Bucurii de sept-oct (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, chiar n-am stiut. Stiam, in schimb, ca numele de marca este unic. Poti sa incerci si prajiturile de la cofetaria Ana de aici din Iasi. Noua ne-au placut.
Am diversificat-o cu succes pe Maria. A papat pireu de legume. Ieri nu a mancat prea mult. Si o lingura cu supa de carne. I-a placut si aia.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Nu dati cu biciul...www.anapan.ro/index.html" target="_blank">aici despre "adevarata Ana".

Gety, de la "Ana" din Iasi am luat fursecuri...erau cam vechi deci pe gustul meu, ca-mi plac alea mai tari.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

mamilili, stiu ca ai lasat lista deschisa, dar vroiam sa stiu daca e bine ce am scris eu pe acolo;

[b]Da, e bine ce-ati scris tu si Mirabelac.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

MamiLili - nu dam cu biciul...te iertam de data asta, dar mi-ai adus aminte de cei 10 ani petrecuti in capitala si de momentele cand ieseam de la servici care era pe Titulescu...si luam ba fursecuri, ba mini-tortulete..toate de la Ana........ooofff, ce vremuri

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Noi am cumparat de acolo torturi si prajituri cu crema. Dar au fost OK.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by GETY

Cucuoancea, torturile sunt facute la comanda. De ziua sotzului meu, care e acusi, am sa merg si eu la cofetaria lui Copos sa iau unul. Cum ai dormit? La mine aseara s-a decalat a doua trezire cu 1 ora. E mai bine asa. Am legat si eu 3 ore de somn neintrerupt.

De comanda unde? Eu nu stiu nici o cofe a lui Copos in Bucuresti

De dormit...am dormit prost, Maruca e cam agitata si...nu m-am prea odihnit. S-a culcat tarziu, dupa 11 noaptea si s-a sculat la 6 jumate, 7.

Am venit acum de afara, ca de la plimbare nu prea are sens sa spun. Eu sunt murata bine, ploua si e un vant!!!! Dar nu am avut ce face, era foarte agitata, trebuia sa o scot la aer. Ei i-a fost bine sub coviltirul pentru ploaie. A dormit tot timpul. Acum e iar in forma...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Gety, cu tot regretul, te informez ca ccc cofetaria "Ana" din Iasi nu apartine renumitelor cofetarii/patiserii a lui Copos, alea-s doar in Bucuresti. Da' ce pofta mi-ai facut de-o prajitura "Ana"...si la capitala nu stiu cand ajung.

Aha, deci "Anele" sunt ale lui Copos...Lili, lasa ca dau eu o fuga si pap o prajitura si pt tine Adevarul e ca am papat si eu de la "Ana" un tort demential asta vara la ziua nepotelei mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Multumesc fetele pt sfaturi si link-uri!

eu sincer nu stiu ce sa fac! este mai vioi ca ieri, mai scaoate si un zambet cand ma joc cu el, de mancat mananca bine dar imediat la cateva minute dupa ce a terminat face kk apos!
parca nu iar lucra deloc stomacul! intra pe o parte si iese pe cealalta! efectiv sunt in dilema daca sa-l duc sau nu la spital! numai gandul ca-l vor pune pe perfuzii ma ingrozeste dar sa-l si vad!
ma gandesc ca au trecut doar 24 h de cand am inceput tratamentul! ar trebui sa se vada efecte sau e prea devreme?
voi ce ziceti? sa-l mai tin acasa sau sa-l duc?

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Beatrix, of, nu stiu ce sa faci. Eu iti spun ce as face eu: nu m-as duce inca la spital, i-as da tratamentul si l-as tine sub observatie...Dar asta fiindca urasc spitalele si cred ca in genal ne vindecam mai repede acasa (cu tratament, desigur). Tu fa cum iti spune sufletul! Sanatate multa!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

MamiLili - pe pod e interzisa oprirea?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput