Bucurii de sept-oct (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

MamiLili - cum a fost azi diversificarea? Ati mancat ceva bun?

Diversificarea a mers ieri suuuuuuper bine. Mi-am plimbat piciorusele gingase la piata, de unde am achizitionat legume delicioase ptr supa. Odata ajunsi acasa, am pus repede supica la facut. Copilul nu mancase de cateva ore, deci momentul era prielnic. Cat timp fierbeau legumele, m-am luat cu una - cu alta si cand m-am dus la bucatarie...legumele erau prajite si oala arsa. Se evaporase toata apa. Si fiindca nu mai aveam materie prima ptr o alta supa, am lasat ieri balta diversificarea.

Precizez ca sunt de 7 ani on my own, la casa mea, dar nu mi s-a intamplat niciodata sa ard nici o mancare. Vad ca de cand cu diversificarea asta, parca toate mi-s impotriva.

Oricum, nu m-am enervat ci dimpotriva m-am amuzat. Asta e! Asa ca am facut si azi pauza de diversificat, si de maine reluam supa. Sa-mi tineti pumnii! Se ofera cineva sa ma sune din 5 in 5 minute cand e oala pe foc? Nuuu, nu sa ma tina de vorba, ci doar sa ma intrebe daca a scazut sau nu apa.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, MamiLili ne tine in suspans. Sau deja a inceput dansul.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

MamiLili, chiar nu ma asteptam sa ti se arda legumele. Eu am patit ca am pus biberoane la sterilizat, dar a intervenit mama de nu s-au topit. Anunta cand pui legumele la fiert si, daca esti on-line, te buzz-uiesc eu din 2 in 2 minute.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26

MamiLili - dar ce acrobat este Mathias...super tare , cred ca in seara asta va dansa totusi mai bine quick step..., i se potriveste mai bine decat populara!!!

Vedem, vedem...mie-mi place quickstep. Dar daca domnului M i-o placea populara, o dam pe populara. Desi nu cred. Oricum, dansul popular romanesc mi se pare excelent pentru aerobic.

Gety, Laura a facut 10 ani de dans la Iasi, mai multe detalii nu stiu. Oricum, cu ani in urma, ea, sora-sa si Monica Barladeanu mergeau la acelasi cabinet cosmetic la care merg si eu. Ehhh de-as calca pe urmele Monicai...cosmeticiana i-am furat-o.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Ramomar, am o intrebare: Patricia dormea in pozitia pe care am vazut-o in poza din albumul Bucuriile acrobate?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY
Anunta cand pui legumele la fiert si, daca esti on-line, te buzz-uiesc eu din 2 in 2 minute

Deal! Batem palma!

Mergi la inceput

Cosmeticiana a ramas pe loc. Apropo, la ce cabinet cosmetic mergi? Daca vrei sa-mi spui.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Eu maine gatesc pentru Maria: mar cu banana si suc de minole, branza calcica si niste supa de carne.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Deocamdata am cumparat carne de vitel. De pui din comert mi-e frica. Astia cresc intr-o luna cat altii intr-un an. Ei, nici chiar asha, nici departe nu sunt de adevar.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

multimim fetelor de incurajari si ca ati fost alaturi de noi!

deocamdata suntem tot acasa! bineinteles ca n-am mai gasit-o pe doctoritza! am hotarat ca daca ocnsider ca nu isi revine merg direct la urgentza! pt moment vad ca e mai bine! i-am scos laptele de tot si i-am dat mucilagiu de orez si apa cu orez de la nestle (240 ml cu 3 masuri de orez)! vad ca la ultima masa nu a facut kk deloc! sper ca incet incet sa-si revina! ii dau apa supliment intre mese si ma bucur ca o accepta! ma bucur ca nu are febra si face si pipi bine! speram s atrecem cu bine noaptea!

noapte buna si somn usor va doresc,

Beatrix si Eric

Mergi la inceput