Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
carla2005 spune:
MULTUMESC de raspunsuri, s-a mai linistit, maine merge la Bucuresti si speram sa fie bine! Va pup, doamne ce bine e sa ai pe cine intreba la nevoie !!!!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
bebinuta spune:
Carla mie doctorul mi-a spus ca dupa ce imi vine CM sa meg la el sa-mi schimbe anticonceptionalele. Si eu iau Exluton. Asa ca, cred ca ar trebui sa le schimbi.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
bebinuta spune:
Dia, Angi sau fetele care ati avut bebeii cu probleme la ochisor spuneti-mi si mie cum a inceput, ca eu am impresia ca Adei incepe sa-i curga un ochisor. Doar lacrima, dar daca se agraveaza? Si cum faceti masaj? Oare sa ma duc la ofalmolog cu ea. Nu pare grav, dar..
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
miraco spune:
Da.Gasiti mai multe retete pt bebei si mai multe scheme de diversificare in mailul comun...in carte bebe. Sper sa va placa si sa va fie de ajutor
Miro ai ghicit...deci uite aici gandacul.Ei cum nu-l vedeti in dreapta sus...?Hai ca a facut fata poza si cu zoomEi?
Mai eu v-am zis ca am ramas cu apucaturile de gravida...si cu vechiurile obiceiuri...la capitolul ca sa mananc eu bun azi....am luat ce? foi morarita groase si le-am facut pateuri cu sunca praga si cascaval afumat,mmmm,o minunatie ,doar dintr-o foaie iar a doua o fac diseara cu finetti
.
Miraco
cu
Alessia-Elena(10.12.2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
Dia, Angi sau fetele care ati avut bebeii cu probleme la ochisor spuneti-mi si mie cum a inceput, ca eu am impresia ca Adei incepe sa-i curga un ochisor. Doar lacrima, dar daca se agraveaza? Si cum faceti masaj? Oare sa ma duc la ofalmolog cu ea. Nu pare grav, dar..
Bebinutade
Ada(30 nov)
poze Ada
a inceput cu okiul lacrimos... ii curgea lacrima pe obraz... dupa vreo 2 sapt a inceput sa aiba secretii galbui (puroi)
masajul se face in unghiul intern al okiului apasand tare-tare, cam un minut dc sta si repeti de cateva ori pe zi ... poti sa-i pui lacrimi artificiale (gasesti la farmacie) sau pic de oki (tobrex - da' numai dc are secretii galbui) si sa nu folosestio deloc musetel sau ser fiziologic la curatatul okilor... cureti numai cu aopa fiarta si racita, si ai grija sa nu-i ajunga apa din cadita la oki
bafta!
bebinuta, trimis PM
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
roxana c. spune:
Gata, am iarasi pauza. Am reusit sa-l adorm putin.
Am incercat sa-i dau supa-crema cu lingurita de la biberonul acela. Sa-l fi vazut cum facea...n-a vrut muschiul lui sa manance asa. Dupa aceea i-am pus "ciocul", si n-a vrut nici cu ala, cu toate ca ieri a mancat cu el. Acum urla , ii bagam ala-n gura si urla si mai tare. Pana la urma i-am pus in biberon, cu suzeta aceea larga. Sa fi vazut cum s-a infipt in el cand a simtit suzeta....se bateau turcii la gura lui
. Acum doarme dus. Eu n-am mai patit asa, fetele mele au mancat cu lingurita fara probleme. Bine, mai dadeau afara, mai in gura....dar mancau. Calin nu vrea cu lingurita si pace.
Ruxandra, da, Eferalganul are paracetamol. Vad ca nu mai are nimic, dar totusi cred ca-i dau si diseara putin Eferalgan, ca le am pe celelalte 2 racite si oricat le spun sa stea mai la distanta de cel mic, tot calare pe el sunt amandoua.
Veronici, la ce chirurg te duci la Grigorescu?
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
Laura13 spune:
salutari mamici!
iar doarme si eu hop pe forum!
inca nu a facut febra... e drept ca am pus un supozitor cu paracetamol pe la 11... sper nici sa nu faca!
dia si totusi.... nu e mai bine in perne decat sa stea singurel in fundulet (chiar si 10 sec) nesprijinit? adica pt coloana ma refer? zic si eu .... adica imi dau cu pp ca de fapt habar n-am!
hai fetele.... sariti cu pareri!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari mamici!
iar doarme si eu hop pe forum!
inca nu a facut febra... e drept ca am pus un supozitor cu paracetamol pe la 11... sper nici sa nu faca!
dia si totusi.... nu e mai bine in perne decat sa stea singurel in fundulet (chiar si 10 sec) nesprijinit? adica pt coloana ma refer? zic si eu .... adica imi dau cu pp ca de fapt habar n-am!
hai fetele.... sariti cu pareri!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
pai cica nu ... mie asa mi-a zis dr ... ceva de genul ca dc se ridica si sta el 10 sec singurel, asta se face prin efortul lui si inseamna ca pt atata este el pregatit in mom asta , pe cata vreme dc il sprijini, sta asa mai mult decat e pregatit, si e un efort prea mare pt coloana
nu stiu cat de bine m-am facut inteleasa, ca nu-s prea coerenta azi, n-am baut cafea
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
danita spune:
si eu am nervi pe ele .....nu esti singuraaaaa , facem o coalitie !! :)
quote:
Originally posted by a_deju
asaaaaaaaaa, intalaniti-va, mergeti la targ, enervati-ma... :))) vin si io, na!!! ma asteptati? :)))))
offfff, constanta asta, e jale in orice anotimp except vara... de fapt si vara e jale, doar mamaia e mai vie.... a fost si la noi o imitatie de targ pt copii, kidexpo editia de toamna, 10 standuri mari si late, calare unele peste altele in sala de sport a unui liceu din centru...... nici nu intrai bine, ca te si trezeai la iesire... si nimic nimic nimic interesant...
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
BeBelusca
lavyada spune:

Ruxandra - multa sanatate lui Matei.
Noi am scapat de mucisori, multumim mult pentru sfaturi, ne-au fost de mare ajutor. Am cumparat batista bebelusului si suntem foarte multumite. Ne-am calmat si la burtica, am acceptat diversificarea.
Am fost la control, am gasit o dr. super, m-a controlat, mi-a facut ecograf, mi-a recoltat papanicolau si se pare ca totul e OK. Nu mai iau anticonceptionale, trebuie sa astept sa treaca 2 CM si apoi mai vedem.
Despre branzica noi o preparam asa: 125 ml. lapte praf pun la fiert si adaug o pastila pisata de calciu lactic. Separ apoi branzica de zer prin strecuratoare.
lavyada - o mamica fericita