*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)
Raspunsuri - Pagina 7
pauly spune:
cristalina felicitari...mai ai foarte putin.
androix multumim ptr sfaturi, cum sunt la prima sarcina mi se par foarte utile, acuma stiu si eu spre ce sa ma orientez.
daca nu incepe laptele sa curga dupa ce nasc il stimulez cu ceai de anason si chimen...sau trebuie sa beau ceaiul dinainte de a naste?
florentina roman chiar nu stiu de ce te-ai putea ineca...eu dorm pe ambele parti fara nici o problema...iar pe spate nu mai dorm demult timp.
28+Riana Alessya
bebelina mea
ELTEKA spune:
Chiqui, eu am luat si cu scurte si cu lungi, ca aici la Tokyo e extrem de cald si umed, merge aerul conditionat peste tot, altfel nu se poate trai din iunie pana in septembrie...
Sobi, asa de tare imi doresc sa merg la campionat...Pana ieri am lucrat in afara de Tokyo, dar de azi am carait intr-una, din nefericire numai ce am intrebat si nu mai sunt bilete sub 100 euro Nu stiu daca dau atat...Numai un carucior de bebe ma va costa vreo 3-400... Dar pe de alta parte, cand si unde mai prind eu campionat de patinaj???
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
alynta27 spune:
Cristalina ce bine e ca mai ai putin! Dar trece foarte repede si mai maine te trezesti cu bb-ul in brate!
Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica
Pozele mele
cristalina spune:
Mie oricum mi se pare ca lunile astea au trecut ca vantul...La Maria am avut timp sa savurez, acum a fost intr-o mare viteza...
La anason si chimen se poate adauga si fenicul...asta e bun ca previne si colicile (ale voastre, ale lui bebe un pic).
Pauly, dupa nastere!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
ELTEKA spune:
Cristalina, 34??? Doamne ajuta! Ce putin mai aveti, fetelor...
Pauly, eu numai citind mesajul tau mi-am dat seama ca saptamana asta suntem la 28+, u-hu!
Sa stii ca eu am tensiune 130 cu 85 cind stau in fund si 105 cu 60 cind stau culcata...Tu stai foarte bine!!!
Cu calciul...astia nu vor sa-mi faca test, nu stiu de ce...Cica daca vreau, sa iau supliment...Pai asa din senin??? Eu iau niste vitamine pe care scrie ca daca iau calciu, va impiedica absorbtia fierului...Nu stiu ce sa fac...
Fetele care luati magneziu, care e doza??? Eu iau 150mg, dar se pare ca nu e suficient.
Asa creste bebe
DidiAlex spune:
inca unu si plec
Androix, esti tare. te cinstesc cand te-oi intalni daca mai vii cu sfaturi din astea beton. Nu uit.
si referito la ce spuneai tu cu dormitul...of cate dreptate ai: noi avem deja 30 de luni decand nu pot sa spun ca am dormit 30 de nopti cap coada...si tot din ciclu asta..era pe aici pe la Odisee o burtica tare nerabdatoare si il vroia pe bb afara. Iata ce scria ea de curand
...as vreau si eu macar pentru o zi sa ma intorc sa ma fac gravida sa ajung acasa si sa mananc, sa am doar grija halelii, sa vad filme dupa filme, sa stau tolonita si sa nu ma deranjeze nimeni.... oare de ce vreoiam eu sa scap de burta? mai bine o mai purtam...
Andrada, tot pe tine te intreb. Din cate am citit/auzit am inteles ca ccc Calciu determina contractii.
Imi aduc aminte ca statea de 12 ore cu contractii neregulate dureroase si dupa o injectie cu Ca mi l-a regulat.
Pe unde e adevarul?
Edit
ELTEKA, pe asta mi l-a recomandat medicul meu Magnetrans forte dar cautand acu pe net mi-am dat seama ca astia de la farmacie is mai scumpi..am platit pe 50 buc. 11E
ELTEKA spune:
Pepsica, muls manual zici??? Deja mi-e mila de mine de nu mai pot
Dianalaura, cand am intrebat ultima data la doctor, si mie asta mi-au zis: sa-mi frec mainile in apa fierbinte...Fir-ar sa fie, si inca nici nu venira caldurile alea mari...
Dideip, ce frumos ca tu tot "scoti" fetele la evenimente..Asa as vrea si eu...
Apropo, mai ai arsuri? Cica dupa ce se intoarce bebe cu capul in jos nu mai avem - povesti! La mine e cu capul in jos de cand lumea, si eu am arsuri tot mai mari si mai mari, pe masura ce creste burta...Imi vine sa turbez... Am reusit sa iau si otrava asta japoneza de medicament, dar nu are nici un efect...
DidiAlex- salivez la delicatesele alea...Dar aici n-am ingrediente ...De maine sunt mai libera, vreau sa merg inapoi la celalalt capitol ca pusesei tu niste linkuri...
Asa creste bebe
mica0307 spune:
cristalina felicitari pentru cele 34 saptamani. Sutiene pentru alaptat la jolidon gasesti. Le-am vazut si eu, sunt 200 si ceva de mii dar le-am vazut doar in jolidonul de la city mall. In unirea nu, probabil e mai mult trafic pe acolo.
Mica 32 Maya Alexandra
Poze
dideip spune:
Eltekaimi pare rau ca nu poti veni la evenimentul de la BabyExpo.
In legatura cu arsurile, nu sa schimbat nimic, si acum cand scriu ma arde pe gat de nu mai poooooot.
Fetelor sper ca nu ati uitat ce v-am rugat......confirmarea pentru intalnire
Paula33+
poze
poze bebe