Bucurii de sept-oct (54)
Raspunsuri - Pagina 19
GETY spune:
Mirabelac, uite am sunat-o pe sora-mea, pleca la servici si mi-a zis asa: se poate trece si in in 2-3 zile, sa-i pui comprese reci si un efferalgan pentru peste noapte.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
floricel79 spune:
LA MULTI ANI Bucurii de 23!!!
Azi a facut Roxi 6 luni!
Foarte repede trece timpul, nu-mi vine sa cred ca acum 6 luni, pe la ora asta ma internam sa nasc si nu stiam daca sa am emotii sau sa fac pe viteaza.... Pana la urma n-am avut emotii si totul a decurs bine.
Dupa ce am nascut imi doream sa vina Craciunul, sa am si eu fetita mare, de 3 luni si acum e 23 Martie... si am fetita de 6LUNI!
Fetelor mi-ati facut o pofta cu tortUrile voastre de am facut si io comanda la sot de prajituri bune pe cand vine de la servici si tocmai am mancat doua bucati maaari de tort de ciocolata
.
Apropo de diversificare: cand introduceti al doilea fel de pireu??? Eu i-am dat o saptamana suc de morcov, o saptamana suc de morc + mar + banana iar de saptamana viitoare vreau sa-i introduc si pireul de legume. De-abia astept tinand cont ca este o mare fomista si e dechisa la gusturi noi. Sunt curioasa cum va primi legumele mai putin gustoase decat fructele... Vom vedea.
Ieri i-am pus un supozitor cu glicerina si a facut caca iar azi a facut fara supozitor insa nu i-am dat banana! Maine o sa-i pun banana dar o sa incerc si o lingurita de suc de portocale, cred.
Beatrix, nu stiu ce sa te sfatuiesc! E foarte sensibila treaba asta. In general, mai ales daca e vorba de copil, e mai bine sa iei mai multe masuri de precautie decat mai putine.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
CristinaGoji spune:
Floricel - haideti in Parcul central la o plimbareala. Daca nu ploua... sau e prea departe pentru voi? Am vazut pozele cu Roxana - SUPERBA!!!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
MamiLili spune:
Mesaj de la Mathias pentru Mariutza lui Gety: uite, Maria, asa ma rostogolesc de pe spate pe burtica, acum de pe burtica pe spate. Sa-ti mai arat o data? Deci: de pe burtica pe spate si de pe spate pe burtica. Da, ma antrenez ca ma ia mami la dans...offf iar e emisiunea aia "Dansez pentru tine", azi cica dansam populara si quickstep. Tine-mi pumnii sa pot ma descurc bine.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

GETY spune:
MamiLili, acum le-am vizionat. Sotzul i-a admirat podoaba capilara. Maria are o suvitza care-i vine pe frunte. Cand am timp, iti arat o poza. Oricum, cu filmuletzele m-ai incurajat, ca si Maria isi arcuieste pieptul in sus, cum facea Mathias la inceput. Doar atat. oricum e un inceput, nu?
Te uiti la concurs? Cine crezi ca iese? Costita sau Ungureanu?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
MamiLili - cum a fost azi diversificarea? Ati mancat ceva bun?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
alexutza_26 spune:
MamiLili - dar ce acrobat este Mathias...super tare
, cred ca in seara asta va dansa totusi mai bine quick step...
, i se potriveste mai bine decat populara!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
MamiLili spune:
Gety, faza cu arcuirea e mai noua. La inceput se rostogolea fara sa se arcuiasca.
Despre concurs, cred ca iese Corina Ungureanu. Costi e mai aducator de audienta. Sa fiu sincera, Corina mi-e si cea mai nesuferita dintre concurenti. In schimb imi plac Randi, Cosmin Stan si Laura Cosoi (care-i din Iasi, btw).
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

GETY spune:
Laura Cosoi i-a placut sotzului. Mama ei avea, nu stiu daca mai are o sala de dans, undeva pe Sf. Lazar, unde a dansat si sotzul meu in tineretile lui. Asa ca Laura a avut de unde invatza. Pe drept, ar trebui sa iasa Costita.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Floricel, sa-i placa legumele cum i-a placut si fructele. La mine a acceptat mai usor fructele. Sunt mai dulci.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA