Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
[quote]Originally posted by Dia1609
... sa nu folosesti deloc musetel sau ser fiziologic la curatatul okilor... cureti numai cu apa fiarta si racita,
Diade
Oana (29.11.2006)
Nu stiam ca e interzisa folosirea serului fiziologic. Noi numai ser folosim! asa ne-a zis si dr.
ufff, acum ca am implinit 4 luni poate facem si noi interventia de desfundare a canalului, Mi-e frica si mi-e mila de puiul meu, dar nici secretiile astea nenorocite nu le mai sufar, tot ochisor bolnav... poate scapam si noi odata de problema asta.Am 4 luni !!!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
serul irita mai tare ... apa fiarta e mult mai buna ... o sa vezi ca scapati de probl dupa interventie ... tinem pumnii!
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
roxanica2006 spune:
LA MULTI ANI, ELISABETHA MARIA , VICTOR SI DAVID DE DOLORES!!!

Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
roxanica2006 spune:
Dia, o sa curatzam si noi cu apa fiarta si racita, dar tot nu cred ca scapam fara interventia de desfundare. noi nu mai folosim Tobrex-ul de multa vreme, de altfel nu mai folosim nici un fel de picaturi. Atatea am folosit, fara nici un rezultat!! oare ar trebui sa mai punem ceva picaturi? Sapt. viitoare oricum avem programare la oftalmolog.
Am 4 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
miraco spune:
Bai dar ce liniste este pe aici...shttttt.Cred ca dandusa profita la greu de timpul care i-a mai ramas pana pleaca claudiu,nu s epune...chris cred ca s-a gandit sa mai sporeasca putin productia de laptic, nici aici nu se pune....unde sunteti maaaaaaaaai? Ce faceti voi pe vremea asta urata...?
Pe mine ma obsedeaza faza cu pozele...incerc iar sa va arat gandacul si mai de aproape
Si papusica mea de 3 luni,5 zile si 6,200kg,65 cm
Constantencelor m-ati innebunit cu pozele alea...ce frumoase si primavaratice sunteti toate...
Eu nu stiu despre dermatita nimik...deci nu te pot ajuta.
Miraco
cu
Alessia-Elena(10.12.2006)
veronici spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Veronici, la ce chirurg te duci la Grigorescu?
Roxana,de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
La doctorita Laura Gherghe (acum s-a maritat,o cheama altfel dar tot ea e!),am cunoscut-o la Giulesti unde vine voluntar si baga mititeilor (prematuri de la 500 gr.in sus) catetere pe vena ca sa nu-i mai chinuie asistentele cu branule. I-a pus si lui Rares,in ziua aia venise numai pt.el cu taxi si nu a vrut sa-mi ia nici un ban. E tanara si draguta si eu am mare incredere in ea. Tot ea m-a invatat cum sa-i reduc hernia copilului ca sa putem s-o ducem pana la 1 an.
poze rares
mamica de Rares Stefan
veronici spune:
Miraco eu chiar credeam ca ti-ai alintat copilul gandac si ma uitam dupa copchil frumos cand colo.....chiar gandaci !!!
poze rares
mamica de Rares Stefan
Donia spune:
Stiti voi refrenul meu: si-s grabita, si-s grabita...
Am avut timp sa citesc mai mult pe diagonala ceea ce s-a scris in ultimele zile si am cam inteles ca:
- dianocica face colectie de pisice antipatice si urlatoare... iti urez si eu la cat mai multe si imi cer scuze ca nu am cum sa iti sporesc colectia (si totusi, ce placeri...).
- dandusa, anticipand plecarea lui Claudiu, a inceput sa se pupe cu femei - sorry, eu raman la barbati... nu ca mi-ai fi facut vreo oferta
, dar , totusi, iti spun preventiv...
- ruxandra are copilul bolnav, drept pentru care a dus copiii la bunici si a plecat cu sotul la carciuma unde a vazut doua filme - sanatate lui Matei si spor la inecat amarul in carciumi! 
