Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
Dorsilia spune:
buna seara !
Am citit ce scriati cum ca infectiile urinare, bolile de rinichi apar in urma sperieturilor, a fricii...deh, dar cine nu se sperie si cui nu-i e frica macar o data la 9 luni de ceva? eu zic ca homeopatia e o chestie, dar restul suna a zona crepusculara. Stresul afecteaza organismul in ansamblu si absolut pe toata lumea in diverse moduri. Fiecare face fata altfel, fiecare are alte mecanisme de copping, fiecare are alta sensibilitate si predispozitie genetica. Daca toti oamenii stresati si fricosi de pe terra ar suferi fara exceptie de probleme renale, sau daca toti copiii mamelor stresate si speriate ar avea probleme de-astea....as mai crede. Dar asa...totul e doar o prezumtie. Mie nu-mi inspira incredere cineva, mai ales cadru medical, care incepe sa-mi indruge babisme. Ce sa credem? ca femeile care au fost insarcinate pe parcursul celui de al doilea razboi mondial de exemplu, sau cele care-s batute, injurate, inghiontite, certate temeinic de un sot alcoolic tot la 2 saptamani de exemplu, sau cele care traiesc de azi pe maine si mai au inca 5 copii de crescut in afara celui ce asteapta sa vina pe lume, alt exemplu....ce sa deduc? ca pruncii lor au fost condamnati la probleme renale ?
Am citit si eu destule chestii pe net despre cauzele subtile ale bolilor, despre boli specifice fiecarui semn zodiacal, despre boli specifice fiecarei perioade istorice s.am.d Iata un exemplu banal:
http://terapiicomplementare.fidelia.ro/tabel.shtml!!
ma scuzati ca m-am ambalat asa dar chiar consider ca homeopatia folosita pt a obtine restabilirea starii de sanatate, mai ales a sanatatii unui sugar, si chestiile astea nu au absolut nimic in comun.
sa-mi spuneti (Ralu) va rog mult, daca s-a vindecat infectia urinara cu remediul homeopat totusi, sunt mai mult decat interesata, va dati seama. daca nu apuc sa citesc toate paginile, si-mi scapa, trimite-mi PM
buuuuuuun...
acum, please ajutati-ma sa ajung si eu in posesia cartii aceleia cu retete pt bebelusi, diversificare, aia despre care ziceati ca are retete demne de a produce salivatie si unui adult 
sanatate tuturor, mai ales celor incercati de boala si o seara placuta!
bamboletta spune:
Salutare 
Suntem bine dupa vaccin nu a facut febra deloc si a fost f cuminte a dormit 
Ce mult ati mai scris sunt abia la pag.3
V-am facut pofta

cu clatitele ieri ![]()
Laura13-cum a fost la vaccin?
ma bucur ca a fost ok
A_deju-of sper sa nu fie nimic grav cu firele si sa nu trebuiasca chiuretaj
Ruxandra_sb-multa sanatate lui Matei si multi 
Dianocica-nu esti singura
nici eu nu am fost la control
Yagmur-cum a fost la interviu cu dadaca?
vezi sa lasi camere peste tot
sa se poarte frumos cu Luca ca altfel 
Ramsan-wow Rares are dintisor
felicitari
la noi intarzie
se vede alb dar nu a iesit ![]()
gata fug si eu la somnic ca sunt obosita azi am alergat mult ![]()
n buna
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Ralumat spune:
Hei fetele, ce ati cumparat de la targ? Raluca, ati luat scaun Polly? Am vazut ca era bataie mare la ele, doar era super reducere.....noi am inceput sa ne pregatim de diversificare- lingurite, boluri, tetine pentru cereale, biberoane de-alea cu gaura dar cat mai ieftine, ca sa nu ma doara inima cand le voi arunca pentru ca nu le-am putut spala, bodyuri, o geaca mai subtire, pantofei (la asta cred ca o sa dezvolt o obsesie- sunt disperata dupa incaltarile de bebei). Cam atat. Voi, ce ati achizitionat interesant? Ca voi mai merge o data in week-end cu tati, dupa cereale si alte nimicuri.
