Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

laura dragalas bebel mai ai!

cata pupici pt bb matei. imi e dor de vooooi!

adina eu ti-am remarcat lipsa dar cum mai vb pe mess........

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cata nu isi tine capul prea mult e cam ca catelusii aia de jucarie ce se pun in masina si-si balangane capul sau tu zici ca il ridica ? pai sa nu-mi spui ca matei nu ridica capul

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

invitatie botez

poze alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

laura eu nu am vazut la expo balansoar (m-a rugat kate sa ma uit), dar poate nu am fost eu atenta. sa-ti zica si fetele.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai cand vad si eu copilul meu mare....
vad copii de 10 - 11 luni, chiar si de 6-7 si asa imi doresc s-o vad si eu mare....

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

quote:
Originally posted by Liuda

bai cand vad si eu copilul meu mare....
vad copii de 10 - 11 luni, chiar si de 6-7 si asa imi doresc s-o vad si eu mare....

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Pai o sa o vezi..... peste 8-9 luni.... daca rezisti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Buna,

Raportam vaccin facut-cel de stat.Nu a facut cine stie ce reactii, a urlat un pic ieri dupaamiaza, i-am dat preventiv eferalgan sirop si nu i-am facut baita. Compresa rece nu sunt in stare sa-i tin.

Avem 5,7 kg, suntem grasanute. Adica am luat cam 1,3 kg pe luna, dar si papam la 2 ore, de o zapacim pe mami.

Am intrebat doctorita de vomitat frecvent si a zis ca cat timp ia in greutate, nu-i nimic, ca sa incerc sa-i scot aerul mai bine si ca se va regla pe la 5-6 luni.

Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

yeee, criss! chiar ma intrebam ce mai faci la treaba cu shmotrul si grasime data jos din pix, sunt de acord - daca era dupa cat alerg eu si cata curatenie fac acuma prin casa (si nu se vedeeee!!!) ce n-am facut in viata mea pana acuma, ar fi trebuit sa fiu silfida... ete na - ca nadragii de dinainte de burta imi vin pe picioare bine, dar pe solduri nu, si mor de draci la gandul ca imi raman oasele cracanate, n-am chef, n-am chef deloc. Cum fac sa aduc oasele bazinului unde se aflau inainte? Nu vreau shale de vadana!!!

Si, da, criss, esti norocoasa cu ghearele, eu adineauri le-am taiat iar... sunt satula de treaba cu unghiile, dureaza cate o juma' de ora, pentru ca mi-e frica sa tai din prima, intai potrivesc unghiera aia de 1000 de ori sa fiu sigura ca nu apuc pielicica, dupa care fix cand zic gata, acuma fac "cratz!", donshoara smuceste gheruna dintre degetele mele si o iau de la capat. Daca incerc sa i le tai cand doarme, se trezeste instant! Imi vine sa i le pilesc!

Eli, io-i ziceam lu' aia vreo doo. Am zis la una in maternitate (care mi-a zis ca de aia ma ustura operatia, ca sunt grasa rau, ca la slabe nu ustura): "Nu am venit sa imi spuneti ca sunt grasa, ca aia stiu si singura, am venit sa-mi bagati algocalmin prin branula asta!" - a tacut brusc malc si s-a executat...

monu, nu-l fa neaparat cu ceai, mai bine (si mai sigur) fa-i laptele putin mai diluat decat scrie pe cutie. Eu puneam 100 ml in loc de 90 si 3 masuri de lapte praf si ieseau cam 105-110 ml de lapte preparat. De cand am facut asa fi-mea se kk zilnic si face kk de consistenta pateului de ficat. Pe urma (dupa ce se regleaza si face cum trebuie timp de o saptamana) cresti concentratia pana la aia normala, incet-incet, si o sa fie ok. Cum da semne ca s-ar intari kk, scazi un pic concentratia... Eu asa am facut si fac in continuare si ca urmare, cum ziceam, se kk zilnic - de o luna n-a mai avut nicio problema cu kk. Eu am o problema, ca stramb din tot nasul cand o sterg si o spal la cur. Nu-mi place mirosul ala de lapte covasit nici sa ma tai, cred ca prefer duhoarea pestilentiala de kk normal, nu asta de bebe

Criss, la faza cu scapatul fetei esti mic copil pe langa biata mama, care m-a aruncat din bratze cand aveam vreo 4 sau 5 luni, pentru ca ma invatasem leganata noaptea - pe vremea aia mamele trebuiau sa mearga la munca repede dupa nascare deci era saraca si rupta de oboseala de la serviciu, si o terminam si eu noaptea, asa ca intr-o noapte a dat cu mine de pat! Evident ca pe urma au fost procesele de constiinta pe ea cat casa, ca daca pateam ceva etc. - dar, in afara de faptul ca sunt sarita precum deja stie toata lumea, dar aia cred ca e mostenire genetica de la taica-meu, altceva n-am patit.

Catalina, raspunsul ala cu maritul intervalului il am eu... cu rabdare si inima de piatra - "intinzi" intervalul cu 10-15 minute de fiecare data, cu ajutorul suzetei si al lui "lugu-lugu". In cateva zile se invata A mea mananca acum la 4 ore si ar manca si la 5, dar nu ii dau voie, ca vreau sa manance cat trebe pe zi.

adela, cu fumatul de la mine rosii n-ai sa vezi, numa ca ma mir, ca daca ai putut sa nu fumegi atata amar de vreme, parca-i asa, pacat, sa te apuci iarasi.

lore, pe mātzele mele le doare la basca de noua prezenta din casa. Au mirosit-o in primele zile dupa care a devenit ceva cotidian...

gio, tal valg? aia ce dumnezeu mai e?

