Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 22
roxanica2006 spune:
Uffff, n-a facut febra David, (mi-ati tinut voi pumnii, fetelor!), dar e marait rau de tot! Numai langa el am putut sta, nici sa-mi aduc o cana cu apa din bucatarie nu m-a lasat! Is ametita de foame! Ma pune la cura de slabire, baiatu!
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
desiree spune:
fetelor am urmat sfatul vostru si am sunat doctora: e hipervitaminoza..nu ii mai dau 2 saptamani...dar trebuie sa il umaresc sa nu aiba varsaturi, somnolenta, apatie
pana acum nimic din toate astea
multumesc pentru sustinere
revin cu poze de la botez !!!mi-a suflat nashica ca avem costum alb de mire ! cred ca o sa lesin de placere daca il vad cu cravata alba la gat !!! 

desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
a_deju spune:
...cu aceasta ocazie, m-am mai holbat o data la biberon, si biberonu' la mine, lucru' bun a fost ca am gasit semnul, care de fapt sunt doua, fiecare sub cele doua manere din dotare... dar de insurubat ca sa ajung la numarul dorit de picaturi, tot nu reusesc... eeee, cred ca la dau foc, sau mai bine le pastrez sa trantesc cate-o frezie in ele (la plural, ca desteapta de mine a luat si doua, sa fie, ca nu-mi mai ajung....), dac-o lovi vreodata generozitatea pe cineva s-arunce si-nspre mine c-o legaturica :))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by asiza
Cu kaki stam noi mai prost de o vreme...azi e a patra zi in care nu a facut. Ieri am incercat sa-i dau ceai de musetel pentru prima data cu biberonul...parca am turnat apa fiarta pe el, asa urla! nici gand sa apuce bibul...asa ca am continuat cu linguritza...azi am incercat din nou, aceeasi poveste...acum sterilizez un alt tip de bib de la Nuk...sa vedem...nu i-as baga supozitor, sa nu se invete cu el...nu e constipat, caci atunci cand face, face moale de tot, insa chiar asa de rar sa faca????? Mai citim, mai vedem, mai studiem...
Va pup...
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Baga-i supozitor daca nu face la max 3 zile!!! nu-l mai lasa asa...mie asa mi-a spus pediatra. Pupi.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by miki04
Haideti sa va intreb ceva am observat ca atunci cand il dezbrac pe cristi sa-l schimb se curbeaza pe masa si pe partea dreapta pare burta mai umflata , zici ca-i sui , nu stiu daca m-am facut inteleasa ca nici eu nu stiu prea bine cum sa explic, dar ati mai patit vreuna asa, ca acum am motiv de stres pana luni cand mergem la dr.Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
Ha, ha!!! ce tare esti:) bb isi umfla burtik, stai linistita, ca nu are nimik:)) intreaba si pediatra/ul daca vrei, dar eu asa cred, din ce ai descris tu acolo. Nu le place cu pampers si isi umfla burta astfel incat sa-i pui scutecul cat mai larg:)) destepti, nu??
Pupicei, Ingeras
de 
dianocica spune:
a deju uite cum ma macina pe mine ca arunci cu bani aiurea si vin repede cu ceva sa umplem borcanelele...

cate un buchetel pt fiecare...
_
diana si david din 03.12.06
veronici spune:
quote:
Originally posted by a_deju
fetelor, am si eu o maaaare rugaminte: da-ti-mi si mie exemple concrete de tetine pentru suc cu pulpa, sau ma rog, hrana mai "groasa", gen cereale.... eu mi-am tot crucit ochii prin rafturi, dar nush ce sa iau. eventual, tetine care sa mearga pt orice biberon, adica sa nu fie nevoie sa cumpar si si, ca o sa mi le lege mihai de gat in curand, am umplut deja la bucatarie un raft de biberone, canute si tot felul de accesorii de gen....
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
Eu i-am dat ceva intre supa si piure cu tetina de la Chicco,cu orificiul in forma de stea .A avut randament f.mare. La fel,am o gramada de bibe,tetine,suzete,etc.
poze rares
mamica de Rares Stefan
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ingerasace nseamna vointa...

Pupicei, Ingeras
de 
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocica
a deju uite cum ma macina pe mine ca arunci cu bani aiurea si vin repede cu ceva sa umplem borcanelele...![]()
cate un buchetel pt fiecare...
_
stiam eu ca n-o sa rezisti :)
multam!!

POZE
site fulguleti
desiree spune:
mai fetelor,
avem si noi TAVI-RATZOI!!!
sa aveti numai voi???
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

ce nseamna vointa...