Bucurii de sept-oct (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cucuoancea, torturile sunt facute la comanda. De ziua sotzului meu, care e acusi, am sa merg si eu la cofetaria lui Copos sa iau unul. Cum ai dormit? La mine aseara s-a decalat a doua trezire cu 1 ora. E mai bine asa. Am legat si eu 3 ore de somn neintrerupt.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Lamy - bine ai venit printre Bucurii!!
Roxanae- trimis PM
Eloise - ce aparitie scurtaaaa
MamiLili - deja incepi cu testele de dimineata asa..asa le trebuie celor care absenteaza..teste, grile si probleme
Marina - imi pare rau ca e agitata Maruca...or fi dintisorii?

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lamy, bine ai venit!
Sandra, unde esti?
Eu sunt bucuroasa, Maria adoarme direct in patutzul ei. Nu trebuie sa mai adoarma in patul mare si apoi sa o mut eu, cand e adormita, in patutzul ei. Si nici nu se mai foieste.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26
Eloise - ce aparitie scurtaaaa

Da... nu prea mai am timp de forum de cand Vladut a devenit tot mai activ, de cand doarme din ce in ce mai putin in timpul zilei (catedata doar 1/2h in intreaga zi...de exemplu ieri)

Urez si eu sanatate bebelusilor balnaviori!

Beatrix sper sa nu fie nevoie de internare!

Cri offff, nu mai trece odata ochisorul puiului....E calr ca e vb de canal infundat. Poate totusi se va remedia de la sine... mai e inca timp... Masaj ii faci, pt a facilita desfundarea?

Vazut si eu filmulete si poze....foarte frumoase toate...dar din cauza de tipete de bebe, nu imi amintesc precis ca sa pot nominaliza pe toata lumea....

Sper sa revin mai curand decat pana acum...

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lamy, bine ai venit!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, cu tot regretul, te informez ca ccc cofetaria "Ana" din Iasi nu apartine renumitelor cofetarii/patiserii a lui Copos, alea-s doar in Bucuresti. Da' ce pofta mi-ai facut de-o prajitura "Ana"...si la capitala nu stiu cand ajung.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Eloise- ma bucur ca sunteti bine, ma bucur ca este vioi Vladut, dar e nasol ca nu iti mai lasa si tie ceva timp liber pt forum

Gety , MamiLili - iar vorbiti de prajituri, cofetarii, torturi si alte alea????....eu cica sunt la cura si deja parca am numai pofte, si acum va mai aud si pe voi cu discutiile astea..ooofff, grea viata mai am....!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Vreti probleme de logica? Poftim:

Un camion de mare tonaj trebuie sa traverseze un pod lung de 35Km. Podul rezista la o greutate maxima de 120 de tone, exact cat are camionul acum. Camionul merge pana la mijlocul podului si se opreste. In acel moment o pasare se aseaza pe camion.

Ce se intampla cu podul? Cedeaza ? Motivul?

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

mamilili, stiu ca ai lasat lista deschisa, dar vroiam sa stiu daca e bine ce am scris eu pe acolo; l-am vazut pe mathias in carucior, uite un de la narcisa
lamy, bine ai venit!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Vreti probleme de logica? Poftim:

Un camion de mare tonaj trebuie sa traverseze un pod lung de 35Km. Podul rezista la o greutate maxima de 120 de tone, exact cat are camionul acum. Camionul merge pana la mijlocul podului si se opreste. In acel moment o pasare se aseaza pe camion.

Ce se intampla cu podul? Cedeaza ? Motivul?

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput