Bucurii de sept-oct (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

am vazut filmuletele cu matti, e asa haios! pentru matti "pavarotti"
cri19, felicitari pentru statul in fundulet si pentru ; am vazut si pozele.
flavia ramona, felicitari pentru statul in fundic; am vazut pozele.

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Gety- unde plci tu pe asa vreme...groaznic...noi azi in casa stam...
Stiti pe cine nu am mai vazut de multisor pe aici...pe Eloise - unde esti???, ce face Vladut?sper ca e bine!!!

Cristina - nu te-ai trezit???te asteptam la o cafeluta facuta de Itzy...sa vezi ce buna e!!!
Xandrutza - valabil si pt tine...

Mexxa - tu nu mai intri deloc sa ne zici despre Sebi?Cum merge cu diversificarea?

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

bey nici macar nu am zis buna dimineta
BUNA DIMINEATA
flavia ramonafelicitari pt statul in fundic s tare bine ii sta acolo intre mingi (moamaaaa ce comoara are fiutu)
lilinafrumos carut parca las schimba s eu pe a lu dudumici sal plimbi cu placere in el
Sophie Marie Theodora(Credo),Iulia Teodora (Cpetrut)
sa cresteti mari s frumosi

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata,

beatix, imi pare tare rau pentru problemele lui Eric. pt puiutul mic sa se faca bine cat mai repede.

cri, multi -ici de la noi pentru voi si felicitari pentru dintisori si statul in fundic. Doamne, ce frumos e Andrei!

Cristina, sa stapaniti sanatosi masina si fara peripetii! Te astept sa faci o plimbare cu ea pana la Oardea, ca sa dai de baut nu alta!

lilina, si eu m-am indragostit de caruciorul vostru. Sa-l folositi sanatosi, e foarte frumos. Si eu vreau unul mai mic si sport si cred ca o sa-l comand de pe net, caci ce am gasit pe la noi nu imi plac.

itzy, spor la cautat scaun

Sephora, am vazut un Matti iubaret si cantaret nevoie mare. Ce simpatic e

Bogdanel (flavia ramona) felicitari pentru statul in fundic. Oauu, ce multe mingi are baiatul frumsel...

lexi tu nu ne mai zici nimic de Maria cea frumoasa?

dar tu eloise pe unde esti?

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Alexutza, am plecat pana la magazin pentru niste cumparaturi, sa fac de mancare. I-am luat si Mariei o bucata delicioasa de carne de vitel. Azi debutez cu supa de carne. Cat sa fierb sa obtin o lingurita? Oi vedea eu.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare salutare...
scuzati ca nu mai intru...dar nu prea mai pot...
Nu stiu cum voua va ajunge timpu dar la mine mi-ar trebui 24 ore...
Din cand in cand va mai citesc...dar imi este greu sa raspund.
alexutza_26 multumim ca ai intrebai de noi.
Cu diversificarea merge bine
.. de cateva zile mancam borsulet...deoarece nu a mai acceptat deloc legumele am inceput sa adaug cate o rosie...putin bors acru umplut de casa la bunica si putin patrungel verde la sfarsit.....pot sa va zic ca bb meu mananca cate un castronel..ii place tare mult.

Sa trezit...sper sa revin.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

la multe lunite Rares Gabriel, Vlad Alexandru si Roxana Maria!

poze cu noi

Mergi la inceput

mama, da` ce greu imi merge netu` asta!!
alexutza, vin la cafea cat de repede pot.
mexxa, buna idee cu borsuletul.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cristina felicitari pt. achiziionarea masinutei!

beatrix eu am cam asa in casa: siropuri si supozitoare cu paracetamol, un antibiotic: ospamox, sirop pt. tuse, sirop biseptol, solutie antialergica Zyrtec, unguente antialergice (David are dermatita atopica), ser fiziologic, solutie nazala cu apa de mare, supozitoare glicerina, bajodonaj, glicerina cu anestezina (dureri dinti) si mai sunt dar nu mai tin minte acuma.

Lullabay www.onetruemedia.com/otm_site/auth_prefs?theme_id=19" target="_blank">aici faci filmulete, sper sa te descurci, nu e chiar greu. Succes!

Cri vazut frumosul de Andrei, pacat de ochishorii lui frumosi foc, sper sa-i treaca cat mai repede.

Flavia ce bucuros este Bogdanel cu atatea mingi in jur, fotbalist il faceti. Felicitari pt. statul in fundic!

Lili lasa beutura si trimite-mi si mie niste poze de ieri. ochiosul de Mathias si pe mami lui.

Noi suntem zombilei, n-am dormit azi noapte dupa vaccinul de ieri, tot tacamul: febra, picior rosu si umflat, dureri. Speram sa treaca cat mai repede.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabelac, mi-ai adus aminte ceva neplacut: se apropie si la noi vaccinul de 6 luni. Oooooooffffffff!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput