Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI!!!!!! sarbatoritilor de astazi
Azi am avut parte de o aventura pe care sper sa nu o mai repet: am iesit din casa pe ploaie ca avem ceva de rezolvat; nu am rezolvat NIMICA decat sa-l enervez pe Luchitza care a urlat 30 de minute pana ne-am intors acasa... oare s-a speriat de ploaie?? In fine, sper sa nu racim... ca la un moment dat alergam prin ploaie cu el in bratze, cu o mana impingeam carutzul......
Si acuma sa vad ce mai retin din ce am citit:
Roxanica, felicitari pentru bebe cuminte si de 6 kile..
Desiree, bafla la botez... si sanatate maxima
Carla, eu am dansat astazi cu Luca in bratze.. asa l-am calmat din tipete...am ales Susane Vega (My name is Luca :))
Bambo, pupici de la Luca Urlatorul cu frica de ploaie catre Antonia cea cuminte
Donia, postarea cu is grabita, grabita e dementiala...
Asiza, sa-ti fac un CD cu muzica? Spune ce vrei si iti fac.... sa iti dau eu lass baby ptr kk?
Dianocica, dmic nu are gusturi rele, mancal-ar mama de punker mic... ce dor mi s-a facut de guano apes... ne vedem in buc DA??????
Ariadna, bine ai venit...
Alexandra.... sa-ti traiasca micutzul... multi pupici de la noi..
Si ma cere Luca.. revin spre seara..
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ralumat, merci de informatie, e f. bun pretul, aici am gasit cu 5.300.000.

asiza, da, e siropel si e bun ca nu da dependenta ... lactoza e naturala, se gaseste si in laptele tau (da' poate ca nu-i destula )

nana, e ok sa tipe bebeii... si Oana tipa, de placere, intre gangureli, ii place muuult sa-si auda vocea.. se distreaza
de una singura cand se aude .. si mai tipa asa cantat dc cantam cu ae cantecele... ne acompaniaza in felul ei

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

A_deju sunt la nuk cele pt hrana groasa(lapte si lichide subtiri)silicon,ortodontice, merg la orice biberon(dar nu acelea first choice,la cele clasice)si mai sunt impartite si pe varste nr 1 de la 0 la 6 luni.

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by danutz
Of Donia, ce muzica...tare pe sufletul meu mai e!!! Eu pun pe locul 1 U2, ca doar pt ei m-am deplasat special la Barcelona sa-i vad in concert...si ce tare a fost.

Am lesinat un pic si mi-am revenit. U2 in concert!!!
Iar mi-am revenit, ca mai lesinasem o data!
Si de abia reusisem sa ma ridic din cada, cazusem si acolo ca m-au ametit freziile de la dianocica...
Ce zi se prevede pentru mine! (pai daca am stat pana la 2 azi dimineata...)

Noroc ca micutul meu sta cuminte in scoica langa mine si isi face de lucru cercetand din priviri camera in care ne aflam si in care el pana acum n-a prea fost, ca era dormitorul soacrei si acum a redevenit birou. Mananca din ochi biblioteca... dom'le, devorator de carti o sa-i zic de acum.

veronici, in relatia cu soacra accept sinceritatea, dar as fi preferat sa vina din partea mea si nu din a ei...

Ma'c sa mai citesc ca mai am de terminat cafeaua.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Dragele mele, multumesc mult de raspunsuri... hai ca nu ma mai agit asa tare cand tipa.. saracuta de ea , cred ca pe mine ma lasa nervii, de fapt.
dar cu papa? oare de ce nu-i place nimic in afara de laptic? sa am mai multa rabdare, o fi intr-o pasa proasta? Ma gandeam sa incerc sa-i dau ciorbita de legume daca supa dulce nu-i place. sa pun putin bors facut in casa. sa fie asa, cum o mancam noi cu de toate legumele dar acrisoara, poate aia dulce nu-i place pur si simplu (de la inceput s-a tot strambat si o manca nu-mai in sila). ce ziceti? ca eu de la baietel, de acum 9 ani... nimic nu mai stiu.
Pa pup dulce ca nu ma lasati singurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Asizule, uite ce zice musiu Capraru in 'Mama si copilul':
'se considera ca sugarul este constipat atunci cand materiile fecale sunt tari, uscate si sunt eliminate cu greutate;nr.scaunelor este mai putin important. Daca un sugar nu are colici si daca emisiunea de materii fecale se face fara dificultati, nu se considera constipatie, chiar daca are 2-3 scaune pe saptamana...Adaosul de 1-2 varfuri de lactoza dizolvata in ceai este solutia buna.'
Nu stiu ce sa zic...decat ca fetele au dreptate cu lactoza, e ceam mai naturala posibil! Rau nu are ce si faca!!!

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Donia sa stii ca si eu am observat ca Ada e incantata de carti. De fapt de marginile lor , sunt colorate si intinde manuta sa le atinga. O fi vreun semn?
In legatura cu soacra..... mai bine ca a plecat. Acum sunteti si voi linistiti.

