Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fost la targ. intalnit cu Anateo si cu Aka. pe anateo am pierdut-o pe drum prin targ. cumparat body-uri maieu, pantalonasi de vara, biberon cu cioc de ala sa invete sa bea, lingurite, termometru baie (ca avem dermatita atopica si cica apa sa nu depaseasca 35 de grade), o jucarie smechera si scaun de masa.

sunt franta de oboseala.
pupici

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by danita

si eu am nervi pe ele .....nu esti singuraaaaa , facem o coalitie !! :)

quote:
Originally posted by a_deju

asaaaaaaaaa, intalaniti-va, mergeti la targ, enervati-ma... :))) vin si io, na!!! ma asteptati? :)))))

offfff, constanta asta, e jale in orice anotimp except vara... de fapt si vara e jale, doar mamaia e mai vie.... a fost si la noi o imitatie de targ pt copii, kidexpo editia de toamna, 10 standuri mari si late, calare unele peste altele in sala de sport a unui liceu din centru...... nici nu intrai bine, ca te si trezeai la iesire... si nimic nimic nimic interesant...

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

BeBelusca

Si eu vreau la targ....

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

nu stiu ce-i cu carnatul ala...
ia sa mai inerc ...ca inainte parca stiam si eu sa pun sa apara frumos...Incercam iar... http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/photo/294928804290754688/1

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

miraco nu se vad pozele

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Pe sistemul "tara arde si baba se scarpina la...(nu piaptana)" eu o las balta ca iubita s-a trezit de la 18'spe si ii tot var suzeta in gura doar ,doar oi reusi sa pun pozele k lumea dar...fug sa hranesc copilul...si incerc eu mai tarziu...Mai de belea gandacii astia...scuzati-ma vad ca aveti probleme...care cu febra, care cu raceli , care cu ...si pe mine ma arde sa va arat gandacii...dar ma rog ati vazut zambetul Alessiei.

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Carla, mie mi-a iesit prost si m-am panicat si rau am facut. Doctorul meu mi-a spus sa stau calma, doctorul la care m-am dus sa fac amniocenteza mi-a spus la fel... dar eu, nu si nu... am facut amniocenteza in saptamana 22 aproape (parca) am avut contractii puternice, dar deh.. nu am sunat, nu m-am dus la doctor.. era sa il pierd pe Luca.... deci, eu zic ca s-ar putea sa fie alarma falsa.. triplu test trebuie corelat cu eco neaparat... in fine, poti sa-mi spui rezultatul? eu am avut 1/195 din cate tin minte (adica la rezultatele avute unu' din 195 pot avea sindrom Down - sper sa nu spun prostii)
Fug ca ma cere LucaYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

ralucaimi pare rau ca ne-am pierdut,dar la ce de lume era...eu lui seba in afara de doua suzete nu i-am luat nimic.asteptam botezul din aprilie si vedem cu ce mai completam.noi vroiam sa luam carut pusesem ochii pe CT04 de la chicco,dar nu aveau,iar de la alte firme carucioarele asemanatoare ajungeau cam 10-9mil,asa ca ne-am lasat pagubasi.in schimb i-am luat teodorei,in primul rand trenulet-locomotiva thomas,fetele cu copilasi mai mari cred ca stiu despre ce e vorba.sunt niste desene pe minimax cu trenulete.fimea e fan inrait.i-am mai cumpartat si alte jucarii,dar pe astea le tinem bine si il le dam la umnte ca sa avem serile ocupatein rest nu am prea gasit ce vroiam,de imbracat pt ea.am luat doar doua tricouri,o palarie si doua perechi de pantofi.
laurae prea devreme pt pus intre perne.
raluca,voua ce va recomandat pt dermarita atopica?

Mergi la inceput

Ana ne-a zis asa, pt moment:
- baita cu apa la max 35 grade cu trixera. pe care il punem in apa si o lasam sa se balaceasca. baita nu mai mult de 15 minute. o clatim cu apa fiarta cu tarate (5 linguri la un litru de apa).
- o dam cu crema trixera apoi.
- grija la alimentatie - la mine, ca la ea oricum intrerupsesem sucul ca nu l-a mai vrut.
- la spalat hainutele folosim Dermalin si dubla clatire, pe cat posibil hainutele sa se usuce la aer (la noi imposibil ca = praf mult ca stam la strada).

parca astea erau toate.

poate ne mai spun si alte fete la care au fost diagnosticati bebei cu dermatita atopica ce recomandari au primit.

poze Adina

botez Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Panaa, Asiza, multumesc!
Ralumat, te rog frumos, daca se poate, bineinteles, sa-mi trimiti si mie pe PM adresa cabinetului medicului homeopat.
Ruxandra_sb, multa sanatate lui Matei! Sper ca Grigore nu a luat nimic de la fratiorul mai mare!
A_deju, spre sa primesti vesti bune de la doctor cand mergi la control si sa nu fie nevoie de chiuretaj!
Marani, Alexia ragaie singurica, dar tot mai regurgiteaza si chiar vomita in jet, dar rar, e adevarat.
Asiza, in urma cu doi ani am avut TBC. Am transpirat mai mult intr-o noapte si am zis sa ma duc sa fac o radioscopie, sa nu fac vreo pneumonie (in perioada aia tot incercam sa raman insarcinata si mi-era teama sa nu ma imbolnavesc). La radioscopie au descoperit ca am ceva pe plamanul drept si m-au trimis la pneumolog, care mi-a spus ca am un debut de TBC. Am crezut ca a cazut cerul pe mine!!! Nu-mi venea sa cred! Am mers la inca un pneumolog, care, de asemenea, mi-a confirmat diagnosticul. Din fericire, fiind la debut, nu a trebuit sa faca radiografie pulmonara toti cei cu care am intrat in contact (colegi, rude, prieteni), dar a trebuit sa fac tratament 6 luni de zile, pentru ca atat dureaza tratamentul minim. M-am vindecat si, in sfarsit, am avut voie sa raman insarcinata! Acum, slava Domnului, sunt bine. L-am intrebat pe doctor de unde am putut lua boala si mi-a spus ca in Romania sunt foarte multi bolnavi de TBC care nu se trateaza sau care intrerup tratamentul pentru ca dureaza prea mult, si practic as fi putut sa o iau de oriunde: din mijloacele de transport, de la cinema etc. Daca si sistemul imunitar este slabit, gata! In concluzie, sa avem mare grija langa cine stam si, mai ales, langa cine ne tinem copiii! Nu se stie nicodata cu ce poti veni acasa.
Fug, ca am treaba! Poate reusesc sa fac ceva, cat doarme Alexia!
La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
you all!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

[quote]Originally posted by Dia1609

... sa nu folosesti deloc musetel sau ser fiziologic la curatatul okilor... cureti numai cu apa fiarta si racita,
Dia de Oana (29.11.2006)

Nu stiam ca e interzisa folosirea serului fiziologic. Noi numai ser folosim! asa ne-a zis si dr.
ufff, acum ca am implinit 4 luni poate facem si noi interventia de desfundare a canalului, Mi-e frica si mi-e mila de puiul meu, dar nici secretiile astea nenorocite nu le mai sufar, tot ochisor bolnav... poate scapam si noi odata de problema asta.

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput