Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 29
ylilimic spune:
anis - tare as vrea sa stiu denumirea medicala a diagnosticului. Explicatia a fost "raceala cu debut digestiv" iar pe reteta nu am inteles o iota...
aelita - bine ai revenit, chiar si cu un perdaf la adresa mea...
atat deocamdata...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
IoanaN spune:
fetelor am revenit! va sarut cu drag pe toate...inca sunt agitata din cauza lui bebe ca n-a scapat de colici, mai avem putin...zilele astea a facut niste pusee destul de nasoale 

manca-l-ar mama
...i-am luat tot ce se gaseste aici pe piata pt colici, il mai ajuta dar tot sufera si mi-e o mila de el de nu mai pot...sunt constienta ca pana in 3 luni min cand i se mai maturizeaza tractul digestiv o sa tot sufere ...:( dar sunt cu moralul la pamant oricum...l-am si lovit odata, a fost un accident, il tine tati lui si l-a bagar in mainile mele...:(((( i-am tras un cot in funte de am plans eu mai mult ca el..
peste cateva zile mergem la vaccin...alte chinuri si acolo dar crestem noi mari!
vad ca numai eu ma vait ca o babuta...nu mai e nici o mamica ca mine?
va pup mult,
ioana si matei nicholas
ALINATXA spune:
Pai alinuk LILISOR nu a vrut fetita.Ea a vrut baietei in ambele dati si se pare ca metoda ei a mers.
Acum iddea e ca cine nu vrea pereche sa ridice mana sus.Daca e sa fie din nou cu prunica ata ete insa eu fac ce pot sa o nimeresc.In nici un caz nu voi fii trista daca nu va fii sa fie baietel.Cum am mai spus cum o vrea doamne doamne.Oricum eu 2-3 bebei vreau sa am sper sa ii si pot creste frumos
Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta
ALINATXA spune:
Hai ca vin si eu si ma vait.Fetelor imi pare asha de rau ca am invatat bubulina cu suzy de mor si stit de ce?Adoarme cu ea in gura si uita sa mai inghita si ma trezesc ca se ineaca........Instinctul ei stie ce face ca o da afara imediat si inghite insa eu m-am pricopsit cu inca un stress.Atata timp cat o are in gura eu stau de planton si o pazesc pana pot sa i-o scot din gurita cand exista 2 posibilitati:ori doarme profund si e ok ori se trezeste.Si iar o iau de la capat.
Ieri am pus ceai de musetel in laptic si astazi ,de fapt de pe la 6 dim vad ca e agitata si maraita atunci cand se trezeste.Ea este cumintica rau de obicei si nu e scandalagioaica.Sa fie de le ceai?nu stiu.
Cacuta a facut dim cu ajutorul meu bineanteles deci excludem asta.
Daca o tin in brate pe burtica mea sau la orizontala pe bratele mele se schimba datele problemei.Sa fie rasfat?dar de ce numai cateodata?
De cele mai multe ori dupa ce papa si e schimbata vorbeste avcolo pe limba ei ceva timp cumintica dupa care adoarme indiferent unde ar fii.In carucior,patut,pat ,bratele mele
IoanaN spune:
alinuco, bebicii nostri sunt prea mici sa stie de rasfat, plansul e modul lor de a cumunica...de cele mai multe ori te cheama, are nevoie de tine...asa se simte ea in siguranta stiindu-te langa ea. Medicii pediatrii din spitalele de aici au reusit sa-mi schimbe mult credintele cu care eu am venit in bagaj de acasa, legate de nou-nascut. Aici se incurajeaza dormitul cu suzetica pt ca tine caile aeriene deschise si previne riscul de sufocare...si astia nu sunt prosti la ei totul se bazeaza pe studii, chiar daca nu ar dormi Roberta cu suzi tot ar avea spasmul ala de care tu te sperii, si Matei il are e normal...ce mai mi-au spus e ca nu se ineaca atat de usor au un sfincter destul de elastic, deci natura ia inzestrat bine sa se poata adapta...iar cu plansul, eu nu-mi las copilul sa planga decat atunci cand stiu ca o face din plictiseala, seara mai ales cand stiu ca tensiunea de peste zi trebuie eliminata...ei au un sistem nervos imatur si incapabil sa faca fata inca la stimuli...o face treptat si bebe acumuleaza tensiuni, stres si energie pe care inca nu stie s-o elimine decat prin plans, de regula seara inainte de nani...de multe ori al meu plange si de colici seara dar i-am invatat sunetele si stiu cand si ce...te pup mult
ai o fetita superba!
ioana si matei nicholas
ALINATXA spune:
Acum am vazut mesajul tau liuda despre dat afara.Eu pana la 6 luni nu am sa vreau sa aflu nici un sex nimic.Nici nu se pune problema de dat afara.Acest copil pe care il am mi-a schimbat total viata,conceptiile,stil de a traii.Acum daca s-ar putea ash lua-o de la capat si um spunea loredana imi este dor de burtica si tot ce a insemanta perioada de sarcina.Vreau din nou!
ALINATXA spune:
Ioana sa stii ca desii eu nu stiam parerea americanilor despre suzetica ,asta m-a facut sa o bag in gurita inca din prima zii de viata.Ca de obicei explicatiile tale sunt mai mult decat binevenite.Nu stiam chestia cu plansul seara.E bine de retinut.Pupici!
gabriela_s spune:
hihi...ne inscriem si noi la bb2...doar sa ne mai rezolvam problemele,poate se ne si luam casa noastra intre timp.noi il vrem cam la 2-3 ani diferenta.apropos de probleme,vad ca s-a mai linistit monserul meu drag,asa incep sa il mai recunosc.
lore si eu am avut o ruptura,la mine s-a rupt in jos cumva,spre sfincter.se vede mai alba pielea acolo,in rest e ok ,iar "jucaria" functioneaza f bine
am inceput sa reintru in normal.
ma duc in pat langa tati,e asa o vreme de numarat bani...sau de
!la bani nu prea avem ce numara,ramane varianta din urma...![]()

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
furnicusa spune:
Fetelor, ma inscriu si eu la bb 2. As vrea si eu pereche, acum am fetita si deci trebuie sa lucrez la un baietel.
Alinatxa, poti sa dai ceva detalii despre treaba cu sexul copilului, cu ziua ovulatiei? Si ce doctor garanteaza 90% sexul copilului? O sa-l intreb si eu pe medic cand merg la controlul de 6 saptamani, insa la cat e de pontos, ma astept la un mare misto la adresa mea.
Va pup.
ALINATXA spune:
Furnicusa am numele lui notat pe undeva sa il caut.E un ginecolog din Pd destul de cunoscut.E chemat la diferite emiusiuni de televiziune cu subiecte care tin de sarcina nasterei etc.O sa til dau.Iti face monitorizare o luna intraga face o discheta si in funcie de ziua ovulatiei iti spune cand sa prestrezi.Are si o carte daca nu ma inshel.Eu una incerc