Ariadna bine ai venit, te asteptam cu amanunte despre voi.

A-deju esti mortala, ma prapadesc de ras de cate ori iti citesc mesajele. "in momentu' in care pasesc sa ies din scara incepe ploaia.... ";" mihai cred ca o sa faca dermatita atopica (ca tot se poarta) instantaneu daca mai vin cu asa ceva pe-acasa... sau ma da pe usa afara, si-mi infige si-un biberon in fund, asa..de control al temperaturii :))"

Roxanica tinem pumnii sa nu faca David febra.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Dia, o fi cum spui tu cu biberoanele alea cu flux reglabil. Noi avem unul de la Chicco, si ma uit ca curca-n lemne la el ca habar nu am cum se regleaza. Am tot invartit la el, pe naiba, curge oricum ca la balamuc.

varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Dia1609

a-deju, de ce nu iei tetine cu flux reglabil si pe 2 sau 3 picaturi ii dai cerealele si suc cu pulpa, iar pe 1 pic lapte? eu asa intentionez sa fac ca ne-om apuca ... de aia am si luat la bfree tetine cu flux reglabil, ca acum ii dau lapte pe 1 si uneori pe 2 dar pe 3 cred ca i-as da la 1 an lapte, asa de tare curge... si ma gandesc ca merg chestii mai groase .. si atunci nu mai ai 1001 tetine si biberoane in casa

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

cu flux reglabil am de la primii pasi, acu' nush cat de bune or fi biberoanele astea, dar.... eu chiar nu cred ca tine de flux, pt ca aici nu fluxul e problema, ci consistenta alimentului.... de-aici presupun ca imi trebuie tetine cu gaura mai larga, ca degeaba au fluxul demn de niagara, daca se infunda din cauza ca e prea gros continutul....... am fol si tetina de 6 luni, care dupa ochiu' meu de sticla, parea a avea ditai gauroiu', si tot niciun rezultat, ramane pulpa de mar blocata.... sa vedem cum ne iese cu baby nova, va anunt maine :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

da-mi voie sa nu fiu de acord... tetinele cu flux reglabil nu se insurubeaza diferit... pur si simplu tii picatura pe care o vrei in dreptul nasului si curge diferit, pt ca in functie de pozitia tetinei in gura se deschide gaura mai tare sau mai putin tare... deci, daca e cu 1 pic in dreptul nasului atunci gaura se deschide mai p[utin si curge mai putin, iar dc e cu 3 pic atunci gaura se deshide f. mult si curge mai mult si implicit trece si lichidula mai gros
experienta mea a grait de pe tetinele cu flux reglabil de la bfree, tigex si avent ... nu8 stiu cum o fi la babynova, da' io zic sa incerci

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

cred ca am intels eu fix pe langa, sau vb de doua lucrurui diferite :)) eu am biberon cu flux variabil, la care tetina e una pur si simplu normala.... pe gatul biberonului, mai exact pe partea aia in care intra tetina si care se insurubeaza pe biberon, sunt desenate una langa alta una-doua-trei picaturi. in instructiuni de utilizare zice sa insurubezi pana ajunge nush ce semn de pe biberon (pe care oricat m-as holba nu-l vad...) in dreptul numarului dorit de picaturi.... repet, e biberon primii pasi, din cel cu gat larg, si cu manere (asta in ideea ca poate mai are cineva, si ma lumineaza si pe mine despre cum se intrebuinteaza..). cand comentam referitor la flux, eu ma refeream strict la acest biberon (caz in care, oricat ar varia fluxul, tetina si mareata-i gaura fiind aceeasi, mi se pare logic sa ramana pulpa blocata fix mot); daca s-a inteles altceva, scuzati, da' bate tare rau vantu'-afara si se pare ca si pe la mine prin creier :))
...offf, si tot nu stiu daca se intelege ceva din ce-am explicat eu aici.... mama lor de biberoane si tetine si fluxuri :)))

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

Alexandra, nu are nimik sa-l duci pe maria sa Mark la Felix. Ce sa-i strice?!!! Decat ca tre sa va carati cu tot arsenalul dupa voi...
Pai daca eu o sa pot sa-l duc pe Rares pe 1 iunie la mare in Vama Veche, cu tot calabalacul dupa noi, sigur ca poti si tu...
Chrisssssssssss, mai traiesti?!!! Pe unde umbli? Ai cumparat casa aia de care ziceai si esti ocupata cu renovatul?!!! Hai da si tu un semn de viata sa stim ca sunteti ok!
Doamne, ma dispera vremea asta. Ziceam ca fac ceva ordine in dulapuri si sertare azi, daca tot stam in casa...da de unde, d-ul Rares a urlat pe capete azi...si trebuie sa-l intretin voioasa si cu voce tare!!! Sunt epuizata de atata cantat! Cum incetez, cum urla...

varsta rares

Mergi la inceput