*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Offf, nu reusesc sa citesc decat pe sarite Filip e ingrozitor de agitat si de marait, nu stiu ce sa mai fac sa-i intru in voie. Cred ca va trebui sa ma imbrac sa ies o jumatate de ora cu el ca nu ne mai intelegem deloc.
Din ce am citit eu, nu mai pot sa downloadez nik ca sunt pe pisiul veki ca al nou e deja stricat si asta e incet de tot, daca mai descarc ceva se blokeaza, deci ce am citit postat de Petit Ange e super bine. Inteleg ca se prelungeste cic cu un an dar nu se mai da de la 2 la 3 ani decat 360 de lei, in loc de 600 cat s-a dat pentru 0-2 ani. Si alocatia e de 200 pana la 3 ani. E de bine, sa vedem si daca trece...

Ma credeti ca am pozat camasutza si n-am doua minute de liniste sa descarc pozele si sa le sui pe net???

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

DidiAlex, uite asta iau eu:

www.vitabiotics.com/pregnacare/pregnacare_plus_formula.aspx?ID=101&sm=9" target="_blank">formula de la prenatalele mele

si vad ca tot 150 mg MG e, tot ca in ale tale, insa britanicii spun ca asta e 50% din doza zilnica necesara ...

Pana acum eram pe cele clasice dar din luna a7a iau cele PLUS (cu nebunii de Omega 3, ca m-au tampit astia ca acum se dezvolta creierul si cica din ciocolata mea nu se satura bebe )

Alyna24, felicitari pentru carucior. Si mie imi place Peg Perego, dar aici nu se gaseste Ma bate gandul sa iau ceva second hand la inceput (3 luni cat mai stau in Japonia) si apoi sa cumpar P.P in Europa...Nu pui o poza?

Madi, sora mea de suferinta Daca tot am dureri in degete ca tine, sa stii ca nici eu nu mi-l simt pe ala micu'...De ieri fac exercitii de tampesc (nu ma mai opresc de disperare! eu mai am 12 saptamani!!!), si mi se pare ca m-a mai lasat durerea din inelar, dar ieri am zis ca mor...

Uite ce exercitii am gasit eu:

http://www.eatonhand.com/hw/ctexercise.htm

Si ma mai frec pe degete la robinet, sub apa fierbinte, asa mi-a zis japonica asta de doctora...Cica e de la luarea in greutate, acumulare de fluide, proasta circulatie etc. Bleaaaaaaaks.

Dideip , cu simpatie din Japonia (si valuri-valuri de "acid sulfuric" picurat non-stop pe gat...)

Fetelor, eu nu pot sa dorm...Vreau, dar abia ma rasucesc in pat, parca sunt o balena...Asa ca...stiu eu ca stiti voi ce stiti , dar cine poate? Ma trezesc noaptea ca nu-mi mai sint mainile, si cand ma apuc sa le frec cu disperare, mai intra si bebel in trepidatii (crede ca ne jucam), se mai trezeste si sotulache (daca cumva sunt in "toate bune"??? : na, mai dormi, soro, daca poti!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor eu la ora 18:00plec acasa si nu am net, asa ca va rog, care mai doreste sa vina la BabyExpo maine la ora 13:00 la Clubul Parintilor trebuie sa confirme la , Loredana Dumitrascu(NUMAR STERS). Cele care se trezesc maine ca vor sa vina, va fi prea tarziu si vor intra pe baza unui bilet cu plata, cele care mi-au confirmat sau vor suna la Loredana vor intra gratuit. Va

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Dideip, eu am sunat pt confirmare!gata!

Fetelor, nu am poza cu caruciorul insa puteti cauta pe google sau daca merge acest link totusi:www. macklems. com/perego-p3-pramette.htm dar fara spatii!

Alyna 32+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

alyna felicitari pentru carucior. Am intrat si eu pe site lor si l-am vazut. Ce contine si cat a costat?
A fost asa de aglomerat din prima zi???

Mica 32 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Dideip... eu am confirmat si cand m-a sunat si prin PM....

La fel valabil si pt. KAY... ti-am transmis confirmare si pt ea...

Mai trebuie sa si sunam??? E unu cred... dar te intreb...

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Sau daca ajungeti acolo spunetii-le ca veniti din partea D-nei Stan PaulaLa intrare va fi cineva care va va indruma.

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

burticile !

multumesc mult de incurajari ! sper sa nu fie nimic grav cu circulara asta !!!

vroiam sa va zic ca am fost la baby expo dimineata si aseara (am pile) si aseara a fost superb ca eram doar eu si Alex! m-am jucat cu tot ce mi-a placut si azi m-am uitat si la preturi care sunt mai mici decat in magazine la unele produse ! ex: chicco are reduceri, avent, mustela... dar azi se calca lumea in picioare !!! nu se compara cu aseara ! sunt multeproduse foarte bune (brevi de ex.) care mi s-au parut ieftine (masa de infasat cu 2 rafturi sub cam 2miljumate...)

ZIPPY SISTEM e 21 mil. si are o groaza de accesorii. husa pt picioare, aparatoare de ploaie, gentuta, suport pt sticla, salteluta de infasat... si au adresa a magaziunului de desfacere pe site-ul www.litaf.ro ...

eu va recomand sa evitati we, pt ca o sa fie omor ! si maine daca putetidela 10 ar fi perfect pt voi !

mica, sa-ti traiasca grasuna !

alyna, felicitari pt carucior !

andrada, multumesc ca ai tinut burticile la curent cu ce s-a mai intamplat !

si ma duc sa-mi fac un puding !!! va saluta si Sosonica-cordonica!

oana 27 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Kay, de dimineata la ora 7 m-am trezit special sa-l vad pe Alex si ai avut mare dreptate cu BLONDA, nu are nici o treaba, mai mult il incurca pe Alex, si el saracul se chinuie sa iasa totul bine, ce mai un scump(nu am mai avut rabdare pana maine cand ne intalnim sa-ti spun si parerea mea despre colega lui Alex)

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

iaca si eu, dupa o lunga absenta! am fost in plina renovare cu baia, iar acum suntem la capitolul mobilier bebe

Paula (Dideip), multumesc mult! Abia astept sa ne vedem burticile pe acolo, sambata!

Kay, va fi totul bine cu , sunt convinsa! Colega sotului meu avea dubla circulara, pe langa alte probleme (uter bicorn, placenta jos inserata...) si tocmai a nascut un bebe de toata frumusetea, prin cezariana, la 39 de saptamani. Cu Babyexpo, mi-e groaza... chiar asa aglomerat e? pai inseamna ca sambata va fi omorul de pe lume! din pacate e singura zi cand putem ajunge acolo Dar sper sa ne intalnim, asta ar fi partea buna!

Andrada, inteleg ca vii si tu? ce bine! (apropo, imi pare tare rau ca am ratat Pizza Hut, dar a picat in plin santier de renovare...)

Alyna, felicitari pt. carut, e foarte fain! Inteleg ca daca ne hotaram sa cumparam ceva expus, nu putem avea in aceeasi zi pt. ca nu au pe stoc? hmm... asta e cam nasol, avand in vedere ca duminica nu cred ca vom mai putea ajunge. Sau poate doar spre seara... In fine, om vedea!

In alta ordine de idei, maine avem eco la Herghelegiu, la 32 de saptamani. Bineinteles ca iar am emotii, ca nu l-am mai vazut de multicel pe bebe, doar il simt cum face nebunele prin burtica Tineti-mi pumnii!

burticutele dragi!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

32 si David Cristian

Mergi la inceput