Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
cristiana70 spune:
ELI, arati foarte bine, auzi, nu mai pune la suflet toate alea. Fiecare dintre noi isi va reveni in pielea dinainte in ritmul propriu, mie mi se par aiurea comentariile astea. Ia sa nasca si doamna secretara, sa vada cum e!
cristiana mamica de David (21.12.2006)
Daconst spune:
Hai mai Eli,cum sa fii cit casa?
Pai ce sa zica cele care asa sunt de-o viata si nici nu au nascut.
Multa lume nebuna,zau.
Mersi Gio,ma pun sa-l urmaresc.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
cristiana70 spune:
Va lasam sa mai faceti cateva pagini, la noi a iesit soarele, asa ca tragem si noi o mica plimbare pana la supermarket si farmacie! Am vrut sa mergem cu masina, dar e o prostie, s-a indreptat vremea si nici vantul nu mai bate.
cristiana mamica de David (21.12.2006)
anis spune:
Monu nici mie nu mia-a venit alocatia, trebuie s-o ridic eu in aprilie si pe urma vine acasa.
daconst, febra si diaree e semnul distinctiv.Inca nu e sezonul enterocolitelor.
cristiana eu as scrie lista..da mai las si alte mamici..ca sa nu cad eu ca le stiu pe toate
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
ALINATXA, pt tine la constipatie, la mine merge LEPICOL(rezultat cam in 4-5 z) si Humana Milkzucker.
Pt bebe deocamdata am ramas pe Humana Milckzuker, a mers la prima doza.Acum ii pun supozitor si dupa la cateva ore mai face si singura kaka inca o data.Am zis ca trebuie sa incerc Humana asta macar 10 z, si paralel merg si cu homeopat.Rezultat inca nu am.Singura deosebire e ca acum vrea sa faca si nu face, inainte nici macar nu vroia..
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
eli1977 spune:
Cristiana , buna, f buna ideea cu listuta de medicamente, sa fie acolo, sa nu ne trezim ca nu stim ce si cum...a, si merci de incurajare, ma tot uit in oglinda de ieri..maine sunt ff ocupata, dar de vineri direct sla scrie pe mine
Dana,
Nadiuta, cred ca e de la vreme...si al meu a fost taaare potolit azi, el, care de obicei face show ziua, vrea numai in brate, azi a picotit intr-una...
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
kateryna spune:
Nici mie nu mi-a venit alocatia. Cred ca depinde si de data cand au fost depuse actele.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
ghibuadina spune:
NADIUTAPM, eu am citit ca trebuie incalzit la baie de aburi, adica scufundat in apa fiarta.Asa se incalzeste laptele congelat.
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
Daconst spune:
Raportez si eu azi bb tare linistit.Tot cite 4 ore doarme,dar la noi ninge cu niste fulgi mari,ce mai, e iarna in toata regula.
Sa nu-l deochi ca poate ´ma freaca dupa ce se scoala acusi.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
kateryna spune:
Dana, pai daca se trezeste il iei afara la o bataie cu zapada
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George