Bucurii de sept-oct (54)
Raspunsuri - Pagina 22
msl spune:
Fetelor,
imi spune-ti si mie cum procedez exact ca sa-i fac brinzica din lapte la bebe? nu am pastile de calciu, sau de care or fi care se folosesc la preparare, nu se gasesc aici; cum altfel as putea proceda? am inteles ca cu lamiie s-ar putea? dar nu stiu cum se face
astazi a primit o noua diversificare bebe, i-am dat spanac facut pireu cu fulgi de orez si un pic de unt si i-a placut f. mult i-am dat o lingura numai ar fi vrut sa tot manince; cind se face diversificarea cu un nou aliment in fiecare zi se creste treptat cantitatea sau se poate ca intr-o zi dai o lingura sa vezi reactia si apoi ii dai un castronel? daca azi i-am dat numai o lingura de m incare i-a fost cam foame ...sau se completeaza si cu altceva?(in afara de lapte)
chiar imi trebuie imaginatie ce si cum sa-i mai gatesc la bebe....
a primit vacinele de 6 luni ieri...saracuta 5 o data...ma mir ca de data asta nu a facut febra, data trecuta a fost urit de tot cu febra 39...am scapat de data asta..sper
http://www.totsites.com/tot/bebepoze
eleņia spune:
buna dimineata
haideti la
ca e tare s fierbinte
cine vrea avem s fara cofeina,azi cine vrea cu lapte sa isi ia c eu postesc azi(nus ce mia venit)
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
eleņia spune:
Adrian(Try),Lisa Maria (Oanacam)
sa cresteti mari s frumosi
si acum o sa le zic la multi ani bucuriilor ssarbatorite ieri c eu leam urat celor de pa 22 asa de ametita am fost eu
poze Darius
CristinaGoji spune:
Elenia - saru'mana de
!
La multe luni si ani pentru Adrian si Lisa Maria!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
eleņia spune:
mamici gata va mirosit a sf de sapt
bebici ia dati voi desteptarea mamicilor c prea dorm s isi pierd antrenamentul
vad ca am ramas cam singura pe aici in dimineata asta
mamililivazut mathias cel miscaret,darius se intoarce s el da numai daca il las in patut,daca il pun pe patul mare rar face s el cate o intoarcere
lilinavazut vlad de ziua lui care e un scump
baiat mare s frumos
vazut s admirat bbicii la intalneala,cri frumos tarc dar s mai frumos kupėlutzul din el
kuplilutzu
poze Darius
alexutza_26 spune:
Buna dimineata de la noi!
Elenia - tare buna cafeluta, chiar prinde bine acum ca la ce durere de cap am, pe vremea asta groaznica...
Lilina - admirat Vladone, sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!!!
Am vazut cei 4 muschetari de la Iasi - super baieti, numai unu si unu...pacat ca a lipsit singura fata - Maria - dar data viitoare asteptam sa-i vedem pe baieti in compania don'soarei!!!!![]()
Mirabela - s-a mai dezumflat piciorusul?E mai bina Davidutzu?
de la grasanu' meu!
Cri - am admirat un Andrei in tarcul lui cel nou...imi place tare mult,cred ca este un tarc model mare...vad ca are ceva loc acolo, si l-am admirat pt cat de bine sta in fundulet!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
mexxa spune:
buna dimineata.
Elenia multumim de cafelutza...
Avem si noi cateva poze dragute impreuna cu Vladut a lui Andra...
k sa vedeti ce curios e bb meu cand vede alti copii.. aici pozele
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
itzy-bitzy spune:
neataaaaaaaa
Noua ne-a dat gaza mica trezirea de la 6 jumate....s-a jucat a facut kk a papat si acum ea nu are treaba s-a culcat la loc..iar noiiiiiiii suntem cu ochii carpiti ...ce sa mai dormim...
Msl...Pui un litru de lapte la fiert si la sfarsit adaugi zeama de la o lamaie...Eu am facut prima data din 250 ml lapte cu jumatate d elamaie...sa vad cum iese....se imbranzeste deasupra si jos ramane zerul....
Cat despre diversificare noi o sa incepem in curand cu supa de legume si piure de legume....deocamdata i-am dat fructe....o sa ii dau treptat....cate 2 lingurite apoi 4...6....
Lilina am vazut pozele....Mi-a placut cel mai mult fotografia cu mami...sa foloseasca cu placere tot...si carut si cadita si tarc...ff frumu toate...Nu ti-am zis ca se pare ca avem cam aceleasi gusturi
...la babyexpo sotul meu mi-a aratat acelasi carut ca al vostru ....varianta roz sau rosie...si chiar imi spunea ca e ff usor pt ca e din aluminu...al meu fiind mai greu...dar am zis ca deocamdata nu il schimb....Cat despre scaun auto ramanem la Inglesina...nu am luat Brevi tot din acelasi motiv...materialul mult prea sintetic desi modelul era ok...Te-am cautat aseara pe messenger...esti online si acum ....cred ca nu ai dat sign out si ai ramas asa![]()
pup
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Mexxa super haioase pozele...iar ei doi sunt niste frumosi
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
alexutza_26 spune:
Mexxa - vazut poze cu 2 baieti voinici..dar oare ce vroia sa vada Sebi la Vladut de intindea asa mainile, sa vada daca seamana cu el??...sau sa vada care e mai mare si mai puternic???
ambii voinici!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!