Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Ca tot e la moda subiectul asta delicat cu enterocolite si alte cele, cica la matei e o raceala cu debut digestiv
din descrierile voastre e chiar enterocolita, dar acum cine mai stie?
Oricum relatia cu dr ramane aceeasi doar s-a schimbat personajul.
Asta a inceput sa ne blameze ca am stat atat cu el, ca a ajuns asa din cauza noastra, nici ea nu a avut rabdare sa ii spun evolutia si istoricul, ba chiar a condamnat antibioticul Ceclor administrat. Apoi i-am insirat toate cele date si a zis ca am facut f bine. cine mai intelege? Cert e ca i-a spart o vena incercand sa-i faca o injectie, si apoi i-a gaurit si cealalta mana. La h 22 mergem pt a doua inj i.v. si sa-l vada si de maine tre sa faca i.m. Acum nu-si mai foloseste mainile, le tine ridicate in sus ca un robotel.
Partea buna e ca a mancat 3 linguri de orez fiert, 3 patratele de paine prajita si 100 ml lapte fara lactoza. Sa vedem acum daca le va varsa...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Lili, apoi de la medici sa te astepti sa iti zica ca orice ai face tot tu esti de vina si trebuie sa-ti gaseasca ei ceva de comentat la cum iti cresti copilul.
Amma, puiul tau a luat foarte bine in greutate, si din moment ce nu plange eu zic ca totul este in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

metoda de ragait! garantat 99%

chiar vooiam sa va spun ca poate mai aveti probleme cu asa ceva...
bb sta lipit de pieptul mamei, sau chiar mai ridicat pe umar putin, iar mami sta in fund pe patul cu saltea relaxa si topaie. nu tare dar in max 1-2 min ragaie sigur. cu o mana il tin de spate si una sub fund. picioarele ii sunt libere si le veti simti ridicandu-se spre burta voastra. asa isi incordeaza muschii abdominali si iese aerul fara probleme. la noi a functionat mereu cu exceptia unei singure dati.

succes!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by miciurin

Lili, apoi de la medici sa te astepti sa iti zica ca orice ai face tot tu esti de vina si trebuie sa-ti gaseasca ei ceva de comentat la cum iti cresti copilul.

Mami de Lizuca(11.02.2007)

Ai mare dreptate, MICIURIN, pacientii sunt vinovatii principali!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILICA, si eu topai cu David! Si eu credeam ca am luat-o pe aratura rau de tot...

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetele, pana la urma va intalniti maine sa mergeti la targ? Spuneti si voi la ce ora e intalnirea si unde ca poate mai vin si alte fete. In cazul in care nu reusesc sa ajung si eu maine, bagati si voi niste impresii pe aici despre produse, preturi, daca se merita sa mergem.

Pont pentru fetele care nu au mai fost la targ. Vedeti ca nu se poate plati cu cardul (cel putin in toamna nu se putea) si nici nu e bancomat in zona, in cazul in care va bazati ca mai puteti scoate bani de pe card.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

scrisesem un mesaj cu raspunsuri si impresii pt fete:

pt Albinutza si bondarashii, pt Eli si stresul ei gratuit, pt Dana si Adela (malai=faina de grau) si asa mai departe

dar s-a evaporat in eterul net ului

ii spuneam

La multe lunishoare si La multi ani!

Cristiana pentru David Cristian si cele 3 lunishoare...

Ruxi pt domnishorica Timeea Ioana

Kate bine ca mi-ai amintit de bancomate lipsa din zona Baby Expo

Propun intalneala de maine pt Baby Expo la ora 12 la intrarea in Polivalenta

Eli vii la mine sa plecam impreuna?

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Alinuk, iubita, acu iti scriam pm, maine am o zi supeer plina, nu am cum sa ajung, multumesc mult de tot de invitatie, o sa ajung la expo cu tati, sa vad cand.multumesc mult oricum

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

hihi !!!

am gasit mesajul

helouuuuuuu

Activitate intensa azi...se vede ca nu ati mai iesit in parc.
Si noi am avut program de shmotru.
Adica fumeia de vine la curatzenie... Uff ce sentiment placut sa fie totul luna in casuca.

Adela, Daconst cred ca neintelegerea cu mamaliga se reera la faptul ca vorbiti de acelasi lucru in cuvinte diferite pentru ca malai=faina de porumb

Albinutza bondarashi tare dragutzi acolo la stupul tau

Eli beeeeii te stiam fumeie serioasa, pai tu apleci urechea la invidioase de secretare???? fii serioasa ...avea bunica o vorba - Dumnezeu s-o ierte caci acum e in lumea celor dreptzi - "grasa si frumoasa"... vorba ce mi s-a potrivi de minune si mie acum. Las' Elishor mama ca pana la vara suntem shnur!!

Alocatia mie mi-a sosit (acasa!! la usa!), in conditiile in care dosarul a fost depus in per 11-12 ianuarie.

Marinar fata esti faina oricum... da ce ti-e si cu omu' asta, isi doreste ce n-are. Unde n-ar da altii sa aiba un par carliontzat.

Si uram sarbatoritilor de azi

La multe lunishoare si La multi ani!

Cristiana70 pentru David Cristian si cele 3 lunishoare.

Ruxi pt domnishorica Timeea Ioana

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

haha

si mi-am amintit ca vroiam sa ma bag si eu la discutia cu suptul..

Suge careva mai abitir ca mine???

..si asta de acum vreo luna

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput