Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 27
ALINATXA spune:
Catalina si a mea isi ridica si tine capul cand e pe burtica desii are 5 saptamani si o zii.Si cam de la 3 sapt a inceput usor usor.Sa ma ingrijorez?
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1
cristiana70 spune:
'neata la pranz, fetelor.
Am avut convrsatiiazi noapte cu domnisorul, m-a tinut de povesti de la 3 la 5, eram capiat de somn iar el statea tapan in bratele mele, capul sus, ochii xxl si se mai si improptea cu mainile in pieptul meu. Treaba-i asta? Pana la urma a adormit, eu inaintea lui, ne-am trezit la 9, am lins un bibe de 130 si de atunci suntem fresh!
La
nu m-am mai dus, am amanat programarea fiindca azi dimineata ploua cu galeata, iar daca n-as fi gasit loc de parcare langa cabinet (putin probabil) ar fi trebuit sa plimb copilul in ploaie. Si asa, raceala numai ce i-a trecut, azi noapte am inhalat impreuna continutul unei pastile de Karvol. Ma bucur ca am scapat fara antibiotic, multumsc inca o data fetelor cu experienta.
MESSA, si eu m-am chinuit rau cu prima tura de rushi, i-am multumit lui David ca ma trezea tot la 3 ore, altfel faceam inundatie!
LIUDA, orice vaccin da o reactie nasoala daca nu ii este administrat copilului perfect sanatos. O fi avut bebe ala ceva, si uite ce a iesit. Chiar si animalele se deparaziteaza si se verifica inainte de vaccinari, scuzati comparatia, dar asa e.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
ALINATXA spune:
Alinuk eu ma bag la bb2 la anu in ianuarie.O sa mergem si la dcotorul ala care poate garanta 90% sexul bebelului ca sa avem pereche.De ce in ianuarie?ptr ca vreau baiat balanta neaparat.
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1
cristiana70 spune:
CATA, e frumusel rau Mateiut, si ce frumos ten are! David nu e asa bronzolici, dar imi dau seama ca a mostenit pielea lui tat-su, un pic la soare si se coloreaza, nu branza ca mine. Na, sa nu mai aiba soacra-mea atata de comentat.
Apropo de tinut capul si alte alea, pe mine ma uimeste piticul asta ce se straduieste el sa se impinga din picioruse, daca-l iau in brate si stau jos, se impinge de parca ar vrea sa stea in picioare!
ALINUK, super idea cu bb2, dar eu mai am de facut munca de lamurire cu tati...
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Crishtinutza spune:
buna fetele,
Am mai aparut si noi pe forum, chiar daca sunt cu bb intr-o mana si cu una pe tastatura ![]()
Suntem in focuri, asa ca nu am mai apucat sa citesc de ceva vreme.... am implinit si noi o luna ieri. ![]()
Fetelor, voi de cate ori pe zi schimbati pampersul bbilor?
Ca am citit ca trebuie sa ude minim 4 ca sa vezi daca mananca bine... dar acum, cat de "ude" tre' sa fie? Pline ochi, sau asa si asa....
eu am senzatia ca inainte facea pipi cantitativ mai mult...fata de acum.
Totusi, a luat aproape 1 kg intr-o luna...as zice ca mananca destul... dar sunt nelamurita. Si nici kk nu mai face, decat 1 data pe zi... o fi ok?
Offf, iar plange... ma matzaie de la 8 dimineata. Tre' sa fug.
,
Cristina
cristiana70 spune:
Hei, ALINATXA, ai grija ca nu intotdeauna se potriveste socoteala de acasa cu aia de la targ... Si eu am vrut baiat varsator si a iesit sagetator! Da' nici ca-mi pare rau, parca-l vad in doi-trei ani catarandu-se pe garduri si pe foisor!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
alinuk spune:
Alinatxa eu am invatat ca socoteala asta cu programatul copiilor poa sa-ti dea o lectie pe viata.
La noi nu a mers, sa te ajute Dumnezeu sa se intample asa cum iti propui. Cine te-a amietzit iubita ca-ti garanteaza sexul bb ului??
Vezi ca vrea sa-ti ia niste bani.
Singurul procedeu prin care e posibil acest lucru (cel putin la cat a avansat medicina pana la acest moment) este fertilizarea in vitro - procedeu de altfel, costisitor - aprx 3000 euro (depinde de clinica) si cu sanse de reusita de aprx 25%. Si chiar prin FIV la noi in tara deocamdata nu e posibil cu stabilirea sexului ...cred ca in Spania posibil, America sigur samd
asa ca vezi si tu cine si cum te abureshte!!
Eu zic ca ce ne da Dumnezeu e bine venit si ca nu trebuie sa ne fortzam destinul!!!
Altzii isi doresc cu disperare si nu reusesc sa aiba macar unul. Eu ma rugam la un moment dat in viata sa am un bebelush indiferent de sex, unu mic si pricajit sa fie al meu... Si ruga mi-a fost ascultata...ma rog nu e el pricajit...e margica lu' mamica!!
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
sraluca spune:
Sunt 

Bila are rosu in gat si il dor urechile
Cica trecem pe antibiotic. Se pare ca am devenit cea mai rezistenta din familie ca abia azi m-am imbolnavit.
O sa incerc inainte sa vad de niste homeopate ca am o ciuda pe antibiotice, eu inca ma chinui din cauza lor.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
gio spune:
Buna fetele,
Messa, tal valg - -e picior stramb congenital - adica daca ar merge acum ar calca cu talpile spre interior. Cat despre rusi, se intampla frecvent ca prima menstruatie sa fie mai abundenta.
fetele, cand va aud cu bb 2 si ma uit la fii-mea mare, sfatul meu e sa-l faceti cat mai repede sa nu ajunga la varsta la care e a mea ca va razganditi
. eu sunt in plin proces de reeducare..pai fusei cu ea la dr, i-a umblat peste tot...ea care pica in limba numai cand dadea cu ochii de mustata dr acum a fost super obraznica
. apoi i-a zis pe hol unei pustoaice ca e urata si ea e frumoasa...ramasese maica-sa interzisa..eu cu scuze, alea-alea dar m-a facut fii-mea de bau-bau. io una as face-o colet si as trimite-o prin posta la ai mei dar ma gandesc ca au contribuit si ei la asta si vreau s-o rezolv cumva. ai vostri copii (cele cu bb 2) si-au descoperit brusc limitele de cand e bb 2? solutii ceva???
la vaccin am mai intrebat una-alta, si anume:
- daca avem voie in marsupiu - si a zis da, atata timp cat isi tine bine capul;
- daca ii pot da oscilo - dupa 6 luni, lucru confirmat si de homeopata care mi-a zis ca ea nu face tratamente la copii sub 6 luni;
- vigantoletten - din pacate se da dupa 1 an;
- cat se da formula Ha - si mi-a zis cat mai mult (adica sa ne tina pe noi buzunarele ca putem sa-i dam numai asa) - ceea ce si intentionez pt ca Taisia e posibil sa treaca pe tratament anti-alergic puternic, asa ca pe Eva as vrea sa o protejez cat mai mult.
Apropo de Ha, noua ne-au trecut de tot bubitele de cand bem laptic asa, clar erau de la lapte.
Ca intrebati ce sa aveti in casa in caz de nevoie, primul pe lista ar fi (si sa dea doamne-doamne sa n-aveti nevoie) Desitin Diazepam - asta e un supozitor care se pune in caz de febra f mare, convulsii. Apoi saruri de rehidratare - HUmana Electrolyte - pt varsaturi. Daca mergeti in strainatate - eu l-am gasit in Grecia - cautati Vomex A care merge f bine la bb si n-are efectele metoclopramidului. Apropo de picaturi de nas, zicea cineva ca foloseste Vibrocil - sper ca il folositi pe perioada scurta de timp, 2-3 zile, max 5, pt ca da dependenta, plus ca afecteaza mucoasa.
celebrele antitermice le stiti deja...e bine sa aveti si un atibiotic - eu am o sticla de Augmentin - . e bine sa aveti si Karvol in caz ca bb se infunda peste noapte si eventual pt cele cu lapte praf o cutie de laptic fara lactoza, in caz de diaree.
Alte idei n-am.
Sa stiti ca am admirat pozicile, am vazut mandrele cu clamute si fratiorii cu bb in brate.
Lili,mai da-ne vesti!
Va pupam
Liuda spune:
bai voi nu santeti sanatoase........
pai eu cu asta nu ma pot intelege, abia mai rasuflu si voi programati bb2????????????? hai ma ca ma da-ti jos.... nu se poate, eu nu pot nici sa aud de alt bb... poate dar asi vrea cu diferenta de 3-4 ani, sa ma pot intelege cu asta mica cand vine inca un popandac
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007