Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 23
Donia spune:
Copilutul sforaie langa mine asa ca mai scriu cate ceva.
La multi ani bebelusilor si felicitari mamicilor care au dat nastere acum cateva luni in ziua de 23:
Daria si Alexia
Mark
Daniel
desiree, vitamina D e o vitamina liposolubila, ceea ce inseamna ca se acumuleaza in organism pentru o perioada mai mare de timp, in comparatie cu majoritatea celorlalte vitamine care sunt hidrosolubile si care se elimina.
O doza mare de vit. D duce la hipercalcemie si primele semne sunt lipsa poftei de mancare, greata si varsaturi. In general problemele apar dupa o folosire indelungata de vit. D in doza mare, dar eu as suna pediatrul si i-as spune ce s-a intamplat ca totusi vorbim aici de un bebelus la care echilbrul de electroliti se da foarte usor peste cap. Si poate iti va recomanda sa opresti administrarea de Vigantol o perioada, sa nu continui cu supradozarea.
asiza, nu am avut probleme cu constipatia pana acum, dar probabil ca dupa vreo 4 zile as stimula cu termometrul si daca nu si nu, as folosi supozitor de glicerina.
a_deju, la Roxana am folosit tetine de la Nuk pentru perioada cu cereale, aveau orificiul putin mai mare si o supapa pentru aer, erau de silicon, ortodontice.
bebinuta, cititori ii facem
! Sa vezi ce copii destepti o sa fie daca ii introducem de pe acum in lumea cartilor ![]()
Ariadna, bine ai venit! Daca o sa am mai mult timp mai pe seara o sa va trec eu in listuta, daca nu reuseste altcineva pana atunci.
Iar ma duc, dar mai vin.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
roxanica2006 spune:
trimitem de la sm multe flori sa umplem biberoanele cu flux reglabil ale lui a_deju!!!!

Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
a_deju spune:
aporpo de burti umflate, si motanu' la fel... ba mai nou, ridica si picioarele, adicatelea s-a prins ca daca e cu cracii-n sus, ma-sa nu poa' sa lipeasca cum trebuie ariciu' la chilotari... destepti dom'le... in alta ordine de idei, am o prietena cu baietel de 7 luni, care-mi zice sa ma bucur ca e inca bine, ca macar sta locului, mai incolo cica dureaza si juma' de ora pampersatu', la cat alearga dupa el prin pat... :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
a_deju spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
trimitem de la sm multe flori sa umplem biberoanele cu flux reglabil ale lui a_deju!!!!![]()
![]()
Am 4 luni !!!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
multumim, multumim!!
gata, ma declar satisfacuta, s-au umplut biberoanele! :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
marani spune:
Laura, ma bucur pentru voi, sper sa nu tina mult si la noi. Clar e ca dupa ce face criza de plans, daca plecam cu masina se calmeaza, ne plimbam 5 min si adoarme tun. Dar pe-o vreme ca asta ce pushca mea sa fac??? Ca nici s-o obisnuiesc cu masina nu-mi surade....
Dianocica, eu am ras tare la faza cu Zorro...barbatul meu ma intreaba si acum de pe hol "Zorro, nik de mancare?"
Nana, si Ana Maria tipa, ce-i drept si gangureste, si rade....Tipa de obicei cand ii este somn, cand nu-i place ceva sau pur si simplu se joaca si-si "drege" vocea!
Am o buba ( coincide cu ziua in care i-am dat fetei suc de portocale, ma gandesc la alergie insa atata timp cat papa hipoalergenic.. ): i-au iesit pisicii niste bubite, nu ca cosurilor, ci mai mult ca niste mici umflaturi sub piele, astea fiind in jurul unui oki. Ma gandeam poate ca a pus mana pe ceva si s-a frecat apoi la oki. Ma nelinisteste cauza. Ati patit careva asa ceva?
Cred ca va doresc o seara buna, ca pisica papa la 6 si ma chinui apoi s-o adorm..ma innebuneste faza cu adormitul...
mamica de bubamara
a_deju spune:
quote:
Originally posted by desiree
mai fetelor,
avem si noi TAVI-RATZOI!!!
sa aveti numai voi???
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
vazut si admirat!!!

POZE
site fulguleti
Donia spune:
Ah, vad ca desiree deja a rezolvat problema. Bun.
bamboletta, tare m-am speriat cand am citit mesajul despre accident, bine ca sotul n-a patit nimic si sper sa fiti OK luna asta cat nu se poate folosi de masina. 
alexandra, eu m-as duce alergand la Felix, o sa fie bine, o sa-i prinda bine si lui Mark sa mai schimbati decorul, iar pentru voi sa fie o gura de aer proaspat. Cand Roxana avea 6 luni am fost cu ea la Cheia pentru vreo 4 zile si a fost superb! Nu chinui deloc copilul, iar pentru voi singurul chin o sa fie facutul bagajelor, dar merita de o suta de ori!
Iar ma duc, dar ma viu ca n-am terminat.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Dia1609 spune:
marani, nu ma pot abtine si tb sa-ti zic ca portocala nu se mai recomanda decat dupa 1 an, tocmai pt ca este alergenica!
a-deju, eu ma refeream numai la ce-am avut eu: bfree, tigex si avent .. pozeaza si tu minunatia de biberon complicat sa-l vedem si noi dc tiot ne dam atata cu presupusul
... sau pur si simplu cumpara o tetina cu flux reglabil de la avent si pune-o pe un bibe obisnuit cu gat lat
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by danutz
Dia, o fi cum spui tu cu biberoanele alea cu flux reglabil. Noi avem unul de la Chicco, si ma uit ca curca-n lemne la el ca habar nu am cum se regleaza. Am tot invartit la el, pe naiba, curge oricum ca la balamuc.
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Ai grija sa pui tetina cu tuturoiul ala in dreptul gauricii de la chestia aia de insurubat (Doamne, oare ce oi fi inteles? e ceva cu valva...). Apoi, daca vrei sa curga greu, nr 1 (scrie pe tetina) sub nasul copilului, mai repede 2 si foarte repede, 3. La noi functioneaza din plin numarul 2......nu Nan1 era problema, ci faptul ca tragea greu, se plictisea si manca putin. Asa ca peste 3 ore tipa. Acum a bagat la fiecare masa 160 si sta 4 ore....yupiiii!!!!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a treia
nana72 spune:
Marani, nu stiu daca neaparat i-a iesit de la portocala, tocmai la ochisor dar cu siguranta nu e buna portocala. Am incercat-o si noi (
) si am patit-o. S-a deranjat la stomac rau de tot de am tras 2 saptamani s-o reglam la burtica. Ei i-a placut si eu... fraieruta i-am dat. Asa ca... nu-i mai da. Incearca un pic de Nidoflor, putin putin masezi si trece.
pa
p.s. NIMENI NU AMI ZICE NIMIC DE TRAGUL (EXPO) DE LA BUC. Cum sunte preturile fetelor ca mi-a spus cineva ca nu ma apropii de nimic. Mai sa fie! oare?