Dorsilia, ai dreptate cu "babismele". Chestia e ca pe mine m-a cam lovit, pentru ca spaima ca a mea mai rar (si se intampla la foarte putini oameni intr-o viata - ce vreti, numai cei alesi )...asa ca, fire slaba, am crezut....
. Acum, sa-ti mai spun ceva- unul din medicamente se numeste Pulsatilia. Ei bine, am dat cautare pe net si am gasit un articol "Copilul mic Pulsatillia". Daca citesti articolul ala (e pe un site de homeopatie), zici ca a fost scris dupa copilul meu. Exista niste tipuri homeopate in care se pare ca ne incadram, iar David este leit acel tip, pentru care i-a si prescris niste granule. Oricum, le-am cumparat (toata distractia , inclusiv granulele pentru efectele adverse ale vaccinului a costat 17 RON) si m-a convins barbatu-meu sa negociem mai intai cu pediatra.....asa ca aman momentul inceperii tratamentului deocamdata. Sper sa nu regret....Daca il voi face in cele din urma, te tin la curent. Insa sa stii ca in total dureaza 21 de zile.....cu doze luate o data la 5 zile.Asa ca nu astepta prea curand un PM .....![]()
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
miraco spune:
Bamboooooooooo esti criminala...asa vii tu si arunci una...mai ca uitasem de ele...si iar...cica"v-am facut pofta cu clatitele ieri?" Si cand ma infoiasem si eu in pene ca am reusit sa pun poze....le-a vazut veronici...ce zici tu acolo, ca nu se vad???
Desiree vezi ca am trimis in mailul comun pe yahoo cartea...ai id si parola?
Miraco
cu
Alessia-Elena(10.12.2006)
daphna spune:
buna seara ,mamicute dragute!!!
LA MULTI ANI ptr toti fulguletii,sa cresteti mari si frumosi!!!!!
in alta ordine de idei,e ceva interesant la targ?merita?as vrea sa ajung si eu maine.
ELISA mea e bine,ne pregatim sa punem cercelusi.sincera sa fiu,am emotii!dar trecem noi si peste asta.stiti cumva cat timp tb sa stea cu cercelusii medicinali?
ah...pot sa am si eu parola si ce mai tb pe la mail ul comun?inteleg k sunt chestii interesante pe acolo!!!multumesc mult.va pup si va doresc o noapte linistita.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Donia spune:
Na, ca m-am adunat si eu pe langa calculator. A plecat soacra-mea (a plecat soacra-mea!!!) si am mai putin timp acum, dar mai multa liniste... uf, bine e!
Ce vroiam sa va mai spun? A, la plecare ma uitam la ea asa cu o oarecare duiosie, ma uitam ca e batrana si ca i se rupe inima ca se desparte de copil si de nepoti... ma apucase mila de ea, mai sa-mi dea lacrimile, serios. Si profitand ca eram doar noi doua i-am spus ca ii multumesc ca a venit, ca ne-a fost de mare ajutor... la care ea imi raspunde demna, profitand ca eram doar noi doua: "Eu am venit aici pentru baiatul meu!" Buf! N-a mai fost nevoie sa ma jap-jap, ca m-a rezolvat soacra-mea... Asa ca sa mai cazi prada sentimentalismului...!
Stand aici la calculator si scriind m-am rasfatat cu ceva muzica draga sufletului meu, asa ca daca aveti placerea va recomand si voua sa dati boxele la maxim (sau macar castile) si sa ascultati urmatoarele: www.youtube.com/watch?v=LGM5GkINMMI" target="_blank">Aerosmith - Crazy, www.youtube.com/watch?v=uyGZFWrVKb8" target="_blank">Bon Jovi - You give love a bad name si www.youtube.com/watch?v=nCPbL4yA7ik" target="_blank">Tom Cochrane - Life is a highway (ultimul ca mostra de cultura canadiana, plus ca piesa asta imi aminteste cum goneam cu masina printre fermele canadiene in diminetile de vara pe vremea cand faceam nursing comunitar... si cantam "life is a highway", in ton cu Tom de la radio...)
