Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

si cum zice alinatxa vreau si eu pereche, adica sa fie baiat.... asa ca daca raman caut aparate de specialitate ce o mai fi aparut pana atunci, 3d, 4d, 7d ca sa vad sexul, daca tot e fetita (nu va suparati, stiu ca unele o sa dea cu rosii) nu o pastrez.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

aaa si de vaccin
ideea e ca asta mica e alergica la mine, o fi ea perfect sanatoasa, dar organismul ei alergic daca reactioneaza de-aiurea? ce fac? cum ma descurc? mai bine , daca totusi zice lumea ca la asta cumparat sant sanse mai mari sa nu aiba reactii adverse.... mai bine totusi nu risc, poate scapam , asta e doar gandul la alergia ei ma face sa dau niste ani pe un vaccin ca sa dorm linistita si sa nu ma invinovatesc, ca poate scap fata de chin

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Liuda

si cum zice alinatxa vreau si eu pereche, adica sa fie baiat.... asa ca daca raman caut aparate de specialitate ce o mai fi aparut pana atunci, 3d, 4d, 7d ca sa vad sexul, daca tot e fetita (nu va suparati, stiu ca unele o sa dea cu rosii) nu o pastrez.

Va pupic pe buric.

la acest moment pe la 11 sapt cel mai devreme se poate vedea sexulc(eu asa stiu, mie personal la 11 sapt si 3 zile mi-a zis Iosup)

..si cred ca e oricum tarziu!!

nu te judecam noi....

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Alinuk e treaba cu ziua ovulatiei.care se pare ca nu a dat gres cam la nimeni cunoscut mie.
Lilisor mai are o metoda de facut baieti.Acum ce o vrea doamne doamne dar tare mi-ash dorii sa am pereche.Treaba cu zodia cred ca e destul de usor.

Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ALINATXA

Alinuk e treaba cu ziua ovulatiei.care se pare ca nu a dat gres cam la nimeni cunoscut mie.
Lilisor mai are o metoda de facut baieti.Acum ce o vrea doamne doamne dar tare mi-ash dorii sa am pereche.Treaba cu zodia cred ca e destul de usor.

Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta

cred ca e vorba despre sanse de 50% ...hai 60%, nicidecum 90-100%

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Si eu sunt de parere ca treaba asta cu "garantat baiat" e cam trasa de par. Vorba lui ALINUK, sa ne bucuram de ceea ce ne-a dat Dumnezeu, ca sunt atatea femei care doar viseaza. Uitati-va la aspirante, cate sunt.

GIO, si eu dau formula HA, intr-adevar ne pisca mai rau la buzunare dar daca asa trebuie asa facem. Tati a venit saptamana trecuta cu o idee absorbita de la ma-sa, ca sa-l trecem pe lapte de vaca. Na, sa se bucure ca nu i-am dat in cap cand am auzit, dar l-am pus sa citeasca in Dr Spock cate minuni poate face laptele de vaca, mai mult rele decat bune. A amutit, si a promis sa nu se mai bage in chestiuni de dieta bb. Imi vine sa ma mut in Australia, sa nu mai aud atatea sugestii de-ale soacra-mii din gura lui.

LIUDA, nu te judecam, dar odata ce l-ai vedea pe ecran n-ai mai avea suflet sa te desparti de bb! Si ce bine ti-ar sta cu doua papusele!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

hihhi Lilishor daca are metoda de facut baietzi..crezi ca nu ar fi aplicat contrametoda.. ca sa aiba si o fetitza...!?

desi cred ca pt ea nu era un lucru prioritar asta

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Am fost rapid la cumparaturi, apa, paine, carnitza, cateva berici ca vine tati acasa, ridichi, toate cele.

DANA, iti fac statuie in fata casei, ca am scapat deja de 2 kile! Pe langa asta am montat si banca de abdomene in garaj, norocul meu chior ca nu am facut cezariana, tati se uita cu mare mandrie la mine!

Mergi la inceput

GIO, iti multumesc si tie pentru lista de prim-ajutor, chiar daca se supara AISKA si zice ca nu e ok. Pai, cel putin la Arad, daca te duci la urgenta de obicei le lipseste strictul necesar, acum vreo sase ani am dus-o pe prietena mea cu piticul care se oparise, dupa ce au tinut-o mai bine de o ora pe coridoare cu copilul care urla ca din gura de sarpe, nu au avut nici macar banalul Oximed, ce sa mai zicem de pansamente! A fost oribil! Prefer sa am de toate in casa, pentru orice eventualitate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Liuda

aaa si de vaccin
ideea e ca asta mica e alergica la mine, o fi ea perfect sanatoasa, dar organismul ei alergic daca reactioneaza de-aiurea? ce fac? cum ma descurc? mai bine , daca totusi zice lumea ca la asta cumparat sant sanse mai mari sa nu aiba reactii adverse.... mai bine totusi nu risc, poate scapam , asta e doar gandul la alergia ei ma face sa dau niste ani pe un vaccin ca sa dorm linistita si sa nu ma invinovatesc, ca poate scap fata de chin

Va pupic pe buric.

LIUDA, ai vrut sa spui alergica ca mine, sau la mine? Daca ai avut sau ai alergii, nu schimba laptele fetei, lasa-l pe cel HA.

Mergi la inceput