Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 25
panaa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ne pare rau, dar noi radem si dansam doar pe limp bizkit, guano apes si linkin' park...si suntem absolut bine dispusi si fani offspring, beastie boys..deh, punker a vreut mama, punker are...toata lumea ma intreaba cand ii punem cercei...
_
diana si david din 03.12.06

ehe, noi dansam, radem si ...adormim pe scooter, nelly furtado (ultimul album), justin timberlake (ultimul album), timbaland (colaborari), simplu si zdob & zdub.......
, nu?!?!?!?!Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006poze ana mihaela
varsta anei
danita spune:
hop
:)
am citit mai pe diagonala si va pupez . am venit sa ma dau rotunda : prima zi de aerobic post-natal - 1 ora .....a fost ok ;)
pupici
D
BeBelusca
Donia spune:
Google nu stie decat de minola oil, in rest liniste si pace.
Am dus-o pe Roxana la gradi si de acum il luam si pe Cristinel cu noi. La plecare el e nervos tare, mereu imi aduc aminte cum cate una dintre voi povesteste cum tipa copilul in carut din motive inexplicabile. Asa si al meu de vreo 2 zile. Azi el era in soica, gata de plecare, cand am vazut ca incepe sa se enerveze. Am rugat-o pe Roxana sa ii vorbeasca putin ca sa fug eu dupa suzeta, iar cand am revenit asta micu' urla de mama focului, iar ea saraca ii canta ceva improvizat ad-hoc, pe melodia de la Jingle bells:
"Cristinel, Cristinel,
Esti micut si drag
Te iubesc, te iubesc,
Tu esti minunat"
Draga de ea, imi venea sa o iau in brate si sa nu-i mai dau drumul.
dianocica, merge treaba cu dieta? Pardon, ca nu esti la cura... Ma rog, stii tu ce vreau sa zic. Mi-am amintit de tine ca tocmai ce mi-am luat o gustare formata dintr-un mar si cativa morcovei si ma gandeam sa-ti spun si tie, ca sa vezi ca-mi exersez bunul simt ![]()
asiza, pupam Denisul si pe mami a lui.
Noi suntem bine, Cristi e in general cumintel si cooperant, nu prea doarme ziua, dar noaptea adoarme intr-un minut dupa ce il pun in patut si se mai trezeste pe la 6-7 dimineata sa pape din nou. Ziua mai vorbeste cu maimutoii, gangureste, e un dragalas. Si daca stam de vorba cu el e numai un zambet, ma topeste toata...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
panaa spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Salutare
Sunt supariciazi sotul a fost lovit de masina din spate
el nu a patit nimic e bine
asta mai lipsea sa pateasca si el ceva
,era o tipa care conducea masina si dupa ce l-a lovit tipa la el ca e vinovat
isi permitea e fica de comisar sef la politie
pana la urma s-a constata ca ea e vinovata a scapat doar cu 3 puncte si avertismentdaca era sotul vinovat sigur ramanea si fara carnet
abia pe 16 aprilie e programat cu masina la service si trebuie sa stea 2-3 sapt in serviceasa ca sotul va ramane fara munca 1 luna de zile
am niste nervidaca eram eu cu Antonia in masina
uff ce patea
na ca mi-am spus si eu oful
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
sa-ti treaca!!! Sotul tau este un dulce....pai, altul in locul lui ii muta gura la spate....auzi tu, tipa la el ca este de vina....nu zau!!???!! scrie clar negru pe alb: CEL DIN SPATE ESTE VINOVAT!!!!De ce nu a pastrat distanta regulamentara????!!?!??! Asta ma macina si pe mine: NEDREPTATEA DIN TARA ASTA!!!!Cei care sunt in functii sus-puse sunt mai presus de lege....DE CE ?!?!?!?!??!
Mirela
varsta anei
Donia spune:
danita, 1 ora de aerobic? Wow! Si nu te-au luat cu targa?
Sa stii ca m-ai incurajat, ma duc si eu la fitness, poate chiar azi dupa-masa ma duc sa ma interesez ce si cum.
panaa spune:
quote:
Originally posted by desiree
mai fetelor,
avem si noi TAVI-RATZOI!!!
sa aveti numai voi???
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
, numa' ca motanoratza si iepuratza sunt....in "piele" de ratza....Mirela
varsta anei
panaa spune:
GATA!!!! Am terminat de citit.......si de raspuns....se vede ca ana doarme....am umplut aproape 2 pagini numa' cu "raspunsurile" mele....

tuturor sarbatoritilor !!!!! ATAT DE ALALTAIERI, DE IERI CAT SI DE AZI!!!! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, frumosi, destepti si........LA MUUUUUUUUUULLLLLLLLTI ANI alaturi de cei dragi, in special mami si tati !!!! Nu nominalizez pt ca nu vreau sa uit pe cineva...

de cand cu ploaia...ana doarme in fiecare zi aproape dupa fiecare masa in medie 35-40 min....mai greu este seara, pardon noaptea, cand adoarme fffff.greu...pe la vreo 1.30 - 2.00

azi am "recoltat" urina de la iepurasha.....am mari emotii pana la primirea rezultatelor.....ieri am fost degeaba la dr....nu ne-a facut vaccinul...ca vrea rez la urina.....offff...mai amanam....asta este...
aaaa, si ne-am masurat ieri pt ca data trecuta doar ne-a consultat si cantarit.....asadar...avem 65 cm!!!!!
VREM SI NOI LA BABY EXPO!!!!!!
fetele care vin prin bucuresti: yagmur, dandusa, VA ASTEPTAM CU DRAG!!!!! Tre'sa iesim impreuna......

Hai ca pe aici se "aud" numa' picaturile de ploaie....fuuugggggg, tiptil......incerc sa revin......daca m-or lasa iepurashii (adi=iepurica, ana=iepurasha.....eu=vulpea).....na's-o citez pe dianocica.....am spus din casa......
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by panaaquote:
Originally posted by bamboletta
Salutare
Sunt supariciazi sotul a fost lovit de masina din spate
el nu a patit nimic e bine
asta mai lipsea sa pateasca si el ceva
,era o tipa care conducea masina si dupa ce l-a lovit tipa la el ca e vinovat
isi permitea e fica de comisar sef la politie
pana la urma s-a constata ca ea e vinovata a scapat doar cu 3 puncte si avertismentdaca era sotul vinovat sigur ramanea si fara carnet
abia pe 16 aprilie e programat cu masina la service si trebuie sa stea 2-3 sapt in serviceasa ca sotul va ramane fara munca 1 luna de zile
am niste nervidaca eram eu cu Antonia in masina
uff ce patea
na ca mi-am spus si eu oful
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006sa-ti treaca!!! Sotul tau este un dulce....pai, altul in locul lui ii muta gura la spate....auzi tu, tipa la el ca este de vina....nu zau!!???!! scrie clar negru pe alb: CEL DIN SPATE ESTE VINOVAT!!!!De ce nu a pastrat distanta regulamentara????!!?!??! Asta ma macina si pe mine: NEDREPTATEA DIN TARA ASTA!!!!Cei care sunt in functii sus-puse sunt mai presus de lege....DE CE ?!?!?!?!??!
Mirela![]()
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
varsta anei

mersi 
offf ma disperat Antonia 3 ore a vrut numai in brate
abia am reusit sa o adorm 
Danita-wow 1 ora de aerobic

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
asiza spune:
Danita,
...feliciatri pentru mobilizare...
Danutz, mersi
...citisem si eu si, mai mult, am citit intr-un curs de alaptare ca la bb-i alaptati exclusiv se poate intampla sa aiba scaun si la o sapt...totusi eu am bagat juma' de supozitor si a facut kaki...monitorizam mai departe...
Panaa,
...
Donia, zau ca mi-au dat lacirmile imaginandu-mi-o pe Roxana cantandu-i lui Cristi...

Marani, grija mare la citrice!!!! Cel mai devreme dupa 8 luni! Dar de ce dai asa repede suculetze??? ca nici 4 lunisoare n-aveti inca...
Marinelaf, Ralumat, 

Bambo, imi pare rau de accidentul sotului...dar bine ca e el ok si nu a patit nimic, desi stiu ca te apuca toti nervii cand vezi atat nedreptate....
Incepe...danseeezzz, doaar pentru tine danseeez...danseeez.... ![]()
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Donia spune:
Fetelor, azi ce muzica mai ascultam? Propune cineva un number one personal? Haideti, mie mi-ar placea sa ascult si piesele care va plac voua foarte mult.
Ca tot mi-ati amintit de Pink Floyd am ascultat tot pe youtube Mother... pielea gainii mi s-a facut.
Yagmur, de unde descarci tu muzica?
teutz, asa m-am distrat cu confuzia ta intre Ronaldo si Ronaldinho! Bine ca nu te-au linsat aia, ce si-or fi zis: "Asta ori e nebuna, ori are un curaj nebun!"

uff ce patea