Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
gio spune:
dana, apropo de enterocolita, pai atata timp cat e si laptic de la tine, e normal sa mai varieze ce si cum face...taisia pe vremea aia nu manca mai mult de 30 ml/la mine la o masa si avea 5/zi. deci f putin. si era constipata f rau, iesea doar cu supozitor si f tare, asa ca un scaun apos si cu mucus imediat a iesit in evidenta...
roandre spune:
Daconst, mamaliga cu faina sau malai???
Albinutzza, super dulci bondarasii tai...dar asa mult se iubesc mereu?
anis spune:
Eu nu va mai zic de enterocolita ca nu-i bine...Ingrid a facut-o de vreo 8 ori, toate virale din fericire...
Monu, ai idee cum d au de Amaya?
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Daconst spune:
Roandre,m-ai blocat.Pai aia de la magazin in punga de 1kg ce-i?E din comert,nu de la tara.Parca grisata se spune.
Hai ma Anis,spune-ne odata cum e enterocolita...si virala?
Adica ar putea avea bb-le meu asa mic?Daca papa doar san si formula?
I-am dat putin sirop Mucosolvan,in ultimele zile,dar atat.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
gio spune:
dana, cand face enteroviroza te prinzi sigur, asta pt ca mai mult ca sigur varsa, scaunele sunt numeroase si cu un miros specific (intepator cumva). si ca semn distinctiv si stranuta/are rosu in gat, ca si cum ar avea o viroza respiratorie.
pe de alta parte, vad ca sunteti un pic raciti - pai sa te astepti ca la o mica raceala bb sa aiba si niste probleme digestive - sa verse de la rosu in gat, sa faca mai moale (mai ales de la medicatie). stai calma. cum s-a mai zis, sezonul enterovirozele e vara.
eli1977 spune:
aaa,mi-am adus aminte..
am fost ieri la dr la controlul de 6 sapt(care la mine a fost de 7 si..).ma consulta dr, imi spune ca sunt bine, mi-a dat niste ovule, mi-a zis sa ma apuc de sport, in fine...ok.Ies sa platesc , secretara se uita luung la mine, dupa care ma intreaba, vizibil oripilata :"cate kg mai aveti de dat jos, doamna?"...ii spun , dupa care zice-vaaai, dar cat v-ati ingrasat!!!!
m-am simtit minunat, mai ales ca si asa am eu pasarelele mele cu kg, a fost exact ce-mi doream...acum ce sa zic, nu sunt cum eram inainte de sarcina dar nici nu pot sa zic ca sunt cat casa...mi-am mai tras niste nervi pe ziua de ieri..
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
eli1977 spune:
chiar am pus o poza in albumul din semnatura, la pg 2, e de duminica, de la mare, sa vedeti cam cata sunt..
ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
nadiutapm spune:
buna fetele, am si eu 2 intrebari la voi daca se poate
1. fata mea s-a trezit astazi la 6.30 a mancat si-a facut siesta a gangurit cam o ora si a bagat somn pana la 12.00 s-a trezit cu o foaaame, a mancat cam o ora dat din picioare fara plans fara nimic si iar a bagat somn nici acum nu s-a trezit oare trebuie sa-mi fac griji ???? s-au se trage de la vremea de afara??
2. laptele pe care l-am congelat de la mine cand voi avea nevoie trebuie fiert sau doar incalzit??
multam pt raspunsuri
pupam mamicile si comorile
nadia de
Lidia
Lidiuta
o nastere cu miros de cafea
cristiana70 spune:
Hai, ELI, n-o lua in serios, alta nebuna care se asteapta sa fii ca fata mare dupa nici doua luni de la nastere?
ANIS, GIO, fetele cu bb2 (sau 3, 4!) eu zic ca ar fi ideal sa ne sugerati o lista de medicamente bune de avut tot timpul acasa, un fel de trusa de prim ajutor in caz de diverse probleme. Ne-ar veni tare bine, nu sa ne apucam sa umblam dupa te miri ce picaturi noaptea.
LIUDA vrea inapoi bebelina in burtaaaa? E rau nehotarata fata asta!
ROANDRE, mercic de PM!
Stie cineva unde a disparut AELITA noastra, ca n-a mai postat de la capitolul alalalt! O fi plecat in Honey Moon nr.2?
cristiana mamica de David (21.12.2006)
monu spune:
Marinar tu ai primit alocatia pt bb? ai nascut pe 16 ianuarie daca numa inseala memoria. ca mie nu mi-a venit nimik. tre sa ma duc la primarie?
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia