Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 21
alinuk spune:
aaaaaaaa
Aelita
draga ne ingrijoraram aici cu te miri ce presupunei in ce priveste soarta lu' matale
Nu ne mai lasa asa cu ochii in soare' ...ca vezi se pune iar pe iarna...
Da un mesagic mic mic micutz ca sunteti si tu si Sofiutza...pupam fete!!
Anis am inebunit cu doi pampersi..Am maio auzit o mamica care s-a chinuit asa..si zicea ca a aflat la urma ca nici nu trebuia sa bage jdemii de pampershi in curu' lu gupilu'
Intreab-o pe Gio ca e prietena ei de plimbareli cu fetitza in cauza
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
cristiana70 spune:
ANIS, e o minune Iarina ta, ce-i place sa pozeze! Din pacate
noi nu putem veni in petit
ca suntem prea mici si prea departe!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
nadiutapm spune:
buna fetelor,
va citesc cu drag si ma intristez cand vad ca Lilica noastra are o perioada grea prin care trebuie sa treaca, curaj mami, sa dea DD sa fie bine multa sanatate Mateiutului
, iar tie putere si rabdare.
bey, care lateste pagina asta cat o placinta cel putin eu asa o vad si nu reusesc sa citesc nimic

Aiska, multa sanatate ca e foarte buna, si alunga virozele dincolo de Cercul Polar.
Alinatxa, gargarita mea doarme de cand am venit de la maternitate in patut, recunos ca dimineata ca si Alinuk sa mai trag o ora de somn o luam langa mine sa-i bag sizeta dar nu o pacalesc nici cu ea ca o scuipa daca vede ca nu curge nimic, mai nou o las in dormitor si eu fug la tati in sufragerie, inca nu a renuntat la masa de noapte si daca dorm cu ea in dormitor ii aud orice scremet si nu pot dormi asa o aud atunci cand plange si ma duc si ii dau de mancare. asa sunt eu mai egoista
,fiecare face cum simte, cred ca orice invat are si dezvat doar trebuie sa avem rabdare.
Anis, mare dreptate ai cu preturile de aia e targ sa fie un pic mai ieftine decat sunt pe piata nu zic sa fie pomana dar de ce se mai fac tragurile astea cu preturi cat casa?
Sraluca, ce tare esti cu bobi catelul

pupam mamicile si comorile 
nadia
de 
Lidia
Lidiuta
o nastere cu miros de cafea
nadiutapm spune:
Anis, ce perisor are si cu agrafa e bestiala,
vreau si eu sa aiba a mea perisor asa mare, dar e mai bine macar are cat de cat ca masa a fost cheala pana pe la vreo 4 ani, cosmaru'maicamii![]()
nadia
de 
Lidia
Lidiuta
Messa spune:
Ptiu, sa nutz fie de diochi, anis, frumos copchil ai facut si a doua oara! Las' ca se face ea bine si ai sa vezi tu cine o sa plezneasca de mandrie cu doo fete pe strada! Cum, cine? Mami anis!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
sraluca spune:
Al meu e chel chel. Ce agrafe ca i-as une si eu fundite dar doar sa i le capsez in frunte. De la un timp i-a crescut ceva par la ceafa, mai are putin si o sa aiba freza a la basescu. Suvita ii smulg din coada lui bobi si i-a lipesc pe frunte![]()
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
monykk spune:
Alinuk am si eu o intrebare , tu de unde ai luat engerix si pentamix ,
ca si eu as merge tot pe astea
Mony mami de
Denis (5.02.2007)
nadiutapm spune:
alinuk, esti indragostita lulea de baietasul ala de la tine din brate, si ce poze minunate ati facut, bravo
nadia
de 
Lidiuta 08.02.2007
alinuk spune:
Monykk
am mers pe mana pediatrei care a vrut sa fie sigura ca-l ia de la sursa si ca a fost transportat in conditii corespunzatoare.
Asadar ea l-a procurat.
Vrei sa-ti dau nr ei de tel sa discuti cu ea? Are cabinetul langa Mall Vitan
SRaluca fata cum sa capsezi copilului pe frunte un smoc de la bobi...hai ca asta imi depaseste imaginatia si creativitatea cu care ma mandream...
Acum in alta prdine de idei, stand drept si judecand stramb....sau invers ma rog... si lasand romatismul meu deoparte, cred ca daca ai ceva asteptari marete de la Baby Expo o sa fii cam dezamagita. Daca iei deplasarea ca pe o schimbare de decor cu motiv... e oki. De gasit gasesti una alta, dar nu ceva ce ar fi de negasit in Constanta, iar cat dai pe combustibil/transport compenseaza diferenta de pret.
Asadar, vorbind in termeni de eficienta nu cred ca e rentabila o deplasare de la Constanta special pt pomul laudat...
Nadiuta pai nu asa incepe o mare iubire...!? Ia de vezi si te uita in oglinda, ca te vei vedea si pe tine in aceeasi ipostaza...si toate supermamicile de ianuarie februarie
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Messa spune:
... mie nici nu-mi mai trebe creativitate, ca in curand se va lipi parul de Zāt si Sfoara singur, te miri pe unde... e primavara si amandoua naparleeeesc! Pana anul asta nu am observat niciodata chestia cu naparlirea, pentru ca mi-era egal ce fac ele cu floacele lor, dar anul asta ma umple de nervi fiecare firicel pe care-l surprind plutind dubios prin aer, suspect de aproape de fi-mea, de fiecare data... hm...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!