Na, ca m-a apucat acum sa ascult si Led Zeppelin, si Queen... nu mai pot sa ma opresc. Ce voci... Freddy, Robert Plant...!
Of, si maine iar o sa fiu zombie si o sa jur ca nu mai stau de nebuna noptile la calculator, ca ma calarasc copchiii astia toata ziua... Las' ca pe timpul zilei o sa ascult Mozart sa imi calmez nervii surescitati de atat rock cu sonorul la maxim in casti. Pana nu demult ma enerva Mozart, mi se parea un sirop gros si dulce, dar de cateva zile descopar ca e cel mai potrivit de ascultat intr-o casa de balamuc cum e a noastra, e chiar linistitor, armonios... am tot bagat zilele astea.
Na ca scriu la mesajul asta de o ora, mai mult am ascultat muzica decat am scris, dar ma bucur ca am stat de vorba cu voi. Sper sa va gasesc sanatoase si maine, ceea ce imi doresc si mie. Ma'c sa mai bag vreun Queen. We will, we will rock you!
PUP YOU ALL! 
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia spune:
Buna dimineata!
Tot eu sunt, ca doar nu era sa ma duc la culcare fara sa ascult numarul meu 1 in top: www.youtube.com/watch?v=4fgcsK-_EZY" target="_blank">U2 - With or without you - dupa mine, cea mai senzuala voce masculina ever (dintre artisti), iar cantecul asta imi face fluturi in stomac. Si da, sotul stie ![]()
Hai ca o mai ascult de vreo 5 ori si ma culc. Cred...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
Dia, Angi sau fetele care ati avut bebeii cu probleme la ochisor spuneti-mi si mie cum a inceput, ca eu am impresia ca Adei incepe sa-i curga un ochisor. Doar lacrima, dar daca se agraveaza? Si cum faceti masaj? Oare sa ma duc la ofalmolog cu ea. Nu pare grav, dar..
Bebinutade
Ada(30 nov)
poze Ada
Bebinuta la noi a inceput cu lacimare...eu in prostia mea credeam ca plange si ma miram ca doar ii curg lacrimile si de urlat nu urla!!!
Apoi am vazut ca lacrimeaza doar un ochi...nici atunci nu m-am luat de griji...pana intr-o dimineata cand s-a trezit cu okiul lipit si secretie abundenta galben -verzuie, okiul lacrima non-stop! Atunci am plecat la medic!Eu zic sa te duci inainte sa se agraveze, sau preventiv pune-i cate 2picaturi de ser fiziologic in oki si fa-i masaj la baza nasului(unde se imbina pleoapa de jos cu nasul) ca eu initial i-am facut masaj aiurea pana mi-a aratat medicul!Mai mult pe nas freci cu miscari circulare , si trebuie sa apesi un pic! E posibil sa se scurga secretie cand ii faci masaj sau imediat dupa...asta e de bine! Daca nu am fost prea explicita mai intreaba-ma!carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
carla2005 spune:
Dianici eu nu stiam ca nu e bun serul fiziologic....mie asa mi-a recomandat marea desteapta oftalmolog, noroc ca eu de o saptamana ii pun in oki decat nettacin fiindca am observat ca dupa ser se irita mai tare!!!!Ce iti e cu instinctele astea!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
dianocica spune:
ptiu ce liniste....
v am trezit....haideti la fulguit ca e asa o vreme nasoala...
miraco m am distrat tare cu gandacul...pozele nu sunt pe public, tre sa te loghezi sa le vezi...
dandusa sper ca de bine nu ne scrii, nu de altele...
hai mai fetelor ca eu sunt in pana de idei, de aia nu mai scriu de cateva zile..
daphna trimit pm
uitasem: donia vezi, cand lasi garda jos...vine soacra si frige cate una...sa ti fie invatare de minte...auzi, ai cada goala? pai de ce nu zici nimic..? ia uite, iar frezii 

_
diana si david din 03.12.06