*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici!

Eu de doua zile am niste simptome tare ciudate: pe langa faptul ca mi se umfla maini/picioare, la mana dreapta, de ieri, ziua imi sunt amortite varfurile degetetlor mijlociu si inelar. E o senzatie tare ciudata! In plus, ma mananca talpile, mai exact partea de sub degetele de la picioare...Ati mai experimentat asa ceva?!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor, cand ma gandesc ca sambata schimbam si noi saptamana, facem 34, nu imi vine sa cred. Inainte imi doream sa mi se vada burtica cat mai repede, acum parca imi pare rau ca voi scapa de ea peste vreo 4-5 saptamani. Auziti dar nu se poate sa il tinem in burticxa pe bebe vreooooo.......18 ani pana la majorat, sa nu pateasca nimic si sa stea cu mami la caldurica

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Cristalina... FELICITARI!!! Wowww ... ce putin mai ai tu!!! Parca mor de ciuda!!!

Didialex, referitor la Ca... INTR-ADEVAR Ca provoaca contractii... De-aceea nici nu este indicat ca femeile gravide (care au probleme din cauza unor contractii prea dese si prea timpurii... cum as fi eu: din luna a 5-a) sa ia Ca. Iar o INJECTIE este bine venita atunci cand stai in travaliu de cateva ore si fie nu ai contractii dar ti s-au rupt membranele, fie nu ai contractii regulate...

In legatura cu firele resorbabile ce sunt folosite de unii medici pentru a coase dupa epiziotomie... Este cea mai mare PROSTIE . Din pacate, aceste fire au un risc mult mai mare de infectie si deci vindecarea poate avea loc mai greoi... Sa va explic de ce... In acele locuri... este o puzderie de germeni... in momentul cand firul este "absorbit" este foarte probabil ca acest lucru sa "antreneze" pe-acolo si 2-3 germeni... Ei bine ce credeti ca iese din asta??? Infectie... De ce sunt alese aceste fire? Doar din motive estetice... dar uneori nici aceste criterii nu sunt indeplinite pentru ca aparand infectia, e foarte probabil ca cicatricea sa nu mai ajunga sa arate asa bine .

Dideip.. .si tu te grabesti cu pasi repezi spre AMR 4 sapt.??? Voi chiar vreti sa-mi faceti in ciuda???

FlorentinaRoman, nici eu nu pot sta mult pe spate (ca simt ca nu pot respira cum trebuie... ca ma sufoc) si nici pe dreapta (ca parca amortesc)...

Apropos de COLOSTRU... credeam ca am mai scris pe-aici pe undeva... Poti avea lapte si daca ai avut colostru in timpul sarcinii dar si daca NU a fost nici makr o picatura. In schimb poti avea COLOSTRU la greu si lapte deloc cand vine BEBE... Nu zic asta ca sa descurajez fericitele care au avut parte de colostru pana acum ci luati-o mai degraba ca pe-o incurajare pt. cele care NU au inca

PS: Sper ca ati inteles cat de cat ce m-am chinuit eu sa explic legat de firele alea

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Paula, vin si eu maine. Tre sa confirm altcumva?
Intr-o juma de ora pus si poza la camasutza

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Androix merci de sfaturi, e foarte util mai ales pt noi care suntem la primul bebe.
Andrada merci pt precizarile cu firele! Si ai si tu putintica rabdare ca nu mai e mult si o sa-l ti pe Antonio in brate.

In legatura cu modificarea legii pe care ne-a trimis-o ANDRADA, am reusit sa o deschid dar numai dupa ce am facut download la ultima versiune de Adobe acrobat reader, adica versiunea 8. Asa s-a deschis. am citit cam in viteza dar nu m-am lamurit prea mult ce vrea
E un articol care m-a bagat in ceata si mai mult, adica din 2008 scade indemnizatia pt CIC la 360 RON sau n-am inteles eu bine? Iata ce zice la punctul 6:

