Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 19
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
[
fetele din Buc, cat e la targ scaunul Polly?
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
4.500.000 de lei vechi
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a treia
a_deju spune:
roxanica, thanx, stiu de bibe de la chicco... dar nu bibe e problema, ci maria sa tetina.. de biberon, ce sa zic, mi-e si frica sa mai pronunt cuvantu' in prezenta lu' mihai... io sunt inebunita dupa de-astea, biberone, suzete, canute (mai nou carucioare..) si as cumpara in fiecare zi cate unu/una... mihai cred ca o sa faca dermatita atopica (ca tot se poarta) instantaneu daca mai vin cu asa ceva pe-acasa... sau ma da pe usa afara, si-mi infige si-un biberon in fund, asa..de control al temperaturii :))
in concluzie, problema e de tetine.
si, intre timp, mi-a zis madaluta pe mess de tetine de la baby nova, cumparam si incercam, multumim de sfat - pt cei interesati, tetine nr. 2, sunt 2 la pachet, speciale pt cereale, costa 8 ron (silicon ortodontice).
oricum, daca mai aveti sugestii, sunt binevenite :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
a-deju, de ce nu iei tetine cu flux reglabil si pe 2 sau 3 picaturi ii dai cerealele si suc cu pulpa, iar pe 1 pic lapte? eu asa intentionez sa fac ca ne-om apuca ... de aia am si luat la bfree tetine cu flux reglabil, ca acum ii dau lapte pe 1 si uneori pe 2 dar pe 3 cred ca i-as da la 1 an lapte, asa de tare curge... si ma gandesc ca merg chestii mai groase .. si atunci nu mai ai 1001 tetine si biberoane in casa
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
cu flux reglabil am de la primii pasi, acu' nush cat de bune or fi biberoanele astea, dar.... eu chiar nu cred ca tine de flux, pt ca aici nu fluxul e problema, ci consistenta alimentului.... de-aici presupun ca imi trebuie tetine cu gaura mai larga, ca degeaba au fluxul demn de niagara, daca se infunda din cauza ca e prea gros continutul....... am fol si tetina de 6 luni, care dupa ochiu' meu de sticla, parea a avea ditai gauroiu', si tot niciun rezultat, ramane pulpa de mar blocata.... sa vedem cum ne iese cu baby nova, va anunt maine :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
dianocica spune:
hai ca acuma ma bag si io, tot de pe langa complet...da' cu flux mai mare nu inseamna cu gaura mai mare? sau e treaba cu opritoarea aia care se mai bloca? doamne, mai sunt doar doua luni si tre' sa invat si eu toate chestiile astea...parca sunt la scoala...brrrr..
cum copchilu' doarme inca (doamne ajuta) in carut si eu n am chef de absolut nimic stau si bantui pe net...asa ca hai sa va zic una misto...
O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "Ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice: "- Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva"...
A doua zi se intalnesc din nou: "- E, cum a fost? - Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexy... ce sa mai... bomba"... "- Si?" "- Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi?"
_
diana si david din 03.12.06
a_deju spune:
pai.. la astea de la primii pasi, cu fluxu' reglabil inseamna ca are trei trepte de insurubare ale capacului (m-am chinut, da' mai plastica de-atat n-am putut fi :)) ), dar tetina (implicit a sa gaura) este aceeasi.... acuma, io in inocenta mea, am presupus ca la fel e si la celelalte... qute, but wrong, huh? (asta e o replica din 2 stupid dogs.... ca sa vedeti si voi cata minte am eu si la ce ma uitam la teveu cand eram in liceu..)
POZE
site fulguleti
bebinuta spune:
Alexandra cred ca nu e nici o problema sa mergi cu bebe la Felix, si eu abia astept sa se incalzeasca un pic sa mergem la munte, sau chiar la Maramures la neamurile mele. In fiecare an mergem de cel putin 4 ori.
Desiree nu stiu exact unde am citit dar scria ca nu e bine sa dai mai mult decat e prescris pentru ca e substanta activa sau ceva de genul asta, nu se elimina surplusul. Mai bine intreaba doctorul.
In legatura cu unghia ai grija, mama mea a fost operata vinerea trecuta si dupa 2 zile i s-a inflamat locul si a inceput sa ia antibiotice. Initial a luat doar antiinflammatoare.
Sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Octavian.
Carla, Dia, Angi
, multumesc pentru sfaturi. O sa merg la oftalmolog, pentru a preveni ceea ce ati patit voi.
Mai citesc si mai revin
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
bebinuta spune:
Pentru ca ploua si e urat in TM, asa cum spunea si Dia, eu am fost la mine la lucru in vizita cu Ada. AM stat vreo 2 ore, a fost f bine, Ada a fost cuminte si pe drum a adormit. Asa ca pe vremea asta puturoasa am facut si noi ceva.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
nana72 spune:
Ma alatur si eu voua ca de multicel nu am ami scris dar nu mai pot. Fetita mea face aproape 5 luni si nu vrea cu nici un chip sa pape supa de legume. I-am dat si piure de morcovel separat si amestecat cu supica , degeaba. Si mai nou nu vrea marul. pai ce sa-i mai dau. dar stiti ce face? tipa pur si simplu. Cred ca-i place sa se auda. Nu tipa de durere sau de foame ca rade daca ma apropii de ea dar tipa de se aude din vecini. ce sa ma fac, innebunesc. Mai am un baietel de 9 ani si facem si lectii si de toate (piata, spalat, calcat, curat) in casa ca suntem singurei toata ziua... mor nu mai rezist. Sunt obosita la maxim.Citeam de soacre... sunt la fel toate zic ca-s foarte ocupate si ca le e dor dar nu vin cu saptamanile... Gata m-am usurat, m-am vaitat destul. Dar macar de as rezolva cu aceste tipete ale fetitei, pana acum gangurea intruna dar acum tipa tot timpul. CE SA FAC??? E NORMAL SA TIPE? gangureste si tipa. vedeti ce fac... am atata treba dar le-am lasat balta si stau pe forum, haios nu? 
nana vaicareata![]()
bamboletta spune:
Salutare
Sunt suparici
azi sotul a fost lovit de masina din spate
el nu a patit nimic e bine
asta mai lipsea sa pateasca si el ceva
,era o tipa care conducea masina si dupa ce l-a lovit tipa la el ca e vinovat
isi permitea e fica de comisar sef la politie ![]()
pana la urma s-a constata ca ea e vinovata a scapat doar cu 3 puncte si avertisment
daca era sotul vinovat sigur ramanea si fara carnet 
abia pe 16 aprilie e programat cu masina la service si trebuie sa stea 2-3 sapt in service
asa ca sotul va ramane fara munca 1 luna de zile 
am niste nervi
daca eram eu cu Antonia in masina
uff ce patea 
na ca mi-am spus si eu oful ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
nana72 spune:
Uitam, de ametita ce sunt, fetele care ati fost la targ... poate o sa ajung si eu... sunt preturi mari pe acolo? nu ati specificat cam cat au costat produsele cumparate. Pe mine ma interesa in mod special un scaun auto dar stiu ca nu ma pot abtine sa i-au si alte cele... Am shanse la un scaun auto mai jos de 3,5 mil.? ![]()

Oana (29.11.2006)