Bucurii de sept-oct (54)
Raspunsuri - Pagina 13
alexutza_26 spune:
Mexxa - ma bucur ca sunteti bine, nici mie nu-mi ajunge timpu', dar eu le fac noaptea dupa ce adoarme grasanu pe toate...doar spal,calc si fac curat ziua, si mancare pt el si bineinteles plimbarica de rigoare, iar pt noi mancarica fac seara-noaptea...
Mirabela - ooofff, iar mi-ai adus aminte ca sapt viitoare mergem si noi la vaccin...sper sa fe bine, a nu patim cum am patit la 2 luni....nici nu vreau sa ma gandesc!!! Davidutzu sa treaca mai repede
Ignatica - ce face Dvidutzu..cum mai e? scaunele s-au mai reglat? un mare de la noi!!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
beatrix spune:
Buna diminetaza!
Multumesc fetele pt raspunsuri si ca sunteti alaturi de noi! Listutza de medicamente ramane bineinteles deschisa si care cum va aduceti aminte cate ceva puteti scrie ca eu notez!
de Eric parca e ceva mai activ decat ieri dar tot deranjat la stomac! sper sa nu ajumgem la spital! astept pana dupa-amiaza sa vad cum se comporta!
Ma gandeam acum de diminetaza daca nu am putea face un document cgen masuri de prim ajutor in care sa scriem cam ce se face in caz de febra, diaree, sufocare.... si cu medicametele de rigoare!
ca eu sincer sunt total pe dinafara in ce priveste boli si medicamente! cand a inceput sa vomite stateam si ma uitam blocata la el! noroc cu sotul ca a inceput sa zica sa-i aduc una alta!
de ex. noua acum pt diaree ne-a zis sa scoatem mesele d efructe si legume, si sa-i dam biberon cu zeama de la orez fiert (180 ml)+jumatate din cantitatea de lapte praf (3 masuri in loc de 6) + o masura Caril (pudra de orez si morcov)! pe langa asta o data pe zi un plic de Enterol!
Beatrix si Eric
LAMY spune:
Buna,
Vreau sa-mi inscriu si eu bebelusa la bucurii de sept-oct 2006. Se numeste Irina si s-a nascut pe 12 sept 2006. Nu prea ma pricep asa ca va rog sa ma ajutati. Am vazut ca este si o lista a mamicilor. Eu sunt LAMY si m-am nascut pe 28 ianuarie 1973.
va multumesc, Lamy
eleńia spune:
beatrix buna idee super
eu o sa primesc ceva carti de prim ajutor pt bb in caz de acccidente etc s cum se pot evita
cam intr-o sapt 10 zile o sa le am s o sa fac o traducere s vi le pun s voua
sa vedem ce zic s fetele
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
CristinaGoji spune:
Buna amiaza si de la noi. Eu azi am liber de bebe si nu prea stau pe-acasa, am venit numa' cat sa-l hranesc si-l dau iar in primire lu' tat'su.
Itzy- saru'mana pt cafea!
Flavia, Mirabelac, Itzy, Ramomar - multumim pentru urari!
Flavia, Cri - felicitari pentru fundic!!!
Lilina - superb carucior. M-am indragostit si eu. Dar n-am nici o sansa sa-mi conving sotul sa luan si noi unul de vara.
Sephora - ce fain va iubiti cu Matti!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Bine ai venit, Lamy! O sa te inscrie fetele care se ocupa de listuta. Din pacate mesakele tale sunt inca moderate, pana ajungi la 10, si apar mai tarziu. Mai hai pe la noi!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
matahut spune:
Lamy, bine ai venit!!! Sa iti traiasca Irinuca si sa ne dai vesti despre voi. In omentul de fata numai Lexi te poate pune pe listuta, fiindca ea a deschis subiectul! Asa ca....Lexiiiiiiiiiiii, o pui si pe Lamy pe listuta? Saru mana
Mira, of, vaccinul asta Si noi il vom face saptamana viitoare si mi-e groaza de pe acum
E buna ideea cu retetele "patentate"...Daca sunt preluate asadar din surse cat de cat sigure (revite de profil, carti de nutritie...) e ok, mai ales daca la sf intre paranteze va fi data si sursa. Eu ieri am lecturat un teanc de reviste Mami, suplimentele despre Alimentatie si sunt acolo o gramada de retete miam, miam. Dar nu am timp sa le scriu , nici macar sa le fac Maruca e foarte agitata de o vreme incoace, azi vad ca ii curge si un ochisor (i-a mai curs ei ochisorul si acum vreo luna, doua), i l-am sters cu mult ser fiziologic si i-am picurat laptic. Saraca nu stia de ce ma agit cu tzitzi pe deasupra ei (m-am gandit sa ii picur direct in ochi ca sa fie cat mai steril si dupa 2, 3 incercari am reusit ).
Am vazut poze, filmulete...tot ce misca, dar trebuie sa recunosc ca cel mai tare m-au impresionat TORTURILE SEPHOREI! CIne le-a facut, mama? Sunt bestiale!!!! La gust cum sunt?
Si apropo de papa...Uitandu-ma ieri pe revistele cu alimentatia am gasit o informatie...cum ca cantitatea de papa pe care mamicile o arunc in burtica in timp ce alapteaza nu influenteaza cu nimic cantitatea laptelui. "Pediatrii stiu ca, si in tarile care inregistreaza saracia cea mai crancena, femeile care alapteaza au lapte suficient, chiar daca nu mananca aproape nimic (dupa standardele noastre) zile la rand" deci "mananac BINE ca alaptez" nu mai tine
Of, Maruca plange si iar plange. Desi e groaznic afara, va trebui sa o scot putin ca nu mai stiu cum sa ii intru in gratii!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
roxanae spune:
Beatrix sanatate lui bebe.
Alexutza .
Itzy trimis PM.
Lili super Mattias pictat.
Lamy bine ai venit.
Ignatica - sanatate bebelusului.
Cristina acrobatul tau se ia de mana cu caprita mea.In ultimile zile a luat-o bine din loc.Zice mama, tata, merge de-a busilea- in ritmul asta cred ca la 8-9 luni merge.Ziceam ca e cumintica si ca am scapat de inca un copil hiperactiv,dar se pare ca m-am inselat.
Ma duc ca ma striga : mama, aaaa, mama ,aiii..... offf deja urla.Cum dispar din peisaj incepe concertul.
.
MamiLili spune:
BUCURII!
O cafea mare, va rog, ca ne-am facut de cap azi noapte la petrecerea data de CristinaGoji.
Vad ca si azi avem motiv de sarbatorit…Lilina, uzi caruciorul? Sa-l folositi sanatosi!
Cri, sunt convinsa ca ochisorii puiului tau se vor vindeca in curand. E un frumusel! Felicitari pentru statul in fundulet si pentru iepuras. Uite, Cri, test de perspicacitate...gaseste asemanarea cu puiul tau.
Flavia Ramona, felicitari pentru statul in fundulet! Wooooow ce avere are Bogdan…nici o grija, il ajunge Mathias din urma in curand. Ce semnaturi ai pe-o minge?
Oooooo Itzy asa de scump e MaxiCosi? Noi am dat cam 5 milioane in toamna. Dar cred ca n-o sa mai incapa mult in el…deci o sa luam altul…deci o sa ne coste per total mai mult de 9 mil.
Xandrutza, nu degeaba am lasat lista deschisa, s-o completati cu ceea ce credeti si voi ca-i este necesar lui Beatrix.
Bun venit, Lamy!
Beatrix, uite aici niste linkuri care-ti pot fi de folos pana cream noi ceva: aici siaici
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
eloise spune:
Beatrix, pentru diaree foarte bun e Hidrasec, de la Fournier-Pharma, si Biotics Baby, de la Ozone. Daca nu se gasesc in Belgia poti spune sa iti aduca din Ro, e bine sa le ai in casa si se elibereaza fara reteta.
Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...