Bucurii de sept-oct (54)
Raspunsuri - Pagina 24
MamiLili spune:
Nici n-am apucat sa va salut...m-am grabit sa-i raspund Marinei.
Deci
BUCURII!
Xandrutza, esti pe skiuri? Am vb cu ai mei si mi-au zis ca la Suceava e zapada.
Lilina, ti-am admirat puiul in fotografii. Si tot vroiam sa-ti zic da am uitat...mi se pare ca esti tare draguta in poze.
Cri, avem si papucei la fel, probabil si alte hainute.
La Iasi e o vreme
...numai buna de facut bagaje
. Ma apuc sa strang.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

lullabay spune:
Neatza la pranz...desi suntem treji de la 7!!!
Marina sanatate multa Marucai!!
Beatrix ce mai face Eric?
MamiLili deci pleci?Chiar de tot?Uite ca vremea ne-a pus bete un roate...ca la ora asta sigur trageam o plimbare in Copou...
Stefan doarme pe balcon..e cam agitat de cateva zile...ma gandesc la un dinte...desi gingia arata la fel...tzipa ..se supara...azi a mancat in schimb un castron mare de fructe...
Lili eu am patit cu legumele asa de 3 ori!!!!!!!!!!Pun apa putina sa iasa concentrata sa o bea puiul si se evapora imediat...acum mi-am cumparat o oala mai mica cu capac si pe asta inca nu am ars-o...Care e rezolvarea testului pana la urma?
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
pufymic spune:
bucuriile!
Si noi suntem
....: joi spre vineri noapte am fugit cu piticotul mic la urgente ca a inceput sa vomite.A vomitat f mult, si dupa ce nu a mai avut ce tot avea senzatia de greata si se chinuia sa mai dea afara....La UPU Pediatrie i-au facut Metoclopramid IM si am revenit acasa.A doua zi l-a dus Ovi la pediatra la care mergem cu piticii si l-a consultat si concluzia e: virusul care i-a provocat eruptia de sapt trecuta(si febra 38,3)(ca asa banuieste pediatra) i-a provocat si starea de rau....Acum e relativ ok....inca mai are ceva bubite, de vomitat n-a mai vomitat de atunci noaptea, i-am dat numai Hidrasec si un mini regima alimetar....si speram sa se faca bine...abia astept sa-i vina si rezultatele de la analize sa vedem daca a fost sau nu rubeola...
Deci are ceva viroza piticot....dar ciudata rau: nu muci, tuseste ffff rar, ceva bubitze pe fata...si atat!![]()
si sa aveti un week-end placut....iar de sapt viitoare sa auzim numai vesti bune!
Eu
eloise spune:
Multa sanatate puiutilor bolnaviori:Marucasi Nicolas! Offff, asa rau imi pare cand aud ca sufera mititeii...Sper sa le treaca repede-repede!
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Vreti probleme de logica? Poftim:
Un camion de mare tonaj trebuie sa traverseze un pod lung de 35Km. Podul rezista la o greutate maxima de 120 de tone, exact cat are camionul acum. Camionul merge pana la mijlocul podului si se opreste. In acel moment o pasare se aseaza pe camion.
Ce se intampla cu podul? Cedeaza ? Motivul?
Raspunsul la test:
NU. Pentru ca mergand pana la mijlocul podului, camionul a consumat o parte din benzina(motorina) din rezervor si este mai usor.[/b]
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

MamiLili spune:
Lullabay, da, plec saptamana viitoare. Definitiv.
Pufy, multa sanatate lui Nicolas. E posibil sa faca rubeola la varsta asa mica? Alesio e bine?
Beatrix, ce face Eric?
Marina, dar Maruca, e mai bine?
Mathias (17.10.2006) 

lilina spune:
multumesc fetelor pt.aprecieri
noi am venit acum de-afara...am probat carutul nou...e ok
am iesit cu alina (itzy) si papusik ei ana-maria
si am descoperit cat de multe lucuri avem in comun
multa sanantate la bebicii bolvaniori....of Marina....ce virus pacatos ati avut si voi
tarcul nostru e neonato colosseo - 400 ron si consider ca merita toti banii...este imens si se pliaza in 2, il bag dupa mobila
nu pot sa-i fac poza acum ca sta bb in el cu multe jucarii
da' cand ii fac, o sa pun poza pe net
mamilili - eshti tare draguta....merci de compliment
edit: aaaa...si am vazut bucuriile de Iasi - foarte frumoase
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
MamiLili spune:
Vreo mamica microbista? Azi joaca Romania contra Olandei (numita si "portocala mecanica").

Natzionala striveste portocala!

Mathias (17.10.2006) 

GETY spune:
MamiLili, acum voiam sa scriu: intins rufe, prajit seminte, asteptam meci, chiar daca s-ar putea sa luam bataie.GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mirabelac, ma bucur pentru vestile mai bune cu care ai venit.
Cucuoancea, Pufymic sa se faca puisorii sanatosi cat mai repede.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA