Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 24
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by nana72
Marani, nu stiu daca neaparat i-a iesit de la portocala, tocmai la ochisor dar cu siguranta nu e buna portocala. Am incercat-o si noi () si am patit-o. S-a deranjat la stomac rau de tot de am tras 2 saptamani s-o reglam la burtica. Ei i-a placut si eu... fraieruta i-am dat. Asa ca... nu-i mai da. Incearca un pic de Nidoflor, putin putin masezi si trece.
pa
p.s. NIMENI NU AMI ZICE NIMIC DE TRAGUL (EXPO) DE LA BUC. Cum sunte preturile fetelor ca mi-a spus cineva ca nu ma apropii de nimic. Mai sa fie! oare?
Eu nu am avut nevoie de lucruri mari, asa ca nu pot sa-mi dau cu presupusul. Stiu sigur ca ici-colo erau oferte, ca de exemplu la Polly. La propriu se certau pe scaune si le vindeau aia ca painea calda, ca era 4 mil jumate in loc de 5 si ceva. Tot la Chicco mai erau niste jucarii la reducere si caruseluri parca. La Pampers de ex luai un bax, iti dadea servetele. La Sanosan, cumparai 3 produse, aveai 10% reducere. La Mustela, servetelele de fata erau 200 de mii, fata de 250 la HelpNet. Erau niste producatori cu bodyuri la 80.000 bucata. La fel aia de la Piticot cu caciulite, fesulete la 70-80.000. La Primii Pasi un biberon cu gaura era 80.000 (astea nu stiu cum sunt in rest). Eu cred ca preturile erau cam tot alea la articolele astea mici, insa erau toate la un loc. De ex, eu vroiam sa-i cumpar bavetica de plastic dar mare, care sa se bage pe sub manecute si nu gaseam. Aici aveau vreo 5 standuri. La fel, perie de biberoane am cam cautat in cartier- ca la Cora mi-a fost lene sa merg. Aici, toti aveau perii. Ici-colo erau puse hartii cu oferte speciale la carucioare, scaune de masa, de masina....nu stiu la ce preturi, ca nu m-am uitat. Cam atat. Alte impresii????
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a treia
Ralumat spune:
Am uitat ....sa-ti spun si cealalta parte a monedei: vazut incaltaminte de bebici (accentuez de bebici care nu merg, carora le pui doar asa...de fitze si sa nu le fie frig) cu 950.000 , dar si geci (foarte frumoase, viu colorate, moderne de altfel) care oscilau intre 700.000 si 1.300.000. 
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
marinelaf spune:
marani
Ieri am discutat cu o vecina despre copilul ei care a facut alergie la sucul de portocale.
Incearca sa nu-i mai dai sa vezi daca dispar bubitele.
Revin mai tirziu. Deabea am reusit sa citesc tot si ma si striga Rares sa vin cu laptele.
marani spune:
Multumesc fetelor pt raspunsuri.
Dia, daca nu se recomanda, atunci de ce ambii medici la care merg cu pisica mi-au zis sa-i dau? n-or fi la curent cu noutatile? nu zic ca n-ai dreptate, intrebam intr-o postare de diversificare si am impresia ca acelasi lucru mi l-a zis si dandusa, parca.
Marinela, puiul papa hipoalergenic, nu degeaba il dau. Ca sa faca alergii?? Poate ai dreptate, nu-i mai dau pana sapt viitoare cand merg la pediatru.
Nana, n-as prea incerca cu nidoflor ca am citit ca nu e indicat pana la un an, chiar si in strat subtire. Imi zicea cineva de bepanthen in strat subtire. Din 2 tre sa aleg unul. Pana ma hotarasc, continui sa sterg cu musetel.
Sa ii bag suc de mere fetelor in locul portocalei?
pup u all
mamica de bubamara
Ralumat spune:
Marani, hipoalergenic inseamna ca pur si simplu exista sanse mult mai scazute sa faca alergie de la lapte....dar nu si ca ar feri-o de alergii la alte alimente. Si intr-adevar, citricele nu sunt recomandate pana la un an...incearca cu suc de mere si de morcovi.Sau daca vrei neaparat, cu mandarina sau minola....sunt mai putin acide. Cred...oare ma insel? Feteloooor, help!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
marani spune:
multumesc ralumat, bagat la cap prost informatia; maine ii dau mar, o sa vad in timp ce se intampla.
noapte buna va doresc!
mamica de bubamara
marinelaf spune:
La fel stiu si eu ca unii copii pot face alergie la lactoza din lapte si atunci se recomanda laptele hipoalergenic, dar nu cred ca il fereste de alergii la alte alimente.
In locul tau i-as da suc de mere sau morcov.De la astea nu am auzit sa se faca alergii.
Donia spune:
Ralumat, mandarina e tot citric deci nu as da, iar minola...? Nu stiu ce e, bag un google sa ma documentez.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
panaa spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Buna dimineatza!!!!!!!! Ne-am intors victoriosi de la vaccin. hai, ca nu a fost asa rau. David a plans, dar nu mult, plangea deja inainte sa-i dea vacinul, parca stia mititelul ce-l asteapta. Se plictisise de masuratori si a inceput sa maraie ajungand treptat la urletul de la vaccin. Apoi l-am imbracat, luat in brate si in 2 sec a adormit bustean, inca doarme. suspect..El nu prea doarme asa adanc, dar acum...
Mi se paruse mie ca fontanela s-a inchis cam mult in ultima luna, a confirmat si dr, insa a zis ca mai are pana sa se inchida total, apreciaza ea ca pe la 7 -8 luni se va intampla fenomenul si zice ca nu-i grav deloc. Voi ce stiti despre asta ca-s putintel ingrijorata??Perimetrul cranian 39,5. Si vestea buna: AVEM SI NOI 6 KILE!!!![]()
de fapt 6,045!!! In sfarsit!! Cam mititei , dar dr. zice ca e ok ca s-a dublat greutatea de la nastere.
Dr a zis ca putem incepe pe la 4 luni jumate cu suc de mere si morcov vreo 2 sapt si apoi supica si piure de legume.Asa zice ea, dar a tinut sa precizeze, ceea ce deja invatasem de la voi, ca nu exista reguli sau retete exacte si trebuie sa ma mulez dupa nevoile si preferintele lu' fiu-meu!
Apropos de retete, multumesc A_deju, nu voi duce cu sigurantza lipsa de inspiratie. Cum mai esti cu sanatatea???
Danutz, felicitari pentru performantele lui Rares!
Mai citesc si ne vedem mai incolo!Am 4 luni !!!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Felicitari pentru vaccin!!! Si Ana mananca mai putin de 120 ml.....tot cam 82ml....offfff....
cat despre perimetrul cranian, in mama si copilul la repere de crestere (cifre medii) unde varsta este din 3 in 3 luni, intre 3 si 6 luni la perimetrul cranian este 39-40 cm......deci, eu zic : SUNTETI IN GRAFIC!!!

Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006poze ana mihaela
varsta anei
panaa spune:
quote:
Originally posted by asiza
Desiree, va doresc distractie faina maine la botez...si noi tot intr-o zi de sambata il vom face...si sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Octavian!!!...Sper sa te faci bine repede repede...spun si eu ca Roxanica: ai grija sa nu te infectezi daca nu iei antibiotice, macar ceva unguent local cu antibiotic, vezi tu..sunt antibiotice permise, care nu se absorb deloc sau, ma rog, se absorb in cantitate foarte mica in lapte!
Danutz, asa...sa papi...ca altfel pun iar biciul pe tine!!!!...Felicitari pentru evolutia lui Rares...Denis inca nu rade in hohote, dar abia astept si eu momentul...
Roxanica, inca nu-i dau antibiotic...in functie de cum programam analiza sapt. vittoare,antibioticul va trebui administrat 24 h inainte si apoi 48 h dupa......Wooww, ati batut 6 kg...
FELICITARI!!!! I-ai dat ceva preventiv micutului, sa nu faca febra dupa vaccin?
Donia, mamaaaa, dementiala soacra-ta asta......despre ce melodii vorbesti tu acolo....descarc si eu U2 ca n-am mai ascultat ca de multisor, prinsa in val-vartejul lucrurilor...Ce face Cristi? dar Roxanica?
pentru toti sarbatoritii de ieri si de azi!
Si noi am fost ieri la controlul de 3 luni...Denis are 7900g si 65 cm...dam 3 picaturi de Vigantol pana la sf lui aprilie, apoi revenim la 2...hidrocelul pare ca s-a tras, dar pentru mai multa siguranta poate vom face o eco.
Cu kaki stam noi mai prost de o vreme...azi e a patra zi in care nu a facut. Ieri am incercat sa-i dau ceai de musetel pentru prima data cu biberonul...parca am turnat apa fiarta pe el, asa urla! nici gand sa apuce bibul...asa ca am continuat cu linguritza...azi am incercat din nou, aceeasi poveste...acum sterilizez un alt tip de bib de la Nuk...sa vedem...nu i-as baga supozitor, sa nu se invete cu el...nu e constipat, caci atunci cand face, face moale de tot, insa chiar asa de rar sa faca????? Mai citim, mai vedem, mai studiem...
Va pup...
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
picaturi contra colicilor ii mai dai? daca nu, incearca sa-i dai macar o zi (3 ori / zi).......si poate functioneaza...

Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006poze ana mihaela
varsta anei

) si am patit-o. S-a deranjat la stomac rau de tot de am tras 2 saptamani s-o reglam la burtica. Ei i-a placut si eu... fraieruta i-am dat. Asa ca... nu-i mai da. Incearca un pic de Nidoflor, putin putin masezi si trece.
Am 4 luni !!!
DAVID MIHAI (20.11.2006)
...despre ce melodii vorbesti tu acolo....descarc si eu U2 ca n-am mai ascultat ca de multisor, prinsa in val-vartejul lucrurilor...Ce face Cristi? dar Roxanica?
pentru toti sarbatoritii de ieri si de azi!