Bucurii de sept-oct (54)
Raspunsuri - Pagina 21
GETY spune:
Beatrix, te asteptam in continuare cu vesti bune. Multa sanatate micutzului Eric.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
Sandra de cand n-a mai scris?
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

MamiLili spune:
Poftiti sa vedeti bucuriile in parc. De la stanga la dreapta: Mathias al meu, Sebi a lu' Mexxa, Vladut a lu' Eloise, David a lu' Mirabela.
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

GETY spune:
Ce frumosi sunt! Si nu dormea nici unul. Oare daca veneam si eu cu Maria, tot dormea fetita mea? Sau studia baieteii?
Noapte buna sa aveti! Somn usor copilashi!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
Gety, ti-am scris PM.
Pozele din parc sunt facute inainte de a pleca fiecare acasa. Mathias dormise pana atunci. Noroc ca s-a trezit la pozat. Mai avem poze haioase cu Sebi, Vladut si David, dar le las pe mamicile lor sa le posteze, daca vor.
Edit: ne-au tinut companie doua surori gemene, de 11 luni. Avem poze cu ele dar eu una nu le postez fara acordul parintilor sau bunicii (erau cu bunica atunci). Daca le mai intalnesc, cer permisiunea de a pune pozele pe net, sa vedeti mandrete de copii.
Mathias (17.10.2006) 

eloise spune:
Beatrix si eu ti-as zice sa te duci la spital... Oricum sunt sigura ca stai cu ochii pe pui si esti atenta la starea lui. Pentru diaree si rehidratare e f. bun si Humana Electrolyt, 1 plic pe zi, parca. Imi pare rau ca am uitat sa-ti spun data trecuta...Multa sanatate puiului!
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
cri19 spune:
Seara buna fetelor.Mi-ati incalzit sufletul cu urarile voastre 

.
LILINA,ITZY,ALEXUTZA,XANDRUTA,RAMOMAR,MIRABELAC,ELOISE 

GETY Andrei are obturate ambele canale lacrimale.Dr. de la Budimex a vrut sa ii faca interventia cu anestezie generala,dar nu am fost de acord.O alta dr. de la Municipal ne-a spus ca la ei in spital nu se face interventia asta pana la un an pt ca anestezia e destul de pacatoasa si pt ca nu ii afecteaza ochisorii in nici un fel ne-a recomandat masaj,picaturi ciloxan (ambele din 3 in 3 ore) si comprese cu ceai de albastrele.In plus se pare ca multi bebei la care li se face interventia mai devreme li se reinfunda canalele din cauza cresterii si interventia trebuie repetata.Asa ca noi am decis sa asteptam pana la un an,poate avem noroc si se rezolva de la sine,iar daca nu o sa facem atunci interventia.
MAMI LILIpey eu sunt fata desteapta
,ma asteptam la cine stie ce test si cand colo era vorba de bluzita verde de la Z pe care puii nostrii o au in comun.Eu sunt fan hainute Z asa ca daca mai ai ceva de la ei e ft probabil sa le regasesti si in garderoba lui Andrei.Noi avem si caciulita,dar portocalie
.Ce frumos se rostogoleste Mathias,al meu de pe spate pe burta nu e in stare.
BEATRIX eu m-as fi dus cu el la spital pt ca nu e de glumit cu deshidratarea;ei sunt mici si nu au mari rezerve de lichide.Dar daca zici ca acum e mai bine poate ca nu mai e cazul de spital,Sper din tot sufletul sa-i treaca repede si fara complicatii.
LEXI felicitari pentru dintisor si pentru "tata" 

.Astept sa ne anunti ca spune si MAMA
.
MIRABELAC si Andrei dupa vaccinul de 6 luni a avut intepatura de la un piciorus rosie si cu nodulet,dar pediatra ne-a zis ca e normal si sa nu-i punem nimic si intr-adevar i-a trecut cam in trei zile.
cri19 spune:
Azi am fost la BE si am facut niste cumparaturici, din care cel mai important e tarcul.Uitati aici daca vreti sa-l vedeti,cu tot cu Andrei in el (poate ne puneti si noua poza la bucurii care stau in fundulet) ![]()
lilina spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Uraaa, iar e petrecere, organizeaza Lilina. Cum adica ol za femili...dar ol za bucurii nu pot participa?
Lexi, felicitari!
Beatrix, hidratarea e foarte foarte importanta. Mai bine zis deshidratarea...care e foarte periculoasa. Eu una m-as duce din nou la spital fara sa stau pe ganduri. Chiar daca ii pune perfuzie, e pentru binele lui, ma repet: e foarte foarte important sa nu se deshidrateze Eric!
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
bucuriile means ol za femili
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe
lilina spune:
petrecere 6 luni Vladis
categorile:
it's my birthday
me & my bird on my birthday
cu mami
cu mami si tati