Bucurii de sept-oct (54)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lili da, e posibil sa faca rubeola la varsta asa mica daca intra in contact cu alti copii cu rubeola....dar din cate stiu eu copii cu care ne-am intalnit nu au facut rubeola......asa ca e putin probabil sa fi fost asta....mai degraba viroza....Alesio e bine, multumim de intrebare!

Marina cum te simti?

Lilina sa folositi sanatosi lucrurile noi!

toate bucuriile!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by GETY

MamiLili, acum voiam sa scriu: intins rufe, prajit seminte, asteptam meci, chiar daca s-ar putea sa luam bataie.

Unde-i optimismul?

Pufy, sanatate ambilor pufisori! Sper c-a trecut ce-a fost mai rau!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Seara buna!
Multumim penutr urarile de sanatate!
Noi suntem acum....bine...pt moment. La pranz, dupa ce s+a sculat i-am luat temp cu termometrul nou digital si am vazut starea ei...39,2C. I+am pus juma de supo cu novocalmin si in jumatate de ora, o ora i-a scazut febra. De atunci inca nu a mai crescut. La 22 punem inca un supo pt noapte. Am iesit si vreo ora afara ca era f soare si frumos (iar dr ne-a zis ca e bine sa o tinem la aer). De papat nu prea are pofta. Ma cam chinui sa ii dau sa suga ca sa se hidrateze. Of, adevarul e ca iarna asta au circulat niste virusi tare pacatosi, atipici.
Pufy, mie mi-a trecut in 2 zile. In afara de febra mare nu am avut nimic. Asa vad si la Maruca, nu ii curge nasul, nu tuseste, nu stranuta. Of, sa vedem cum ne-o fi la noapte
Sanatate multa si lui Nicolas

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Avem doua vesti bune:
1. STAM IN FUNDIC.
2. A fost prima noapte in care David nu s-a trezit deloc.

Tortul de 6 luni.

Stau pe forum cu mami si beau bere.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Lili aici microbista, abia astept meciul, sper sa castigam.

HAI ROMANIA!

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

He, he, he ce poze haioase! Mai Mira, tu ma omori cu torturile tale! Pe asta cum ai reusit sa-l faci in forma cifrei 6?

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Cu piscoturi, crema si fructe, e simplu si delicios. De paste fac in forma de ou.

Mergi la inceput

Uraaaa Mira, ma uit cu tine la meci!
Si cu Gety! Ce multe microbiste la Iasi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac
Cu piscoturi, crema si fructe, e simplu si delicios.

O cauti cu lumanarea...vrei bataie??? Te-am intrebat eu cu ce-i tortul??? Ia zi, faci tort si de Halloween, in forma de bostan?

Mergi la inceput

De Haloween nu fac tort ca nu sarbatoresc, acu stau si ma gandesc de ziua sotului ce forma sa-i fac... astept idei...

Yam yam, ce bun e, am in fata o felie, vrei???

Mergi la inceput