Catalina, relaxeaza-te fato cu capul copilului, are ritmul lui, ce-ai cu el? Nu vezi ca aiskai i-a zis ala ca cica e prea ager gupilu? A mea la fel, numa' ca mie nu mi-a zis nimeni nimica, fiindca n-am intrebat, probabil Lasa gupilu in pace, o sa ridice el si capul si o sa iti misune dupa aia prin casa de-ai sa te saturi si ai sa te intrebi unde sunt vremurile cand statea unde-l pui.

Fetelor, eu am primit de acum 3 zile vizita rusilor care nici gand sa plece... (eu cam scapam in 3 zile, dar vad ca azi in ziua 3 sunt la fel de multi, azi dimineata era plin tamponul ala lung si gros de noapte si am manjit si patul cand m-am ridicat) cred ca am uitat eu cum e, dar mi se pare tare abundent. Ma enerveaza. A mai fost cineva vizitata de rusi asa voinici si insistenti ca ai mei?

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragelor si eu sunt "cazuta in cap" de mica... asa ca putem considera o posibila cheie a succesului, in caz ca bb nu da semne grave de agitatie. deranj sau alte lucruri ingrijoratoare...

Si eu ma inscriu la bb2. Din toamna incepand. Vb cu doc sa intreb de cand e bine, fac niste analize in sept si a pun...ca noua ne-au trebuie 2 ani sa producem minunea de margica...
Care se mai baga la bb2??? Si pt mine e egal ce voi avea, desi imi curg balutzele dua rochitzici si coditze...ma vad mamik de baietzei

Adela faina propunerea, dar Margicutza e selfcreativ. Isi omoara timpul singurel: cu carusel, cu jucarioare...a inceput sa intinde manutzele dupa ele, se uita in oglinjoara de la locul de joaca si rade samd. Eu ii pun muzica (in timpul zilei cafe concert si clasica) iar la baitza cutiutza muzicala cu Danonino - si cantam impreuna ..adica io ca el isi tzuguie buzele si chiuie asa cumva (si ziua mai chiuie, cred ca-si descopera si vocea).
In rest majoritatea timpului si-o petrece in patutz. Il iau in brate si-l dragalesc inainte de a-l schimba si a-i da papica si cu mine in pat dimineatza pe la 6 (sa-i pun suzi daca-i scape si sa ne dragalim aman2) asta mai trag si de timp pana pe la 8 si imi place si mie tb sa recunosc. Din cand in cand il pun si pe burtica.

Cata dragutz tare brunetzelul. Oare s-o mai inchide tenul la bebei? Ca io sunt chiar creola da margica nu prea...
Am convingerea ca e o mare greseala sa faci comparatii intre copilul tau si alti copii. Fiecare are ritmul lui de crestere si mai mult decat atat te enervezi degeaba si te umpli de frustrari. Cand eram mica eram oripilata cand ai mei imi tot dadeau exemplu o verisoara cum ca: vai ce bien invata, vai ce cuminte e, vai ca e cea mai cea... asa sa fii si tu mama!! o mare porcarie mare mare de tot.... Aveam o aversiune fata de biata verisoara care ea nu avea nicio vina. Sper ca eu sa nu fac greseli similare cu Teo.

Cora sunt scumpici tare comorile tale, Iana e mortala
aici

fete mergeti si voi cu vreo trei capitole in urma ca am explicat cu lux de amnunte cum se scrie in link, de vreo doua ori si eu si Adinush...eu personal nu mai am rabdarica sa o fac din nou.

..aha intre timp a mai explicat Adinush a n'shpea oara

La propriul post avesti mai multe butoane: de stergere, de editare etc. Pt a modifica ceva intr-un mesaj deja scris mergeti pe butonul editare si modificati mesajul, inclusiv alea in care e labartata pagina din motive de linkuri kilometrice

Bravo Adelutz..vad ca ti-a iesit faza cu linkul!!! felicitari!!

Fete nici noi n-am iesit azi afara. Am "simulat" ceva si noi aerisind dintr-o camera in alta si plimband margica ca in parculetz... mai lipseste sa montez niste pomishori infloriti prin casa...

Doamne ce frumos infloriti erau copaceii in Parcul Tineretului ieri. Am trecut pe langa in drum spre Polivalenta (Bay Expo)

imi mai fac curaj sa citesc ceva ca maine si poimaine am ultimele ex din ac sesiune si basta!!! o sa fim linistiti pt pregatirile de botez!

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ce faceti fetelor pe vremea asta urata si deprimanta?Eu imi bauii cafeaua am reusit sa adorm bubulina si ma mai delectez si eu cu netul un pic.
LOREDe minune ce sa iti spun.Motanelul o miroase acum,o iubeste se gudura la carucior,in camera ei insa nu il las ptr ca acolo am lucrurile ei si are obiceiul sa se bage in ele.Daca dorm in dormitorul nostru unde si el doarme ,vine ma pupa,o miroase si se duce la picioare si se culca.
Catelul care acum e cu mama la tara e bestial insa.Pazeste locul unde e bubulina si el e primul care da de stire ca se trezeste .Daca aude scremut sau alte sunete incepe sa planga si el.
Incerc pe cat posibil sa aspir sa sterg zilnic cam tot.Scutur paturi,earshafuri si alte alea.Sper sa fie totul ok.

Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Messa..si tu brutus!?..de fapt aveam asa o presimtire ce sa zic...

propun sa facem clubul mamicilor... cazute un pic in cap

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput