*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Adroix multumim mult pt sfaturile utile!!
Kay nu-ti face griji! Eu la ultima eco aveam cirulara de cordon si acum nu mai e!

cristina 33+(34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Addinel faina faza cu incurcatul povestilor! Am zambit cand am citit! Am sa-i spun lui tati Bogdan sa ii spuna si el povesti!
Numai eu si -ul meu ma trezeste dimineata cand trebuie sa merg la serviciu!
Pauly e adevarata faza ca, carenta de Calciu duce la nasterea prematura! Foarte bine ca-l i-ei!

Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Poate reuseste cineva sa ma treaca si pe mine cu data nasterii in listuta va rog 14.04.1980.
Ramsy27+ cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Androix, la spate se leaga camasutele???

Eu am cumparat niste body-uri la care se dau camasute care arata asa:

camasuta bebe

insa aveam impresia ca se leaga in fata...Asta e singurul model de pe aici, si nu sunt niciunde pantaloni...asa ceva...

Poza dinainte e de la body-urile japoneze (cu capse la picioare - dar se pot capsa si ca rochita de noapte) si cu fundite, sa-l dezbraci usor (adica sa nu i-l tragi pe cap cand e mic), zic ei.

In rest nu gasesc nimic, nici macar scutece de finet...Peste o saptamana vine o japoneza cu mine sa cautam, ca io nu ma mai descurc

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ramsy, cred ca te-a trecut DIDIALEX in lista... ca am intrat si am vazut ca erai trecuta!

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Elteka, aia din poza se leaga in fata. Dar sunt si altele care se leaga la spate, tocmai ca sa fie bine prins la gat si umeri, ca peste ele mai pui ceva eventual, care se imbraca normal si atunci e acoperit bine si in fata si in spate. Cred ca cel mai bine e sa fac si eu o poza, dar o sa mai dureze ceva.
Pentru scutece incearca la un magazin care vinde materiale si cumperi o bucata mai mare pe care o tai si o tivezi tu cum vrei.
Am uitat cel mai important sfat: dormiti dormiti dormiti!!! Sunt ultimele saptamani din viata cand poti dormi fara nici o grija

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Androix, chiar nu inteleg de ce nu reusesti sa vezi legea aia...

Este de fapt vorba de modificari care se aduc legii in vigoare... Despre asta e vorba...

Daca vrei o transform din PDF in WORD si-ti trimit pe mail sa ne lamuresti oarecum...

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetele, dar noi trebuie sa luam haine cu maneca scurta sau lunga? Pe mine m-au sfatuit sa fie cu lunga, ca e bebe fraged! Si camasute care sa se inchida in fata sau laterala, sa evit nasturei pe la spate, ca il irita!

29+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare!
Mi-e foarte greu sa stau pe scaun, desi imi pun o perna la spate...altfel simt intepaturi, cred ca bb apasa pe colul meu brodat...
Fetelor, ma innec noaptea in somn daca stau pe partea dreapta sau cu fata-n sus, o fi normal?
Kay, stai linistita, Tudor al meu s-a nascut normal, cu circulara de cordon si n-a suferit din cauza asta!

Despre colostru...la prima sarcina a aparut de prin luna a saptea, dar, cum spunea si Androix, nu-i obligatoriu sa ai lapte ...Eu m-am chinuiiiit cam 2 luni sa alaptez si apoi am trecut treptat pe formula.Si asitentele de la copii au avut si ele contributia lor la esecul alaptarii copilului meu.

31+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua burticute!

Am implinit 34 de saptamani, mai sunt 4 pana la nastere..:)

"Aprob pozitiv" ce a zis Androix! Chiar acum ma apuc sa caut sutiene de alaptat de la Jolidon, ca imi puneam problema de unde sa iau...

Ca si la ea si la Florentina, si la mine a aparut colostrul devreme la prima sarcina si totusi alaptatul (desi a mancat Maria lapte de mama pana la 8 luni) a fost un mare chin...
Acum colostru mai putinel...chiar ma gandeam ca nu o sa am lapte dar m-a mai incurajat Androix!...:)

Si sfatul ei e esential: "dormiti!" ...:)))

Ma duc sa va mai citesc. O zi frumoas ala toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput