Bucurii de sept-oct (54)
Raspunsuri - Pagina 23
anangel_lexi spune:
Cri
, mama a spus acum vreo 10 zile in urma!
Multumim tuturor pt. felicitari! 
La multi ani Bucuriilor de 23 si 24! Sa cresteti mari si sanatosi!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
floricel79 spune:
Buna dimineata,
am primit si eu indemnizatia de maternitate, dar mai putin decat ma asteptam! Am citit mai demult ca a mai zis cineva de chestia asta dar nu mai stiu care era explicatia. Poate sa-mi explice cineva de ce? Multumesc.
Sa aveti un weekend placut alaturi de puiuti si de taticii lor!
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
GETY spune:
Floricel, eu am primit asa: de pe 20 dec. am intrat in evidenta la Primarie. Pe 13 martie am primit primii bani asa: 6 mil. ian+6 mil. feb.+ vreo 3 mil.pt.10 zile din dec.+2 mil.aloc Mariei pe februarie, ca pe ianuarie mi i-a adus postarita.
Lilina, vazut baietel fericit cu multe cadouri primite.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
festina spune:
Cri19 si Lilina, am vazut ca ati cumparat tarcuri la bebici. Ce marca sunt si cat costa? Ati putea pune si o poza cu tarcul strans (pliat)?
Multumesc anticipat pt raspuns 
GETY spune:
Mexxa, totusi, ce-a vorbit Sebicu cu Vladutz?
Mirabelac, ce mai face Davidutzu?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
Neata! Noi suntem
. Pana la urma se pare ca tot i-am servit viroza Marucai. Aseara a inceput sa faca temperatura, peste noapte a avut foarte mult, fiindca frigea toata si nu vroia sa suga deloc. Gemea, plangea, of, a fost groaznic. I-am pus supozitor cuparacetamol, dar ....parca i-as fi pus creta, nu i-a scazut mai deloc temperatura.Toata noaptea am petrecut-o cu ea in brate, doar asa se linistea si adormea cate putin. Am incercat sa ii fac si niste baitz mai calai, dar nici astea nu au avut succes, poate si fiindca avea piciorusele reci si nu am avut cum sa ii fac la picioruse. Am udat-o un pic pe maini, pe fata i pe burtica, dar fara efect. Pe la 4 si ceva i-am dat niste panadol. "Niste" fiindca jumate inghitea, jumate ii curgea din gurita
Asta se pare ca a avut ceva efect, i-a mai scazut ceva temeratura si a dormit putin. Una peste alta am prins vreo 3 ore de somn din 7 bucati. Acum Maruca doarme, dar tot rau e.
Mi-a zis asistenta noastra sa ii pun supo cu novocalmin, dar vad ca pe cutie scrie de la 4 ani
. Lili sau care stiti, exista si supo cu Novocalmin pt sugari? Barbata-miu a venit cu astea acasa
. Eu totusi parca tin minte ca nu exista. Of, nu stiu ce sa ii mai fac si ca sa mai fac. Din toamna plimbam virusii de la unii la altii.
Am vazut poze cu puiutii de la "Iesi", cu Vladut sarbatoritul, cu un pui de Cri in tzarc, si cu Mathias gimnastul.
pentru toti!
Fug la Maruca ca parca si ca doarme mi se pare suspect 
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Doarme frumos...adica linistit. Of, sper sa se refaca.
Am luat dimineata de farma si un termometru digital ca nu mai puteam cu cel cu mercur. Imi era mereu teama ca se va frange in funduletul Marucai. Cand se trezeste, il testez![]()
Pe Ana am dus-o aseara la mama cand am vazut starea Marucai, fiindca mi-am imaginat cum va fi noaptea si vroiam ca macar Ana sa doarma. Acum e tot acolo si imi e un dor de ea
. Nu stiu, fetelor cu 2 bebei..., cum va descurcati? Ca mie tare greu mi se pare cand vine vorba de boala
. Cand suntem sanatosi totul e vesel si frumos, cand intra virusul urat in casa...incep
SI cand ma gandesc ca Ana pana la 2 ani nu a avut NIMIC, nici macar mucisori. Dar, asta e, cand intri in colectivitate...te astepti la de-astea. Sau, cine stie, poate ca Maruca e mai putin puternica decat Ana, of, habar nu am. Cert e ca eu sunt mai rablagita decat acum 4 ani![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Mirabelac spune:
alexutza piciorul e la fel insa pare sa nu-l mai doara asa tare. Speram ca va trece cat mai repede.
Of, Marina cand citesc postarile tale ma strange in spate, oare cand s-or termina problemele la voi? Sanatate multa tie si fetelor tale!
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
MamiLili spune:
Marina, pune-i o jumatate de supozitor Novocalmin Marucai, taiat pe lungime, chiar daca scrie de la 4 ani. O sa-i scada sigur febra.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

matahut spune:
[quote]Originally posted by MamiLili
Marina, pune-i o jumatate de supozitor Novocalmin Marucai, taiat pe lungime, chiar daca scrie de la 4 ani. O sa-i scada sigur febra.
[quote]
Aha, saru mana! Asa voi face. Acum astept sa se scoale. Mai trage cate un tignal, dar pana ma duc la ea (adica in 3 sec) doarme din nou. Cred ca e si ea extenuata mititica.
Edit: scrisesem ca in teza din clasa a 5-a "din ou" in loc de "din nou"
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)![]()