Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 26
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by marani
Multumesc fetelor pt raspunsuri.
Dia, daca nu se recomanda, atunci de ce ambii medici la care merg cu pisica mi-au zis sa-i dau? n-or fi la curent cu noutatile? nu zic ca n-ai dreptate, intrebam intr-o postare de diversificare si am impresia ca acelasi lucru mi l-a zis si dandusa, parca.
Marinela, puiul papa hipoalergenic, nu degeaba il dau. Ca sa faca alergii?? Poate ai dreptate, nu-i mai dau pana sapt viitoare cand merg la pediatru.
Nana, n-as prea incerca cu nidoflor ca am citit ca nu e indicat pana la un an, chiar si in strat subtire. Imi zicea cineva de bepanthen in strat subtire. Din 2 tre sa aleg unul. Pana ma hotarasc, continui sa sterg cu musetel.
Sa ii bag suc de mere fetelor in locul portocalei?
pup u all
mamica de bubamara
Marani, sunt neinformati pt ca nu-i intereseaza si sunt indolenti... dc vrei uita-te pe site-urile pediatrilor si nutritionistilor americani, acolo scrie clar ca portocalele nu se mai recomanda sub 1 an pt ca s-a dovedit ca sunt puternic alergene
mai o chestie: noi am avut un eritem fesier f nasol la un moment dat si am ajuns la dermatolog si mi-a apus clar: fara musetel! musetelul intretine orice infectie si ciuperca... pe nici o iritatie nu se da cu ceai de musetel, ca in ciuda credintei populare, nu este bun, intretine infectia. la fel ne-a zis si oftalmoloaga cand a avut conjunctivita, in nici un caz sa n-o clatim cu musetel
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
auras_v spune:
donia ce dulce e Roxana ,surioara mare si iubitoare,mi-o si imaginam cintind , frumoasa foc tb sa fi fost
pt tine si frumosii tai copii
asza si noi suntem fani Dansez pt tine, kiki e lipita toata de televizor..
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
danutz spune:
quote:
Originally posted by Donia
Fetelor, azi ce muzica mai ascultam? Propune cineva un number one personal? Haideti, mie mi-ar placea sa ascult si piesele care va plac voua foarte mult.
Ca tot mi-ati amintit de Pink Floyd am ascultat tot pe youtube Mother... pielea gainii mi s-a facut.
Yagmur, de unde descarci tu muzica?
teutz, asa m-am distrat cu confuzia ta intre Ronaldo si Ronaldinho! Bine ca nu te-au linsat aia, ce si-or fi zis: "Asta ori e nebuna, ori are un curaj nebun!"
Eu eram cu confuzia minunata si datatoare de reactii!!!
Nu de alta, da' reusesc sa o fac lata cand mi-e lumea mai larga!!!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
alexandra_25 spune:
Am revenit si eu.....tarziu tare...da a fost turbat Mark...oare din cauza vantului de afara a fost asa de agitat????....chiar nu inteleg...a dormit numai o ora azi...sunt terminata!
Multumesc fetelor pentru urari si pentru sfaturile cu plecatul la Felix...gata m-ati ajutat sa iau o decizie....PLEC LA FELIXXXXXXX.....maine sunam sa ne facem rezervarea...pentru 4 zile...doar o dilema am...ca ca trebui sa car cu mine cadita lui!
Asa ca 

....Yagmur,Danutz,Donia....

Vad ca toata lumea e la "Dansez pentru tine"...eu nu mai am chef...ca azi am dansat pentru Mark toata ziua....!![]()
Donia....asta-mi place mie acum....de actualitate...www.youtube.com/watch?v=F_laMjmR5nM" target="_blank"> Ayo sau asta www.youtube.com/watch?v=jx-PJfsvR5Q" target="_blank"> Lionel Richie ...

