Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 24
adela2006 spune:
![]()
![]()
imi mai trimite si mie careva cum pun pozele sub un nume scurt ?
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
loremunteanu spune:
Adela, n-am ramas cu sechele dupa nastere... Eu sper sa se fi reparat totul pe-acolo (colul, etc...) si sa putem face si bebe 2...
Ca tot veni, vb... Mai e cineva care a avut ruptura de vagin? Sunt curioasa cum arata cusatura? La mine sunt niste portiuni albe si nu stiu daca e normal.
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
adela2006 spune:
cata ce frumos e matei ce frumos rade la poze si in poza aia unde se uita intr-o parte e total
ce mi-ar fi placut sa fie si alexia mai colorata la ten ea e alba ca tasu
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
CoraHope spune:
Incerc si eu sa postez cateva poze, dar nu stiu daca reusesc.
sraluca spune:
Bai, frati-miu a cazut in cap din carucior ca avea capul mare si greu, l-a scos overboard si s-a dus dupa el. ![]()
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
CoraHope spune:
Acum am largit eu pagina.
Va rog sa ma scuzati, inca nu ma descurc prea bine.
Va rog sa imi spuneti cum imi pot introduce semnatura electronica, astfel incat ea sa apara in mod automat la fiecare mesaj?
Catalina spune:
Mersic Adela. Esti scumpi. Da, Mateiu e cam colorat si sa stiti ca nu e f bronzat. Asa e el de la ma'sa (natura)
Pupici
Catalina spune:
Bai ma tot uit pe la pozele voastre ca bebeii vostri cam toti ridica capul cand stau pe burta si Matei nu. Si el e mai mare. Iar ma apuca ... .
adinush spune:
De mine nu v-a fost dor la nici una
[q
Am facut asa de multe in ultima saptamana ca nici nu stiu ce sa zic mai repede..
Adela pana una alta ca sa "dezlatesti" pagina trebuie sa editezi toate mesajele de pe pagina unde apare linkul ala lung.
Ca sa-l ascunzi sub un cuvant vezi ca este un buton la format pe care scrie introdu mail,are icoana de la outlook.Dai click pe el ,in prima casuta scrii cuvantul sub care vrei sa apara linkul,ok, apoi in a doua casuta linkul pe care vrei sa ni-l arati.
Apoi dai copy la toata povestea asta si te duci in stanga paginii la profil personal si la semnatura dai paste si o sa-ti apara automat la fiecare mesaj
Criss torticolisul e un fel de "dizplazie de cap"
adica din diverse motive are gatul un pic stramb(muschii nu oasele)..de obicei apare din cauza pozitiei in burta ca in timpul nasterii nu-l apuca de cap cum se poate intampla in cazul picioruselor.Eu continui sa cred ca se poate rezolva si cu masaj mai putin agresiv.Noi luni mergem la ortoped sa vedem cum a evoluat.
revin..
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*