"6. Dupa articolul 4 se introduce un articol nou, articolul 41 cu urmatorul cuprins:
Art. 41. – (1) Începând cu data de 1 ianuarie 2008, oricare dintre p#259;rin#355;ii copilului, beneficiaz#259;, op#355;ional, de concediu pl#259;tit #351;i pentru cre#351;terea copilului în vârst#259; cuprins#259; între 2 #351;i 3 ani, indiferent dac#259; au realizat sau nu, în anul anterior datei na#351;terii copilului, venituri profesionale supuse impozitului pe venit , potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modific#259;rile #351;i complet#259;rile ulterioare.
(2) Cuantumul indemniza#355;iei lunare pentru concediul prev#259;zut la alin. (1) este de 360 lei.
(3) În situa#355;ia în care beneficiarii drepturilor prev#259;zute la alin. (1) realizeaz#259; venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modific#259;rile #351;i complet#259;rile ulterioare, se acord#259; un stimulent în cuantum lunar de 100 lei, iar plata indemniza#355;iei de 360 lei se suspend#259;.
(4) Începând cu data de 1 ianuarie 2008, cuantumul aloca#355;iei de stat pentru copiii în vârst#259; de pân#259; la 3 ani este de 200 lei lunar si se acord#259; tuturor copiilor din aceast#259; categorie de varsta."
Ce ziceti?

Bebe Isabella creste

26+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

deci daca avem colostru nu inseamna ca sigur putem alapta?
asta e ...daca am sa pot bine daca nu nu. nu are rost sa ma stresez de pe acuma , nu?

elteka suntem in 28+ deci am intrat in 29...

28+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Ce bine ca ai gasit motivul din cauza caruia nu vedea ANDROIX ce postasem eu...
Androix... mai incerci??? Sa ne zici si noua ce parere ai? Eu am postat asta si la PROBL LEGISLATIVE si mi s-a zis ca din pacate se astepata sa treaca de CD... sa vedem acum

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am revenit!
Am fost la Baby Expo!Doamne, ce de lume si ce de si bebei mici!

Sa va spun:MI-AM LUAT CARUCIOR!(de fapt mi l-a luat sora mea)E asa frumossss!

Au cam de toate pe acolo, f multe hainute....carucioare destule dar depinde ce vrea fiecare caci eu m-am hotarat tare greu ca nu prea aveam din ce alege!Adik ce vroiam eu era cam greu de gasit si comparand tot ce aveau am ales:Peg Perego Pramette!REste foarte greu de ales caci nu au prea multe combinatii de culori si daca iti place un model ba nu-ti place cuoarea, ba nu are roti nu stiu de care, ba nu are maner rabatabil....si la ceva trebuie sa renunti!Cu greu, insa m-am hotarat la asta!YUPIIIII!
Sunt tare fericita!L-am ales pe portocaliu cu un bej(ceva de genu')!

Imi venea sa mai iau si lucrusoare......etc....dar....am zis ca mai bine nu!Ramane sa le cumpere sora meau cu puyu cand o sa nasc!Eu doar ia-m zis ce vreau si ce-mi place!

Aaaaa, si ne-am uitat de hainute de botez si tare dragute si frumoassseeeee am vazut la Angle's Day[cool]De acolo ii va lua sor'mea(nasica) toate cele pt botez!Preturile insa sunt destul de maricele!

DAR SUNT FERICITA!!!!!!!!

Alyna 32+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Cristalina, wauuuuu!vei fi prima dintre noi se pare!Felicitari pt saptamana noua!

Dupa 4 ore de umblat la Baby Expo simt ca-mi explodeaza picioarele!Am obosit ingrozitor si nu ma hotaram!Eram chitita sa ma hotarasc la un carucior si...n-am vrut sa plec de acolo fara sa-l iau!De fapt maine mi-l aduce de la depozit!Pitiku e cam agitat si de aceea nici nu o sa va scriu prea des ca trebuie neaparat sa ma odihnesc acum!

Didiep, confirm si eu ca vin maine la Baby Expo insa cum ne intalnim?Unde?ca e o mare de gravidute pe acolo!Cumva ne vedem la Pavilionul de odihna, sau cam asa ceva?Ca e unul pe acolo!De relaxare, ceva de genu!Numai ca probabil voi sta pana pe la 14.30 ca trebuie sa-mi iau caruciorul si ma intalnesc cu sora mea acolo sa-l luam!

Alyna 32+cu

Mergi la inceput

Imi inchipui ca esti fericita....

Sa ne pui si noua poze cu caruciorul...

Eu una de-abia astept sa vad...

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput