Bucurii de sept-oct (54)
Raspunsuri - Pagina 18
lilina spune:
LA MULTI ANI puiutilor nascuti intr-o zi de 23
dar mai ales lui Vladis al meu, care face 6 luni
multumesc fetelor pt.urari
azi mi-au venit tarcul neonato si cadita de la Cam
super frumoase, o sa pun maine poze cu ele
Izty, si eu vroiam initial sa-i luam GrandPrix Silverline de la Brevi
dar m-am sucit pt.ca e materialul destul de ciudat - mi se pare ca e sintetic
si m-am hotarat pe Inglesina Moovy care arata la fel, dar difera materialul
Mi-a spus tipul de la Inglesina de la expo ca nu gasesc decat la
Carrefour pt.ca le-a dat acolo pe toate....nu au avut decat cateva bucati la expo
asa ca m-am dus ieri intinsa la carrefour dar nu aveau rosu cu gri
aveau doar pe negru cu carouri....asa ca mai astept pt.ca-l vreau
neaparat rosu cu gri (culorile masinilor noastre)
azi avem petrecere, am luat tort, fursecuri, champagne, suc,
baloane si coifuri si am invitat ol za femili
let's partyyyyyyyyyyyyyyyyyy
revin cu poze
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
CristinaGoji spune:
La multe luni si ani pentru Rares Gabriel, Vlad Alexandru, Roxana Maria!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
eleņia spune:
quote:
Originally posted by GETY
Ei, si Mariei i-a placut. Dar piure de cartof cu unt si putin lapte praf, nu si nu! Mai degraba mananca morcov, patrunjel radacina si pastarnac.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
iam facut s eu dudumiciului azi s ma scuipat cu el
s cand am mai incercat ma scuipat s sa pus pe plans frate
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
GETY spune:
Anangel, doua dintr-o lovitura. Bravo Maria Cornelia!
LA MULTI ANI! bebelushilor nascuti intr-o zi de 23!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Aha, deci "Anele" sunt ale lui Copos...Lili, lasa ca dau eu o fuga si pap o prajitura si pt tineAdevarul e ca am papat si eu de la "Ana" un tort demential asta vara la ziua nepotelei mele.
Deci transformam "Bucuriile" in "Ane"?
Marina, papi tu o prajitura pentru mine si-mi povestesti cum a fost? Hai ca azi ma simt sadica si rezist.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

GETY spune:
Ce au oare copiii astia ai nostri cu piureul de cartof? Ca mie mi se pare de 10 ori mai bun decat ala de radacinoase.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
MamiLili - pe pod e interzisa oprirea?

Sper ca nu erai pe pod cand m-ai intrebat...ca raspunsul vine abia acum. Orice manevra e interzisa pe pod, stationare, oprire, depasire, etc...pe pod se merge doar inainte.Edit: e ora 2 noaptea. Nu pot adormi, nu stiu de ce. Stateam in pat si ma gandeam la ce s-a scris azi pe forum...si mi-am dat seama ca intrebarea ta, Cristina, se referea la testul de logica pe care l-am dat mai devreme si nicidecum la abilitatile si cunostintele mele de soferita.

Deci...la test se presupune ca e voie sa opreasca ccc camionul...nu-i asta rezolvarea.
Am vrut sa sterg postarea dar mi s-a parut funny cum am facut eu legatura...ma gandeam ca-mi ceri parerea fiindca ai acum masinutza noua, uitasem complet de problema cu camionul.
Mathias (17.10.2006) 

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

GETY spune:
quote:
Originally posted by lilina
ol za femili
nais!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
Beatrix eu nu m-as linisti pana nu as vb cu dr, e periculoasa deshidratarea asta.
Lexi felicitari pt. dintzuc si pt. "tata".
Noi am facut vaccinul ieri si azi avem piciorul rosu si tare in zona respectiva, am sunat dr. si a zis sa-i pun lamaie si gheata, ii tot pun de dimineata si e tot asa, a patit cineva asa, e cazul sa ma ingrijorez???
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
MamiLili spune:
Uraaa, iar e petrecere, organizeaza Lilina. Cum adica ol za femili...dar ol za bucurii nu pot participa?
Lexi, felicitari!
Beatrix, hidratarea e foarte foarte importanta. Mai bine zis deshidratarea...care e foarte periculoasa. Eu una m-as duce din nou la spital fara sa stau pe ganduri. Chiar daca ii pune perfuzie, e pentru binele lui, ma repet: e foarte foarte important sa nu se deshidrateze Eric!
Mathias (17.10.2006)