va zic...eu am fost azi la servici, am stat 4 ore..ca de, erau salarii de facut....am fost cu grasanu', a fost tare cuminte, acolo i-am dat piureul deja facut de acasa, a mancat sub privirile fetelor din birou...a fos tare incantat, a fost luat in brate pe rand de vreo 12 gagici si imediat cum am ajuns acasa, a mai baut laptic si s-a culcat si ca atare doarme de o ora jumate bustean ....Sa mai zica cineva ca nu am eu baiat mare

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

xandrutza, alexutza, cecilia multumesc pt raspuns

Va multumesc tuturor pt urarile de bine si va am

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by microbu

Scumpik, cum de s-a ajuns la conjunctivita? Defapt nici nu ma mir cu asa vant, praf afara...

Sandra
gargaritza

medicul a spus ca e de la un curent, dar e posibil si de la vant...

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji
ca numa de-o saptamana ne-am luat si noi masina

S-o stapaniti sanatosi! Noi nu bem nimic?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Scumpik, da-i Nurofen cum a zis medicul!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

quote:
Originally posted by CristinaGoji
ca numa de-o saptamana ne-am luat si noi masina

S-o stapaniti sanatosi! Noi nu bem nimic?

Numa' vorba-i de tine, MamiLili La Xandrutza tort n-ai mers sa mananci, la mine Lapte de pasare n-ai venit sa mananci, amu' si sa bei.. ce bei? Lapte cu cacao? Multumim oricum.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Eeeeeeeeeeeeeeei Cristina, cauti scuze...pai de Xandrutza eram deja departe, iar "Lapte de pasare" din ala simplu nu-i pe gustul meu. Dar sete mi-este...astept oferta de la bar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

CristinaG felicitari pt masinuta! Si mie mi-o promis sotul ca-mi ia dar numai cand ma intorc la servici ca sa-mi pot plati ratele

CeciliaC doua comori de fetite care seamana foarte bine (cand era si Axlexia bebelus, cel putin) Am vazut ca ati fost in Italia cand era Alexia mica, cum a fost pt ea? Si noi vrem sa mergem in vara cu ea dar am emotii daca nu va fi cumva prea obositor??? Si as vrea sa mergem cu masina nu cu avionul sa pot cara mai multe pt ea. Ati dus-o peste tot cu voi? O alaptai? Cum a fost?

Intrebare: diversificarea asta ne-a constipat! suc de morcov + suc de mar + mar fiert in abur + banana. Oare sa scot cateva zile banana? oare ce sa fac? maine o sun pe doctorita daca nu face nici azi nimic.

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Floricel - din experienta mea cu constipatia, am patit-o de la banana...de atunci (de cand a facut cu 2 supoz bagate doar 2 bilute - scuze pt exprimare!!!!) ii dau doar de 2 ori pe sapt in combinatie fie cu mar, fie cu para.Si pediatra noastra a zis ca sucul de morcov are efect diretic, purgativ, iar morcovul fiert incheaga la stomac, e recomandat in diaree. Sper ca ti-am putut fi de ajutor !!!

PRINTZUL

Mergi la inceput