- danita se coalizeaza cu a_deju si le bate pe bucurestence...pazea! 
- alexandra exerseaza spagatul in fata ferestrei deschise... bravo, sanatate curata! 
- anateo s-a pierdut prin targ si a fost gasita ulterior jucandu-se cu locomtiva Thomas si prietenii lui - ma bucur ca ti-ai facut si tu prieteni prin targ! 
- Yagmur si-a gasit si o mama si o fiica - felicitari!
Dar mama credeam ca ai... ei, doua nu strica, si intotdeauna e bine sa ai si o fiica la casa omului.
- la marani pana si pisica ragaie singura... !
Cred ca nici fetita nu mai are mult pana reuseste, nu?
- Dbunny cerea nu pietre, ci bice pe spinare pentru ca ii da lui bebe miere. Sunt gata sa te indatorez, poftim 
- dianocica se muta la alexandra sa se plimbe 5 minute prin centru, yagmur la ralumat sa petreaca Pastele, dandusa la toate bucurestencele (sa se pupe?) - ce-i cu transmutarile astea? 
Na, ma duc sa termin mancarea si mai viu sa mai citesc ca vad ca se intampla lucruri foarte interesante pe aici.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Laura13 spune:
salutari
am cumparat cereale de la milupa... orez cu porumb si adaos de lapte, nu am gasit nimic care sa aiba si tapioca. oare e vreo problema daca incep cu astea maine si apoi le schimb? in ideea ca voi gasi din acelea sa contina si tapioca. de maine incepem... sa ne tineti pumnii! daca mai aveti sfaturi de dat.... asa pe ultima suta de metrii.... bagati!
a facut febra gandacelul meu... avea 38 rectal, i-am bagat un supozitor cu paracetamol si i-am dat si o pastiluta de fenobarbital.... asa a zis pediatra. acum doarme... l-am culcat mai repde azi ca era si marait de la vaccin si somnoros ca azi nu a dormit dupa amiaza!
cam atat de la noi ca fugim si noi la somnic... ne se stie cum dormim la noapte!
somnic usor bebeilor si mamicilor!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by miraco
Bai dar ce liniste este pe aici...shttttt.Cred ca dandusa profita la greu de timpul care i-a mai ramas pana pleaca claudiu,nu s epune...chris cred ca s-a gandit sa mai sporeasca putin productia de laptic, nici aici nu se pune....unde sunteti maaaaaaaaai? Ce faceti voi pe vremea asta urata...?
Pe mine ma obsedeaza faza cu pozele...incerc iar sa va arat gandacul si mai de aproape
Si papusica mea de 3 luni,5 zile si 6,200kg,65 cm
Constantencelor m-ati innebunit cu pozele alea...ce frumoase si primavaratice sunteti toate...
Eu nu stiu despre dermatita nimik...deci nu te pot ajuta.Miraco
cu
Alessia-Elena(10.12.2006)
Nu se vad pozele!!!
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
mormelvio spune:
Salutare mamici de pitici.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi..de maine..de poimanie...toti pe care nu apuc sa-i felicit daca nu intru pe site.

Alin ma uimeste pe zi ce trece. Ieri a mancat la o masa aproape 150 ml de lapte cu cereale. Vad ca-i plac...nu se joaca. In rest , si-a marit intervalul intre mese destul de mult...adica mancam cam de 5-6 ori in 24 de ore...din care noapte avem o masa la miezul noptii si una pe la 6.30.
Sambata vrem sa plecam pentru prima oara cu el de acasa pentru mai mult de 3 ore...adica pt 3 zile.
Sper sa nu uit ceva pe acasa din cele necesare lui ca sa ma urle pe la neamuri cat o sa-l tina plamanii. Incerc sa-mi fac o lista ...dar se strang tare multe chestii..noroc ca e masina mare si tati ardelean...adica calm...