Noapte Buna...!!!!!!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Azi fac 4 luni....yupiiiii
Donia spune:
quote:
Originally posted by danutzquote:
Originally posted by Donia
Fetelor, azi ce muzica mai ascultam? Propune cineva un number one personal? Haideti, mie mi-ar placea sa ascult si piesele care va plac voua foarte mult.
Ca tot mi-ati amintit de Pink Floyd am ascultat tot pe youtube Mother... pielea gainii mi s-a facut.
Yagmur, de unde descarci tu muzica?
teutz, asa m-am distrat cu confuzia ta intre Ronaldo si Ronaldinho! Bine ca nu te-au linsat aia, ce si-or fi zis: "Asta ori e nebuna, ori are un curaj nebun!"
Eu eram cu confuzia minunata si datatoare de reactii!!!
Nu de alta, da' reusesc sa o fac lata cand mi-e lumea mai larga!!!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Crede-ma ca stiam, dar nu imi explic cum de am tastat teutz in loc de danutz!Tz-urile sunt de vina!
Deci in privinta confuziei rade ciob (eu) de oala sparta (tu)
auras, multumesc. Pupici si frumoaselor tale

dianocica spune:
de mult n am mai scris asa putin ca zilele astea...
noi o ducem bine, dormim la greu -ca tot se discuta- si facem la kk...ca niciodata...eu am tot dat vina pe un compot de ananas..o fi, n o fi...mai vedem, ca mai am o juma' de cutie si de-abia dupa vedem diferenta...
voiam sa mai zic o gramada dar iar m am luat cu altele...
donia una la mana slabitul meu merge dar...greu de tot, nene...pai asa, cu frumuselu'...nu se mai pun ele la loc da' nici nu se dau cu una cu doua...si ca tot esti cu muzicile, iti propun una in voga si la noi mai in ton cu ce asculti tu si in ton cu evenimentele de la noi...rolling stones cu paint it black. a?merge? nu sunt un fan dar au cateva tari si vin si la noi in concert...auzi, cica s-a eliberat cada...ntz ntz ntz...mai sa nu zici tu nimic...ce om... 

d e din ce in ce mai bun la pupat...mai da' bun de tot...mai ales cand se trezeste din somn si e tot caldutz...eventual si praspat mancat...are un miros...de bb bun...il pup non stop...iar copanelele...muriti de invidie daca le vedeti...parca din ce in ce mai pufoase..hai ca mi s a facut o pofta...fug sa i dau rapid cativa pupici...
va
si pe voi si o noapte cat mai linistita
maine noapte se schimba ora?
_
diana si david din 03.12.06
marinelaf spune:
alexandra_25 daca vii in Felix poate reusim sa ne intilnim daca ti-ar face placere.
Yagmur spune:
Vorba Dianocicai.. sint numai buni de papat.. acuma vin si eu de la o repriza de molfait piticul.... parca mi-a mai dat energie....
Eu nu am terminat cu CM; nici nu mai cred ca termin vreodata 

As mai scrie dar imi cad dintii in gura de somn....
Donia, pentru tine un www.youtube.com/watch?v=L9L2dLfdp7g" target="_blank"> blues
Bambo, bine ca sotul tau nu a patit nimica... Doamne, in ce tara traim.....
Somn usor si vise placute,
Pupam
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
alexandra_25 spune:
MarinelaF...da...da...m-as bucura....sa cunosc si eu o mamica de pe forum...uf ce zapacita sunt ca am uitat ca tu esti de acolo!....
...si eventual sa-mi trimiti nr.tau pe PM...!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Azi fac 4 luni....yupiiiii
aelita spune:
daca ma bucuramc a saptamana trecuta am luat 275,acum suntem pe minus 5 grame.in fiecare vineri mergem la cantar,si azi,SURPRIIIZA! eu nu mai stiu ...nu mi se pare nici o diferenta intre cum a mancat saptamana trecuta si cum mananca acum.
a fost acelasi cantar,la farmacie,aceeasi imbracaminte..
mai era si dupa supt !
roxanica,felcitari pt 4 lunisoareee!!
veronici maaama cum a trecut timpul,7 luni!
S.

!!!