Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by roandre
Albinutzza, super dulci bondarasii tai...dar asa mult se iubesc mereu?
Da, nu are treaba cu ea, ii canta nani-nani, ii face mai-mai, ma striga pe mine cand plange. Dar...se da in spectacol daca vede ca sunt calare pe Maria, ne trage de langa ea, cand ii dam ei mai multa atentie...cam astea. Dar ei nu i-a facut nimik
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by eli1977
aaa,mi-am adus aminte..
am fost ieri la dr la controlul de 6 sapt(care la mine a fost de 7 si..).ma consulta dr, imi spune ca sunt bine, mi-a dat niste ovule, mi-a zis sa ma apuc de sport, in fine...ok.Ies sa platesc , secretara se uita luung la mine, dupa care ma intreaba, vizibil oripilata :"cate kg mai aveti de dat jos, doamna?"...ii spun , dupa care zice-vaaai, dar cat v-ati ingrasat!!!!
m-am simtit minunat, mai ales ca si asa am eu pasarelele mele cu kg, a fost exact ce-mi doream...acum ce sa zic, nu sunt cum eram inainte de sarcina dar nici nu pot sa zic ca sunt cat casa...mi-am mai tras niste nervi pe ziua de ieri..
Eu ii ziceam vreo doua...ce o durea pe ea kg tale?!??! Ce a nascut ea??? Sa vaza cum e??!
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by eli1977
chiar am pus o poza in albumul din semnatura, la pg 2, e de duminica, de la mare, sa vedeti cam cata sunt..
Sa-ti pun o poza cu mine...ca sa nu te mai enervezi?!?!
1 Februarie 2007
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by nadiutapm
buna fetele, am si eu 2 intrebari la voi daca se poate
1. fata mea s-a trezit astazi la 6.30 a mancat si-a facut siesta a gangurit cam o ora si a bagat somn pana la 12.00 s-a trezit cu o foaaame, a mancat cam o ora dat din picioare fara plans fara nimic si iar a bagat somn nici acum nu s-a trezit oare trebuie sa-mi fac griji ???? s-au se trage de la vremea de afara??
Nu treb sa-ti faci probleme, poate fi si de la vreme, si a mea a dormit mai mult azi, sau poate au mai trecut colicii, si daca e satul copilul...n-ai de ce
1 Februarie 2007
Albinutzza spune:
Vad ca nu se baga nimeni la lista de medicamente. Eu va zic ce am eu in casa, pt cel mare:
- pt febra, dureri de dinti: Eferalgan pt copii / Nurofen /
- pt febra mare: supozitoare novocalmin, sau supozitor cu paracetamol
- pt tuse: stodal // eurespal
- pt eruptii dentare: dentinox(eu cu asta m-am inteles mai bine) // calgel
- pt alergii: Zyrtec
- pt ochisori cand curg (conjunctivite): Genticol
- pt varsaturi: Metoclopramid
cam asta am eu in casa
1 Februarie 2007
cristiana70 spune:
Ne-am intors de la plimbarica, a disparut si soarele, dar tare bine ne-a cazut!
ANIS, nu fi timida, ca tu prin multe ai trecut cu Ingrid a ta, uite, si ALBINUZZA a trecut ceva pe lista, zi si tu!
cristiana mamica de David (21.12.2006)
miciurin spune:
Bai, lasati vrajala cu ninsul, ca eu vreau sa vina inapoi SOARELE sa imping la carucior in Cismigiu.......
rali spune:
Marinar - esti o dragutza atat creata cat si cu parul lins
Eli - nu i-ai spus ca nu e treaba ei?!!! Si eu mai am 7 kg dar imi zic ca daca 9 luni mi-au trebuit sa le pun tot in 9 o sa le dau si jos
Albinutzza - dragutzi rau de tot piticotii tai. Sa creasca mari si sanatosi!
Si bebe al meu azi, pana acum, a fost tare cumintel!
poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)
Amma23 spune:
Fetelor,
am si eu o problema sau nu e problema?! De fapt nici nu stiu. Sunt o mamica de martie-aprilie, baiatul meu are 9 zile si eu am senzatia ca nu maninca deajuns. In primele doua zile a scazut 300gr de la 3930g cit avea la nastere.In ziua a treia a pus 35 gr si in urmatoarele doua zile cite 50 g. Cam la 2 ore jumate se trezea si manca 10, citeodata 15 minute.Acum , de vreo doua zile imi sta mai mult la san , dar se trezeste la 3, poate si 4 ore jumate.E normal, maninca indeajuns? De cantarit o sa-l cantaresc vineri. Cum imi dau seama ca maninca destul, lapte este ca-mi curg sanii cum se trezeste asa rar. O fi ceva cu oboseala asta a lui, sau doar e mai lenes din fire.Mai aveti copii asa?
Merci mult,
Amma
cristiana70 spune:
AMMA, sa-ti traiasca baiatul! Scaderea de 300 g e perfect normala, pana la 10% e ok. Daca mananca la 3 ore e ok, la 4,5 e cam la limita, dar daca e vesel, doarme bine si pune in greutate nu ai de ce sa-ti faci griji. Inseamna ca laptele tau e bun, satios, da-i bataie inainte!
cristiana mamica de David (21.12.2006)