Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by a_deju

fetelor, am si eu o maaaare rugaminte: da-ti-mi si mie exemple concrete de tetine pentru suc cu pulpa, sau ma rog, hrana mai "groasa", gen cereale.... eu mi-am tot crucit ochii prin rafturi, dar nush ce sa iau. eventual, tetine care sa mearga pt orice biberon, adica sa nu fie nevoie sa cumpar si si, ca o sa mi le lege mihai de gat in curand, am umplut deja la bucatarie un raft de biberone, canute si tot felul de accesorii de gen....

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Gasesti de la Avent tetine cu 1,2,3. In fc de nr pe care il tii catre guritza lui bb curge mai putin sau mai mult. I-am luat eu si sunt super ok.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Bamboletta...imi pare rau de ce a patit sotul tau...bine ca a scapat cu bine...pacat ca acest incident l-a lasat fara de lucru o luna!.....
Bebinuta...uite cum nu mi-ai spus tu mie ca ai neamuri in MM...pai asa....in ce oras?????.....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
asiza la noi s-a rezolvat problema kk. cum? il pun in scaunul de masina si din cauza pozitiei (cred) cam in 10 min (max) face kk. incearca... poate scapati de supozitor! lactuloza.... eu i-am dat 2.5 ml de 2 ori pe zi (era mititel tare... in a doua luna), atunci a avut efect, chiar s-a reglat pt o perioada! pediatra mea a spus ca e mult mai bine cu lactuloza pt ca nu creeaza dependenta spre deosebire de supozitor... se poate obisnui cu el. lactuloza o puneam in 10 ml de ceai impotriva colicilor.
dianocica fain bancul!
marani aceeasi problema am avut-o si noi timp de vreo 2 sapt... acum vad ca parca se vede o imbunatatire.... ptiu ptiu sa nu il deochi. si eu am tras concluzia ca se invatase sa doarma afara... ca intr-o seara n-am mai rezistat de plasete si l-am trimis intr-o viteza cu tat'su afara... a adormit pana la coltul blocului
acum si despre noi..... am mancat azi primele 3 lingurite de cereale!!!!!! i-a placut... la a 4-a deja a scos limba afara si nu am mai putut sub nici o forma sa ii dau! am tras concluzia ca era satul (cerealele au fost dupa supt) si i-am spus sa ii fie de bine! acum ? cat de groase trebuie sa fie cerealele astea. ca daca voi ii dati cu bibe.... trag concluzia ca eu le-am facut prea consistente.... ca sa va spun drept mi-a fost lene sa mai masor exact 20 ml de apa pt o lingurita de cereale. si apoi alta ? ce fel de lingurita? mica, media, mare, f mare.... ca eu am mai multe feluri
zic si eu pana nu uit sarbatoritilor de azi si ieri, printre cei de ieri il si pe David de Dolores.
hai ca scartaie (se joaca singurel de vreo 15 min) si fug sa ii mai tin companie!
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

a-deju noi am avut o perioada scurta in care am baut suc iar atunci am descoperit tetinele angel marime X pt solutii groase (sucuri supe) ...gaurica tetinei e taiata in x si cind copilul suge gaura se mareste si permite trecerea sucului ,apoi se inchide si ramine gaurica normala ...3 buc=50 000 ...tetina am pus-o la un biberon mic de la primii pasi
miki probabil e doar o parere ,e din cauza pozitiei...daca se arcuieste spre stg se umfla burtica in dr si invers ...e normal
desiree am citit si prospecrul de la vigantol dar nu scrie nimic despre adm de doza mai mare ...nu prea mai ai ce sa faci acum ,poate doar sa-i dai mai putin vigantol in perioada urmatoare si oricum intreaba dr
ariadna bine ai venit in fulguletilor
alexandra tu il cunosti cel mai bine pe mark si stii daca ar face fata schimbarilor, ar fi minunat un mic concediu de paste ....ancutei nu-i prea place in vizite , are deja tabieturi ,ii place sa adoarma in patutul ei cu ochii pe carusel...mi-a facut de citeva ori scandal : la bunici ,la nasi-sa , in restaurant....nu reuseste sa adoarma si apoi e prea obosita...

ce ziceti , la 100 primesc steluta ?

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by asiza

Bravo, Ingerasa, felicitari pentru ca incapi in hainele de dinainte de sarcina!!!! ...Pana la urma folosesti si crema anticelulita pentru masaj sau ai ramas la Sanosan?......ma bucur ca ai vesti bune despre Maya!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Asizule, folosesc si crema anticelulitica de la Herbagen, e una in tub verde. Acum am 55 kg, mai am trei de dat jos. Chiar si-a facut efectul masajul.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Bamboletta...imi pare rau de ce a patit sotul tau...bine ca a scapat cu bine...pacat ca acest incident l-a lasat fara de lucru o luna!.....
Bebinuta...uite cum nu mi-ai spus tu mie ca ai neamuri in MM...pai asa....in ce oras?????.....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii

Pai sunt In Tara lapusului, La Tg Lapus- Rohia, sunt bunicii mei.
Am mai vrut sa-ti zic, dar tu esti pe partea cealalta si ma gandeam ca esti mai departe. Dar sa stii ca noi mergem des acolo, si abia astept sa merg si cu Ada.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ariadna30-bine ai venit

A_deju-multumim de pupici de la Dandusa uite si de la noi
am luat ieri tetine de la chicco din alea fiziologice4+ pt hrana groasa curge prea tare cred ca trebuie mai groase cerealele

Dbunny-ma bucur ca a fost ok la vacin

Asiza-

Dianocica-

Nana72-cam vreo sapt si Antonia mea tipa,ce se mai distra radea singura si tipa noroc sa ia trecut

Alexandra25-

Antonia doarme si eu ma duc sa calc haiute

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Bamboo, fi bucuroasa ca nu a patit nimic sotul tau , ci doar masina. Mai bine sa stea masina 2 sapt la reparat, decat sotul. Sotul meu a avut un accident de masina la sf lui 2005, nov, adica de un an si ceva, masina a fost zob, mana lui la fel si de atunci are 2 tije in mana, si inca nu le-a sos.
Luni se interneaza pentru a le scoate. Sa speram ca va fi bine. Pana acum nu se prinsese osul.Oricum umarul lui e varza. Lui i-a taiat unul cu o basculanta calea.
Oricum e clar ca te-ai enervat, mai ales ca unii soferi sunt atat de iresponsabili.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

nana eu stiu ca e ok sa tipe. poate s o faca din cauza ca nu i convine ceva dar si de placere, sa se auda, pt ca stie ca asa atrage atentia...daca rade dupa...e ok
auras da' stiu ca ai bagat tare...stelutza dupa o luna jumate....iu pi... s ar putea sa mai intarzie un pic dar e pe vine..
bambo pfiu..bine ca e ok sotul...
ingerasa ce nseamna vointa...
dandusa mai dureaza mult reparatiile? hai ca ne e dor..

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Dia1609

a-deju, de ce nu iei tetine cu flux reglabil si pe 2 sau 3 picaturi ii dai cerealele si suc cu pulpa, iar pe 1 pic lapte? eu asa intentionez sa fac ca ne-om apuca ... de aia am si luat la bfree tetine cu flux reglabil, ca acum ii dau lapte pe 1 si uneori pe 2 dar pe 3 cred ca i-as da la 1 an lapte, asa de tare curge... si ma gandesc ca merg chestii mai groase .. si atunci nu mai ai 1001 tetine si biberoane in casa

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

cu flux reglabil am de la primii pasi, acu' nush cat de bune or fi biberoanele astea, dar.... eu chiar nu cred ca tine de flux, pt ca aici nu fluxul e problema, ci consistenta alimentului.... de-aici presupun ca imi trebuie tetine cu gaura mai larga, ca degeaba au fluxul demn de niagara, daca se infunda din cauza ca e prea gros continutul....... am fol si tetina de 6 luni, care dupa ochiu' meu de sticla, parea a avea ditai gauroiu', si tot niciun rezultat, ramane pulpa de mar blocata.... sa vedem cum ne iese cu baby nova, va anunt maine :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

da-mi voie sa nu fiu de acord... tetinele cu flux reglabil nu se insurubeaza diferit... pur si simplu tii picatura pe care o vrei in dreptul nasului si curge diferit, pt ca in functie de pozitia tetinei in gura se deschide gaura mai tare sau mai putin tare... deci, daca e cu 1 pic in dreptul nasului atunci gaura se deschide mai p[utin si curge mai putin, iar dc e cu 3 pic atunci gaura se deshide f. mult si curge mai mult si implicit trece si lichidula mai gros
experienta mea a grait de pe tetinele cu flux reglabil de la bfree, tigex si avent ... nu8 stiu cum o fi la babynova, da' io zic sa incerci

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Mergi la inceput