Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 25
gio spune:
quote:
Originally posted by Messa
gio, cum e cu masajul ala la piciorus dupa vaccin? Eu trebe sa-l fac luni si chiar ma intereseaza subiectul... cum trebe facut? Exista si posibilitatea sa-i fac mai mult rau decat bine daca nu o masez cum trebe?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
messa, n-am dat eu suficiente detalii - eva are tal valg si masajul pt asta e. dupa vaccin n-am pus nimic, pediatrul ei nu e adeptul compreselor puse & co.
adinush spune:
Criss eu nu te invinovatesc deloc cu scapatul bebelinei ca stiu cum e..si eu am avut mult timp frica asta ca simteam ca nu am control asupra propriului corp.
Chiar weekend-ul asta am tras o sperietura zdravana..m-a luat brusc o durere de...piept? ma rog..pt cateva minute am simtit o presiune asa de mare in toata zona toracica incat nu puteam efectiv sa inspir..cred ca se asemana cu o coasta rupta care apasa pe plamani. Noroc ca eram la ai mei si m-a scos tata mai mult pe sus afara ca deja incepusem sa ma clatin din cauz lipsei de oxigen.
Ori daca eram cu fata in brate in clipa aia sigur o scapam pe jos..eu nu puteam sa stau nici singura pe picioare.
Si apropo de vizita la ai mei...am crezut ca ma ia la bataie cu toata lumea..a trebuit sa ma duc pt niste acte ca altfel nu plecam..o armata de parinti,bunici,unchi si verisori care mai de care sa vina calare peste copil,sa o pupe,sa-i puna bani in mana
sa o innebuneasca de cap..deja a doua zi am cedat nervos si am dat pe toata lumea afara
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Daconst spune:
Adela,nu te stresa prea tare cu distratul la bb ca e inca mic.Nici al meu nu are rabdare prea multa de carusel,balansoar si babygym.In schimb cind stau si vorbesc cu el,e atent de numa.Inca e devreme de jucarioare.Manutele lui sunt mai interesante.![]()
Apropo de suptul manutei,Lucas isi suge doar manuta stanga.O fi stangaci?Na,ce probleme am si eu.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
laura-popy spune:
sa vedem....sper ca am reusit sa pun si eu poze....
Laura si bb David Andrei ( 27ian2007)
Poze David
Liuda spune:
fetili neata!
bai ce agitatie.... YLILIMIC - fata lasa-ma in durerea mea ca daca ai ajuns tu la disperare atunci ce sa zic de mine care nu am rabdare si imi sare din orice, TE ROG FATA nu mai fii disperata ca asta ma face si pe mine sa simt cat de greu e.... hai, ma ca o sa fie bine
hai sa vedeti ca la mine intotdeauna totul se modifica in ultima zi.... asa am plecat si sa nasc...cu o zi inainte m-a sunat cineva si atunci am gasit o asistenta care m-a ajutat foarte mult in maternitate (a si filmat nasterea) si dupa - acasa (imi punea perfuzii acasa). Acum ca eram hotarata cu vaccin de la stat - dimineata m-a sunat asistenta ca luni la 9 sa vin la vaccin.... si ma suna o cunostinta care ma intreaba de vaccin si imi povesteste prin ce rahat a trecut cu copilul, ca a avut o reactie nebuna de la vaccin de stat cu temperatura 39.8 cu copil la urgenta de 3 ori in aceiasi noapte si frisoane si perfuzii de nu au putut sa scada temperatura 3 zile la copil - si toti o intrebau de ce nu a facut din ala cumparat ca toti stiu de el si nu se intampla asa ceva....
acum la 16 ma duc la sefa spitalului de copii care e pediatru si recunoscuta sa mai iau o consultatie de care vaccin sa fac... si daca ceva, luni nu mai fac nimic ci cumpar vaccin si pun cumparat.
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Liuda spune:
afara e un cacer si frig si vant asa ca azi mintim cucoana si la amiaza o imbrac si o pun in carut si o plimb la balcon si basta frate... ca asta vrea afara asa ca o sa insinuam iesirea.
in alta ordine - nu cred ca mai plecam la munte - sun sa vad ca daca si acolo e la fel, vant si ploua, mai bine stau acasa decat sa ajung acolo si sa stau in camera si cu mata dupa mine
Va pupic pe buric.
Catalina spune:
Adela, SUPER invitatia! Mi-a placut tare mult. Maaama si a ta isi tine capul. Mor!
Bai fetele, sunteti toate in pat la somn? Ce e cu voi ca sunteti cam inactive in dimineata asta ...
Pupici
laura ionescu spune:
Fie-mea tocmai a facut un kk verde si puturos de m-a dat din picioare. De vreo 2 zile era maraita si plangacioasa, nu stiam ce are si uite ca o durea burtica. Iar am mancat ce nu trebuie.
Cred ca e de la niste varza de bruxelles.
Acum sta ca un ingeras in cosuletul de masina.
As vrea si eu sa ma duc maine la Baby Expo sa-i iau un balansoar. Ce puteti sa-mi recomandati? As vrea unul care se leagana singur si sa il pot folosi mai mult timp. Hai, fetelor! Ajutati-ma!
Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva
Liuda spune:
fetelor eu zic ca ma descurc cu bona asta noua, adica sant mai mult pe acasa, dar o vad ca vb cu copilul in cat asta mica in cateva zile a inceput s-o recunoasca, tot ma roaga sa o adoarma ea ca sa-i invete felul de a fi, cum ii place mai mult. ... deci cauta sa cunoasca "obiectul muncii" Are rabdare, chiar ii place si ma da afara din casa "lasa ca ne discurcam, lasa-ma si pe mine sa vezi ca e bine, tu du-te si fa-ti treaba... stii ca daca e ceva - te sun si vii,ca nu o tin sa planga sau altele, dar pana atunci da-ne si noua sansa sa demonstram ca deja ne cunoastem si stam si singure acasa o ora doua fara tine"
deci, incet - incet poate o fi bine - ca acum lipsesc acasa cam 3 ore pe zi... dar ideea e ca nu avem piata facuta, nu avem mancare facuta... ca numai fac urgentele la birou si acasa la mata.... tati nu are timp de piata, eu nu am avut pofta de mancare... deci nimic in casa de mancare, de gatit - nu am mai gatit. Astept sa vad ca e bine si fara mine in casa si poate ajung si eu la cumparaturi...
Va pupic pe buric.